Vanha AA.fi oli parempi!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minun mielestä vanha akuankka.fi oli paljon parempi. Musta ainakin oli hauskaa tietää montako viestiä oli lähettänyt, ja että minkä mitalin joku toinen oli saanut jostain pelistä. Vaikka tää käyttäjä onkin aika uusi niin mulla oli eri käyttäjä vuonna 2010.

Kommentoikaa jos olette samaa mieltä!!!!

Kommentit (9)

Dj.ankka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olihan silloin paljon enemmän toimintoja mm. ne mitallit ja omaan profiiliin pystyi laittamaan enemmän juttuja eri kategorioihin. Tää käyttäjä on luotu jo vuonna 2008 ja on ensinmäisiä AA.fin käyttäjiä.

Eliteist
Seuraa 
Liittynyt14.9.2011
McSalama

Muistakaa kuitenkin, että (toivottavasti ainankin) sivustolle tulee vielä parannuksia. Niitä voi toivoa esim. Palutteessa ( https://www.akuankka.fi/palaute ) ja Palute, Bugit ja Ideat-topicissa ( http://www.akuankka.fi/keskustelu/55503/ketju/palaute_bugit_ja_ideat ) Ja totta kyllä, vanhan sivuston ominaisuuksista puuttuu paljon.

 

-McSalama

Niin joo, jos ne vanhat tutut koodarit jaksavat. ;)

okei...

Vierailija

Olihan se hauska seurailla muidenkin käyttäjien mitallitilannetta, mutta kenties  uusi foorumi on käytännöllisempi?

 

Kaikki rekkaamaan: codecorner.palstani.com

Vierailija

Kaipaan sitä aikaa kovasti :( pyörin silloin täällä vaan eri tyypillä. Nykyään tää on niin monimutkanen ja viestei ei voi nähdä ja tääl on niin kauhee säpinä.. ennen tää oli kiva, rauhallinen paikka. Mutta se taisi olla silloin se.

JackAnkka
Seuraa 
Liittynyt1.10.2012

Lainaus:
vanha akuankka.fi oli paljon parempi

No ÄLÄ!

[quote]Muistakaa kuitenkin, että (toivottavasti ainankin) sivustolle tulee vielä parannuksia. Niitä voi toivoa esim. Palutteessa ( https://www.akuankka.fi/palaute ) ja Palute, Bugit ja Ideat-topicissa ( http://www.akuankka.fi/keskustelu/55503/ketju/palaute_bugit_ja_ideat ) Ja totta kyllä, vanhan sivuston ominaisuuksista puuttuu paljon.[/quote[

Just joo. Kysyin kerran palautteessa, jotain verkkokaupan käyttäjätunnuksen kirjautumisesta, no vastausta ei kuulunut eikä sitä ole tullut tähän päivään mennessä (kysyin samaa asiaa 6 kertaa). Sitäpaitsi, jos laitat adressin uudesta kultaryntäyksesta, jota 500 käyttäjää on toivonut, ei toivetta oteta kuuleviin korviin. Mahtava kulissitopic "Palaute, bugit ja ideat" on pelkkää humpuukia. Mitään siellä toivottuja asioita ei ole saatu koskaan sivustolle, tuskin topaa edes katsotaan saati luetaan.

Entinen aa.fi oli monin verroin parempi. Uudessa aa.fi:ssä saattaa olla blogeja ja muita hienouksia, mutta ei hyviä kekusteluja, kilpailuja, käyttäjiä tai profiileita. Uusi aa.fi on surkeaa kuraa kekustelun ja profiilien osalta. Myös mukavat käyttäjät, jotka tunsi profiilikuvasta, ovat kadonneet uudistusten myötä. Sanoisin ainoaksi hyväksi asiaksi uudessa sivustossa verkkokaupan. Modeilla ei ole uudistuksien myötä edes tarpeeksi oikeuksia pitää spämmäreitä ja trolleja kurissa. Sivustolle ilmaantui rutosti tälläisiä käyttäjiä.

Eiköhän viestistäni käynyt selväksi mikä näissä sivuissa mättää.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä on totta, että entiset sivut vielä tällä hetkellä olivat toimivammat kuin mitä nämä nyt. Keskeneräisethän nämä sivut on, joten nyt vain toivotaan uudistusten tulevan pian sivuille. On täällä paljon vielä parannuksen varaa ja jos vain hommat tehdään kunnolla loppuun niin tämä sivu hakkaa mennen tullen sen vanhan. :)

Jack on oikeassa tuossa, että vastailu palautteisiin on todella surkeaa välillä Toimituksen osalta. Toki onhan se tiedossa, että siellä on kiirettä lehden teon parissa, mutta kyllä sitä toivoisi viesteihin ja ongelmiin vastausta. Toimitukseen pitäisi ehdottomasti saada henkilö, jonka työnkuva olisi pääosin vain ja ainoastaan Akkarin nettipuolen asiat eli hoitaisi niin Facebookin, Akkarin nettisivujen tiedottamisen sekä Lataamon asiat. Tälläinen valitettavasti puuttuu ja kyllä se näkyy pahasti käyttäjien näkövinkkelistä varsinkin meidän sivullamme ylläpidon poissaolona. Toimituksen näkyminen osa keskustelua toisi enemmän virallisuutta sivustoomme...

Ymmärrän Jackin tunteen täysin tuosta, että palaute-topic tuntuu pelkältä kulissilta. Täytyy kuitenkin muistaa ettei sitä ole edes ylläpidon toimesta tehty vaan se on allekirjoittanene omasta aloitteesta tehty ketju kokoamaan tärkeimmät asiat aiheeseen liittyen, jotta ne huomattaisiin nopeammin Toimituksen ja muiden asiaan vaikuttavien toimesta. Toimitus ei tosiaan ehdi ihan hirveästi keskusteluja seurata, mutta kyllä siellä tiedetään tuo ketju, kun olen sen linkannutkin monesti heille. :) Niin ja olihan siellä vastikään yksi koodareistakin kirjoittamassa, kun muutaman bugin korjasivat! Kyllä ne toiveet otetaan varmasti huomioon kunhan jossakin vaiheessa niitä hommia taas ruvettaisiin tekemään.

Tuohon kultaryntäys adressiin olisi tietenkin voinut vastata joku sieltä ihan ystävällisesti tyyliin "Kiitos adressista ja pistetään asia harkintaan", mutta todellisuudessa kuitenkin on aivan turha edes tuota kultaryntäystä saada, kun ei normaaleita uudistuksiakaan sivuille saada. Eiköhän ensin laiteta sivu kuntoon ja vasta sitten saada isompaa tapahtumaa sivuille? :) Kultaryntäys vaatisi kuitenkin paljon työtä koodaus puolelta.

Pää pystyyn, kyllä tämä tästä vielä paranee!

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

ajk master
Seuraa 
Liittynyt19.9.2013

olen aivan samaa mieltä. vanha aa.fi oli parempi (minua harmitti tosi paljon sen jälkeen kun se wizards of mickey peli ja taikaviitta peli katosivat täältä. KUKA ON SAMAA MIELTÄ ETTÄ SE WIZARDS OF MICKEY PELI JA TAIKAVIITTA PELI VOISIVAT TULLA TAKAISIN)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat