2013/09

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kansi: Kansi oli siis Ankka-versio jostain vanhasta kuvasta.Hienosti oli piirretty, mutta johtosarjan tapahtumiin ei liittynyt mitenkään. Etelä-Pohjanmaahan kyllä.

Aku Ankka: Lakeuden laki
Nyt täytyy kyllä sanoa että aivan mahtavaa työtä on Korhonen tehnyt! Innolla jään odottamaan muita osia. Akun viisasteluja oli hauska lukea, ja paljastui taas lisää tietoa Roopen nuoruus-ajoistakin! Se Suomalainen hiihtäjäkin oli mukana, ja olikohan muitakin? Oli siinä pari muutakin tutun oloista tyyppiä..Tämän tarinan mukaan Roope siis teki Jouppilanvuoren. Ja Perä-Potka taas Tuurin. Siinä osassa, jossa ollaan Helsingissä, ollaan lähinnä Suomen linnassa. Luin sen jostain. Arvosanaksi tulee yhdeksän.

Aku Ankka: Kylmän karkottajat
Plääh, Angel on huono piirtäjä ja muutenkin tarina vaikutti huonolta. Huom: Vaikutti. Huomatkaa mennyt muoto. Sitten kun luin tarinan, se olikin itse asiassa hyvä. Idea oli ainakin uusi, siitä plussaa Paul Halasille! Enpähän ole muuten koskaan nähnyt Pelleäkään heittämässä jollain lasipurkilla vihaisena Akua päähän ;D Sivun 16 viimeisestä ruudusta tuli mieleen kesä. Huoh. Kunpa se tulisi nopeasti. Arvosanaksi jotain kasin ja ysin väliltä. Sovitaan että 8 ja puoli.

Tupu, Hupu ja Lupu: Kasvukipuja
Taas Paul Halasia. Idea oli kyllä uusi, mutta ehkäpä sen takia kukaan muu ei ole sellaista tehnytkään, kun idea oli niin huono. Ankanpoikien pitäisi pysyä poikina. Muutenkaan tarinassa ei tapahtunut oikeastaan yhtään mitään. Paikasta toiseen ja lopputulos oli aina se että pojat joutuivat pettymään. Käytiin varmaan koko Ankkalinna läpi tällä tavalla: "Hei, mennän sinne! Höh, ei ole rahaa!" Arvosanaksi seiska.

Mummo Ankka: Lypsykone
Heh, tämä oli hauska piristys loppuun. Varsinkin toinen sivu oli hauska, kun Mummo esitteli Hansun sille kauppiaalle. Siitäs sai, mokomakin ärsyttävä mainostaja. Olisi hauska sanoa puhelin-myyjillekkin että "ostaisitteko te sen sijaan hienon tietokoneen, aitoa modernia mallia, vain miljoona euroa.." Onhan joku voinut tietysti jo kokeillakkin ;D Arvosanaksi ysi.

Ensi kerralla: Jahas, jatkoa numeron 4/2013 kannelle. Akulta loppui bensa kesken, ja nyt avaruusmikälieolio tarjoaa hänelle kyydin. Todella hyvä idea tällainen "jatko-kansi". Julistekkin ilmestyy.. Näköjään Jordi Aftsonin tarinoita tulossa. Juu, nimi ei kirjoiteta noin, mutta etunimi ainakin oli Jordi. Yksi huonoinpia piirtäjiä, mutta käsikirjoitukset ovat yleensä olleet hyviä. Saas nähdä miten on käsikirjoittaja onnistunut seuraavassa numerossa.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat