2013/22

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

J. Karjalaisen laatima tarina oli hyvä. Juoni oli sujuva ja sarjaa lukiessa tuli välitön tunnelma - aivan kuin olisi ollut mukana Paratiisitiellä. Loppuvitsi jäi ehkä vähän valjuksi, mutta kokonaisuutena tarina oli positiivinen yllätys - pitkästä aikaa perinteinen, Akun ja poikien kotiin sijoittuva arkinen tarina. Jees. Lisää näitä.

Kommentit (2)

Vierailija

Kokkikahakka oli semmoinen ihan perus tarina, ehkä vähän tylsä minun makuun. Miguelin piirrostyyli on minusta todella hyvää ja nykyaikaista Ankkaa. Loppu"vitsi" oli jos siinä semmosta edes oikein oli, oli todella huono. Tarina oli kuitenkin kokonaisuudessaan ihan ok. Arvosana 8+.

Lepoa ja Rauhaa tarina oli mielestäni aika huono. Tarinan juoni jäi mielestäni jotenkin yksitoikkoiseksi ja tylsäksi, joka toisti koko ajan samaa kaavaa. Tarina olikin lehden pohjanoteeraus. Arvosana 6.

Turnajaistunnelmissa tarinan jatko-osa oli lehden paras tarina. Ensimmäinen osakin oli hyvä ja se jatkui 2 osassa. Juoni oli hyvä ja loppuvitsikin ylsi keskitasolle ellei jopa yli. Tämmöisiä jatkotarinoita lisää ja arvosanaksi annan 9+.

Liika onnea tarina oli semmoinen perus yhden sivun mittainen lyhyt tarina. Juoni oli samanlainen kuin aina Aku ja Hannu tarinoissa. Hannulla on hyvä ja Akulla huono tuuri. Arvosana 7.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

J.Karjalaisen Ankka-tarina. Kuulosti minusta paremmalta, mitä oli. Huonoin Suomalaisten tekemä tarina tähän mennessä. Juoni oli liian perinteinen, eikä Miguelin piiroksetkaan hirveän hyviä ole, ihan hyviä silti. Miguelin piirrostyyli oli jotenkin erilainen tässä tarinassa, kuin muissa. Onkohan keskittynyt enemmän, vai kenties vähemmän? Kuitenkin aika huono tarina, ja loppuvitsikin sai aikaan kylmänväreet, ei suinkaan siksi että se oli niin hyvä, vaan huono. Arvosanaksi joku 7. En yleensä hirveästi Barksin 10-sivuisista välitä, mutta lepoa ja rauhaa oli kyllä hyvä! Sai repeillä oudoille kaupustelijoille. Tällä tarinalle... hmmm.. 9. Ferilin jatkosarjan alku oli huonompi kuin tämä toinen osa, mutta ei tätäkään voi kauhean hyväksi kehua. 8. Tämä oli vuoden toisiksi huonoin Akkari.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat