Doctor Who

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Moikka vain kaikille whowianilaisille ja muillekkin! Kuten jotkut ovat saattaneet huomata, Doctor Who jatkuu ensi maanantaina(23:11, jos oikein muistan)! Päätin siis että nyt on aika alkaa pölistä tohtorista, dalekeista ja muusta sellaisesta! Mitä odotatte siitä jaksosta? Mitä mieltä olet koko sarjasta?

 

Kommentit (8)

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Pakko kommentoida, että vaikka se onkin mahtava sarja (jota katson yhtämukaa kuin uusia jaksoja tulee, eli en seuraa Suomen televisiosta), ei se kyllä omaa keskusteluansa tarvitse. Että eipä siinä sitten. Lievästi täytyy pahoitella että tulin tänne puhumaan kun en sinänsä edes puhunut asiaa puolta virkettä enempää.

duck26
Seuraa 
Liittynyt31.8.2011

Päivää!

Kyllä, olen ohjelman fani. Ilmeisesti siirrymme neljänteen tuotankokauteen, kun nuo lontoolaiset ovat seiskassa. Pöh, mutta jakson nimi on siis "Voyage of Damned", jossa edellinen Tohtori (Tennant), jossa hän tapaa vanhan tuttunsa series 3:sta (Donnan),  ilmeisesti jaksossa vihollisina hääräävät tappajaenkelirobotit jne..

aw
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Näin sen jakson Netflixistä, mutta en laita spoilereita. Se oli ihan hyvä jakso. Itseasiassa, hän ei minun tietääkseni tapaa Donnaa vielä, hän on vasta sen jälkeisessä jaksossa.

Vierailija

En erityisemmin perusta, jos töllöön tarvitaan outo tohtori niin ainoa oikea on rakas Housemme. ;D (Onhan se aika erilainen mutta noh, parempi ainakin.)

Vierailija

No niin Ansku otapa ihan rauhassa, kyse on vain mielipiteestä, ei absoluuttisesta totuudesta. Housen vitsit ovat aika kieroontuneita kuten minäkin eli eli... Ja kun iskä aina selostaa ne lääketieteelliset vitsit... Hehe...

 

Ihan rehellisesti sanottuna, en usko että tämän sivuston käyttäjistä kovin moni on oikeasti edes katsonut Housea. Ja kyllä, olen katsonut Whota enkä pidä. Ne possuotukset oli.. No joo enpä sano mitään ettei Ansku tukehdu siihen vesimeloniin jonka veti äsken nenäänsä.

 

Paras töllösarja on silti Mentalist!!! Muhahaha... Ja kaikki muutkin murhajutut...

Vierailija

Anskun viesti poistettu? Ihmeellistä... Lasketaanko "vattu" nykyään kirosanaksi tai jotain...?

 

En vieläkään perusta Whosta, yritin katsoa jotain jaksoa mutta ei tullut kesää. Ei kyllä senkoommin talveaakan.

aw
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nojaa, siinä on se ongelma että pitää katsoa ties kuinka monta edellistä jaksoa ennen kuin edes tajuaa että kuka ihme on Donna, ja kuka se nainen lopussa oli ja miten hän katosi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat