Keksi uusi Ankkalinnalais hahmo!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli... eli... Aiheen ideana on keksiä uusi hahmo. Lainaus säännöistä: "Linkkejä tai kuvia ei saa laittaa viesteihin" tjsp. Sääntöjä on toteltava! Aihe alkaa nyt tästä.

Rupu Ankka

=

=

Rupu Ankka on Lupun, Hupun ja Tupun kadonnut veli. Rupu on samanikäinen kuin hänen muut veljensä. Rupu käy Ankkalahden Ala-astetta. Rupu ei ole opettajien suosiossa, koska hän riehuu aina liikaa. Kaikki hänen luokan tytöt ovat ihastuneet tähän tosi "Cooliin" Ankkaan. Rupu Ankka käy Sudenpennuissa ja on yksi kenraaleista (Siis niitä mitä hänen veljensä ovat). Ensiesiintyminen oli 25.3.2008 Aku Ankan nettisivuilla Absoulin viestissä. Lupu ja Rupu ovat melkein samanlaisia, Rupu käyttää punaista lippalakkia jossa on punaisia raitoja. Lupusta hän eroaa hieman, koska hänen hiuksensa ovat aina sojottamassa eteen, Hänen lippalakkinsa on aina väärinpäin ja hänellä on punainen paita.

Mitäs piditte? Aika rankka hemmo :D.

// Jatkuu täällä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/1526/nimia/sivu/1

_wonderlust_

Kommentit (13)

Vierailija

Mupu Ankka

Mupu Ankka on ankanpoikien kadonnut veli.Mupu on saman ikäinen kuin kaikki veljensä.Mupu käy Ankkalahden ala astetta.Mupu käy sudenpennuissa ja on yksi kenraaleista.Ensiesiintyminen oli 19.2.2009

Aku Ankan netti sivuilla Karelin viestissä.Mupun lippis on musta ja paita musta.

Vierailija

tässä pappa ankka pappa ankan nimi on Rulle ankka on Mummo ankan mies ikä:67v harrastaa aitajuoksua ja on ankka linnan mestari!(kaikki ikä luokat)syö yleensä papuja ja tulee hansun kanssa erittäin huonosti toimeen! ottaa aina tämän kanssa piirakan syönti kisoja!

Vierailija

Helmeri Hanhi

Helmeri Hanhi on Hannu Hannen tuntematon serkku. Hannu on vain kuullut hänestä, mutta ei koskaan tavannut. Helmeri Hanhen ensiesiintyminen oli tässä viestissä 10.6.2010.

Ulkonäkö:

Helmerillä on yllään shortsit, t-paita ja vanhat lenkkarit. Helmerin hiukset ovat kiharat ja mustat, nokka pieni ja silmät suuret ja siniset.

-Scrooge McD, World teh richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Hilla Ankka

Hilla Ankka oli Akun hyvä ystävä, ennenkuin hän katosi maan alle. Aku ei koskaan kertonut Hillasta Iinekselle, koska Iines olisi käsittänyt tapauksen väärin.

Ulkonäkö:

Hilla käytti aina aurinkolaseja. Hän käytti aina tummia ja kuumia vaatteita, myös kuumana kesänä. Hän katosi maan alle Ankkalinnan palon yhteydessä vuonna 2006. Hilla oli hyvin pitkä ja hieman pulleahko.

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Lainaus:
Keksi uusi Ankkalinnalais hahmo!

Absoul - 25.03.08 08:38 (ID 16283) Eli... eli... Aiheen ideana on keksiä uusi hahmo. Lainaus säännöistä: "Linkkejä tai kuvia ei saa laittaa viesteihin" tjsp. Sääntöjä on toteltava! Aihe alkaa nyt tästä. Rupu Ankka = = Rupu Ankka on Lupun, Hupun ja Tupun kadonnut veli. Rupu on samanikäinen kuin hänen muut veljensä. Rupu käy Ankkalahden Ala-astetta. Rupu ei ole opettajien suosiossa, koska hän riehuu aina liikaa. Kaikki hänen luokan tytöt ovat ihastuneet tähän tosi "Cooliin" Ankkaan. Rupu Ankka käy Sudenpennuissa ja on yksi kenraaleista (Siis niitä mitä hänen veljensä ovat). Ensiesiintyminen oli 25.3.2008 Aku Ankan nettisivuilla Absoulin viestissä. Lupu ja Rupu ovat melkein samanlaisia, Rupu käyttää punaista lippalakkia jossa on punaisia raitoja. Lupusta hän eroaa hieman, koska hänen hiuksensa ovat aina sojottamassa eteen, Hänen lippalakkinsa on aina väärinpäin ja hänellä on punainen paita. Mitäs piditte? Aika rankka hemmo :D.


Eikös tässä pitänyt keksiä uusi ankkalinnalainen itse?

Rupu Ankka on jo "olemassa",sillä joskus on sattunut painovirhe ja on ollut vahingossa 4 ankanpoikaa!

Vierailija

Eikös tässä pitänyt keksiä uusi ankkalinnalainen itse? Rupu Ankka on jo "olemassa",sillä joskus on sattunut painovirhe ja on ollut vahingossa 4 ankanpoikaa![/quote]

Niin, ja Rupulla on keltainen lakki!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Keksi uusi Ankkalinnalais hahmo!

Rupu Ankka - 02.07.10 01:36 (ID 573344) Eikös tässä pitänyt keksiä uusi ankkalinnalainen itse? Rupu Ankka on jo "olemassa",sillä joskus on sattunut painovirhe ja on ollut vahingossa 4 ankanpoikaa!
Niin, ja Rupulla on keltainen lakki![/quote]

Hupulla on vanhoissa sarjoissa joko vihreä tai keltainen lakki

Pate 11
Seuraa 
Liittynyt27.3.2010

Ami Ankka.

Ami Ankka on Aku Ankan setä. Ami asuu Ankkaniemen majakan alakerrassa. Amin ammatti on kalastaja.

Ami käy kerran viikossa ostamassa Ankan uistimessa kalastus välineitä. Amin lempi kala on lohi.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat