Paras taru sormusten herrasta hahmo

Seuraa 
Liittynyt30.10.2010

Niin, mikä on teidän mielestä paras taru sormusten herrasta hahmo?

Myös rotu käy esim: örkit, haltiat, ihmiset, kääpiöt... yms.

Itseni mielestä paras hahmo on Legolas, mutta jos rodusta otetaan, niin örkit.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Kaikki haltiat on kivoja. Lego pelissä lempihahmo on Sam.(Sellasella jokapaikanhöylällä on kiva pelata)

Lisäksi kivoja ovat Aragorn, Faramir, Boromir, Eomer ja Theoden.. Denethor ei oikein kiinnosta mutta muuten kyllä lähes kaikki hahmot ovat kivoja. Mutta siis lempihahmohan on Legolas, Sitten tulee Smeagol eli Klonkku ja kolmanneksi tulee Sauron.

Vierailija

Nuori Bilbo on ehdottomasti paras ja kyllähän se vilahtaa leffoissa Sormuksen ritareiden alussa vaikkakin eri näyttelijänä... Noh, jos Bilboa ei lasketa niin paras on Klonkku koska repeän sille aina. Legolaksen pitäisi hukkua lumihankaan vaikka onkin elokuvan parhaita hahmoja ja silmänruokaakin, Aragornkin on ihan jees yms, ja Gimli on mahtava. Boromirista pidin vain hepun elämän viimeiset viisi sekunttia ja Faramirkin on välillä ärsyttävä. Hobitit ovat LoTR elokuvissa surkeinta kastia. Siksi idänkin enemmän Hobitista koska hobitti. Freeman on loistava.

 

-7+1 päivää Hobittiin-

Vierailija

Itsellä on aina vakaa mielipide, että Gandalf on se lempihahmo. En tiedä, jotenkin on aina niin, että se vanha parrakas mies on se lempihahmo. Pidän myös Sarumanista, ehkä enemään elokuvissa kuin kirjoissa, koska Christopher Lee vetää roolia. Ehkä melko löyhiä perusteluja, mutta siinä ne nyt ovat.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat