Jääkiekon MM-kisat 2013

Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Tämä topic tulee nyt pari päivää myöhässä, mutta kuitenkin.

Täällä voi siis keskustella juuri alkaneista jääkiekon MM-kisoista. Voitte laittaa ajankohtaisia pelituloksia, odotuksianne miten Suomi pärjää yms. Olisin mielelläni pistänyt tänne myös kisaohjelman, mutta sitä yritin jo eilen tehdä, eikä se onnistunut typerien ``Error 404``-juttujen vuoksi. Tähän mennessä Suomi on kuitenkin voittanut kaikki ottelunsa eli nämä:

Suomi-Saksa: ja 4-3

Suomi-Slovakia: 2-0

Minun mielestäni ainakin yksi tuomareista Suomi-Slovakia ottelussa oli puolueellinen, koska se antoi jäähyjä pääosin vain Suomelle. Oli muuten tyhmää, kun muka tämä vahvistus NHL:stä, eli Lauri Korpikoski, sai heti jäähyn koukkaamisesta. Oli tosin ihan aiheellista. Lisäksi Sveitsihän voitti Ruotsin, joka oli minusta yllättävää. Pronssiottelu ja finaali pelataan siis 19.5. eli tämä on tällainen väliaikainen topic. Ilman pitempiä plörinöitä, kaikenlaista keskustelua jääkiekon MM-kisoista, olkaa hyvä.

-Dipsy-

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Sivut

Kommentit (163)

Tuplis
Seuraa 
Liittynyt5.8.2012

Suomi - Saksa -peli Suomen olisi pitänyt pelata täydellä teholla. Suomi kulki pintakaasulla, jonka huomasi Saksan 3-2 maalista. Kiitos Petri Kontiolan, Suomi tasoitti numeroihin 3-3. Sitten päästiin jatkoajalle. Sitten jatkoajalla 4-3 maalin veti Juhamatti Aaltonen vai Veli-Matti Savinainen kuka nyt olikaan, mutta Suomi kyllä aliarvioi Saksan.

Suomi - Slovakia -peli menestyi vain toisessa/kolmannessa erässä alkaneessa Suomen kunnon pelissä ja maalivahdin taidoista. Ensimmäsen erän aikana Suomi otti tyhmästi turhia jäähyjä, mutta kesti alivoiman hyvin. Ensimmäinen erä oli paremminkin Antti Raanta - Slovakia. Koko eilisen pelin paras pelaaja oli ehdottomasti Antti Raanta.

Tänään sunnuntaina on sitten välipäivä. Suomi saa päivän aikaa ryhdistäytyä huomiseen Ranska -peliin. Onneksi Ranska ei ole mikään USA:n kaltainen vastus, joten peli saattaa olla Suomi - Ranskan maalivahti.

Sitten tulee keskiviikkona USA. USA saattaa pestä Suomen pahasti, mutta jos USA:lla on huono päivä saattaa Suomi pestä USA:n. Saattaa myöskin tulla todella tasainen peli.

Ja perjantaina sitten pelataan Venäjää vastaan. Veikkaan että vielä hetken hallitseva 2012 MM-mestari Venäjä antaa Suomelle kyytiä.

Lauantaina Itävalta tulee Suomea vastaan. Siinä pelissä veikkaisin Suomelle voittoa. Joko tulee tiukka peli tai sitten Suomi hallitsee ottelua täydellisesti.

Tiistaina tulee Latvia -peli. Varmaan aika sama juttu, kuin Itävallan kanssa.

Ja torstaina puolivälierä. Taitaa tulla Suomelle iso vastus.

....
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013
Mr RA

MM-kisat = vitsi. Siinä kaikki oleellinen kyseisestä turneesta.

Laittakaapa nyt kunnollisia viestejä. Niinkuin tuo tuplanolla392:n viesti. Mr RA:n viestiä yritin poistaakin katsotaan  tehoaako. Nyt meen katsomaan MAX:ilta jotain jäkis-ottelua. En tarkalleen tiedä mikä, mutta joku kuitenkin. Moikka!

 

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Tuplis
Seuraa 
Liittynyt5.8.2012

Nii-in. Ryhdistäytykää nyt ja kirjoittakaa kunnollisia viestejä. Kunnon keskustelua MM-kisoista, koska....

→ Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, sillä kirjoittelen puhelimella.

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Joo Suomi jyrää kun Kontiola tekee maalit ja Raanta torjuu.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Valdonado
Seuraa 
Liittynyt25.5.2012

Puhun nyt hieman Suomen joukkueesta.

Ensimmäisenä ajattelin: Ei jösses, ei tällaisella joukkueella mitään mestaruutta voiteta. Lähes kaikki pelaajat SM-liigasta, kun verrataan esim. Venäjään, näkemiin. Ja tottahan se on; Suomella on nimetön joukkue, kun taas Venäjällä on lähes kaikki huippupelaajat. Se oli ihan odotettua. Mutta kyllä Suomen nimettömästä joukkueesta silti löytyy hyviä pelaajia, mainittakoon vaikkapa edellä sanotut Antti Raanta ja Pete Kontiola. Kontiola on The Man, lainatakseni Juhani Tammista, ja kyllä se näkyy, että Kontiola on se Suomen ykkösmies. Kahdessa pelissä 3+1=4 tehot. Hyvin. 

Aluksi näytti huonolta, kun Saksa meni johtoon Suomea vastaan, mutta niin vaan se suomipoika nousi ylös sieltä ojasta, ja Kontiola teki "ilmaveivi 2013":sta. :D 

Ja vielä loppuhuipennus, Veli-Matti Savinaisen hieno laukaus jatkoajalle maaliin, voitto ja kaksi pistettä. :)

Slovakia pelistä en kommentoi muutakuin, että todella hyvä peli, ellei jopa fantastinen ottelu Antti Raannalta. :)

- Valdonado - Ei Raantaa rakkampaa...

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei itse pelissä vikaa, mutta korpeaa se kun sillä rahastetaan niin julkeasti. Mainoksia tupataan joka väliin, ainoastaan Suomen- ja loppupelit näytteään vapailla kanavilla, mainostajat ottaa jääkiekkoteeman käyttöön mainoksissaan jne.

Parempi olis ku pelattais vaan, ja se oheistuotehulabaloo voitaisiin unohtaa.

Vierailija

Ei voi muuta kuin harmitella, kuinka suomalaiset räikeästi liioittelevat MM-kisojen merkitystä maailmalla. Tosiasiassa esimerkiksi Kanadassa ja USA:ssa kisojen seuraaminen on erittäin marginaalista. Miksikö? Vastaukseen tarvitaan kolme kirjainta - NHL. Toisaalta tämä lapsellinen väittelyni on tyhmää, sillä jokaisella on oma mielipiteensä kustakin asiasta, eikä niitä voi sivuuttaa.

Silti. Uskokaa minua: vaikka Leijonat voittaisi tästä keväästä alkaen kymmenen MM-kultaa putkeen, Euroopan kiekkojättiläisten ulkopuolella se ei kiinnosta pätkääkään. MM-kisat on hyvää bisnestä etenkin Suomen Jääkiekkoliitolle ja MTV Medialle. Lisäksi suomalaiset ovat niin isänmaa-mielistä kansaa, että heidän rahojensa ryöstämiseen ei paljon vaadita. Ja mikä pahinta: osa suomalaisista ei seuraa jääkiekkoa muuten ollenkaan, mutta MM-kisat tulee kyllä katsottua. Hirveää.

....
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013
Daniel10

dipsy = Mr RA:n viesteissä ei ole mitään vikaa. Hän vain kertoi mielipiteensä.

Eihän siinä ollut mitään vikaa, ei vaan ollut topiciin kunnollinen viesti. OK?

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

....
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Sori tuplat, mutta Mr RA:n toinen viesti oli ok. Sanoin vain siitä yhdestä. OK?

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat