Aku Ankan toinen nimi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä on Aku Aankan toinen nimi?

Kommentit (7)

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Älä tee näin yksityiskohtaista topicia. Tätä voi kysyä UKK:oossa, ja vinkiksi, katso "Ohjetopic topiccien tekoon" sieltä saat ohjeita. Ei varamode.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Turha kerkesi jo kaiken tärkeän sanoakkin.

Mutta Aku Ankan kokonimihän on siis Aku Fauntleroy Ankka. Eli toinen nimi on Fauntelroy. Jatkossa kysy sitten... ööö... En ole varma kuuluuko tämä sittenkään kysyä UKK:ssa, mutta Ofiissa ainakin voi kysyä jos tulee lisää kysymyksiä mieleen :)

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Magia00
Seuraa 
Liittynyt23.2.2012

Tämän olisi voinut kysyä vaikkapa offissa, mutta en ala varamodeilemaan. Akun kokonimi on Aku Fauntleroy Ankka, joten tuo Fauntleroy on Akun toinen nimi.

Tuplis
Seuraa 
Liittynyt5.8.2012

Lainaus:
Daniel10: jatkossa kysy sitten... ööö... En ole varma kuuluuko tämä sittenkään kysyä UKK:ssa, mutta Ofiissa ainakin voi kysyä jos tulee lisää kysymyksiä mieleen :)

UKK:ssa kysytään näihin Aku Ankan nettisivustoihin liittyviä asioita. Ei Aku Ankkaan liittyviä asioita. Paremminkin Offissa.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Elikkä siis jotain. Eli Offiin tulvaisuudessa kysymään, jos on jotain Aku Ankkaan liittyviä kysymyksiä. Ja UKK:hon jos on jotain kysyttävää näistä nettisivuista.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

....
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Kaikkihan sen nyt tietää, mutta vahvistan vielä : Aku Fauntleroy Ankka. Toista nimeä ei koskaan ole suomennettu. Mutta olet uusi käyttäjä, eikö, joten tervetuloa.

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat