Maapallon kehitys

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Eli juttelua maailman kehityksestä: Menneisyydestä, nykyajasta, tulevaisuudesta... Kun tarkemmin ajattelee, niin tämä aihe on todella laaja, koska me kaikki kuitenkin elämme maapallossa, ja näemme miten maailma kehittyy.

Ensin oli alkuräjähdys, vai oliko sittenkään? Siitä jostain kaikki kuitenkin alkoi. Aluksi oli Dinosauruksia, jotka eivät oikeastaan kehittäneet maailmaa millään tavalla. Vai miltä kuulostaa Dinosaurus kuulokkeet korvissa ja iPad kädessä? Dinosaurusten kuoltua maapallolle pudonneeseen meteoriittiin, kaikki jäätyi ja lopulta maailmaan tuli ihmisiä. Siitä lähtien maapallo alkoi kehittymään kovaa vauhtia. Luolamiehet keksivät tulen, pyörän ja paljon muuta. Lopulta ihmiset istuivat kärrryissä, joita hevoset vetivät, kunnes keksittiin että ihmisethän voisivat kuljettaa itse kärryä, ei hevoset. Niinpä keksittiin auto ja paljon muuta. Myös pelit ovat nykyään arkea. Ne keksittiin joskus 30-40 vuotta sitten, ja nekin alkoivat kehittyä. Pikselisotkuista kolmiulotteisiin autopeleihin, tasohyppelyistä vauhdikkaisiin ja melkein aidolta näyttäviin seikkailuihin ja sitä rataa. Kännykätkin ovat suuri osa nykyihmisten elämää. Ennen niitä ei voinut viedä mukanaan, eikä voinut muuta kuin näppäillä, oikeastaan pyörittää numeroita ja soittaa. Nykyään niitä voi kantaa mukanaan, niillä voi kuvata, pelata, keskustella, olla netissä, soittaa, kuunnella musiikkia ja paaaaljon muuta ja ne toimivat sormen kosketuksesta, ei napin painalluksesta. Lentokoneet taas ovat helpottaneet paljon kauas matkustamista, ja kaikenlaiset koneet elämistä. Ennen kaikki tehtiin itse. Tehtiin töitä ja välillä leikittiin ulkona. Nykään ollaan aika paljon sisällä kaikenlaisten koneitten seassa, ja töitä ei tarvitse tehdä paljoa yhtään jos verrataan siihen kuinka paljon niitä tehtiin 100 vuotta sitten. Entä tulevaisuudessa? Monet ajattelevat että jokapuolella on rautaa, metallia, korkeita taloja, lentäviä aluksia ja kaikenlaista muuta. Mutta mitenköhän mahtaa asiat mennä?

Keskustellaan siis siitä, mitä mieltä olette nykyaikaisista koneista, mitkä ovat hyödyttömiä, mitkä tarpeellisia, olisitko mielummin menneisyydessä, minkälaista on tulevaisuudessa, mitkä asiat pitäisi olla toisin, pitäisikö asiat jäädä näin, pitäisikö keksiä kenties lisää vempaimia helpottamaan arkea, minkälaisia vempaimia, onko luontoa nykyään liian vähän, onko ihmiset pilanneet kaiken, tuleeko kaiki kuolemaan 100:n vuoden sisällä saasteisiin, miten maapallo syntyi, onko avaruusolioita ollut maapallolla jne.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Kommentit (298)

aw
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Avaruusolioita maapallolla: Hah! Mitä ihmettä ne täällä tekisivät, ne ovat takuulla olleet paljon kehittyneempiä kuin me, jos pystyisivät matkaamaan tänne.

Miten maapallo syntyi: Tuohon en osaa vastata. Ehkä jokin suuri pala laavaa ja muuta sellaista asettui tälle kiertoradalle ja viileni elämälle sopivaksi?

Tuleeko kaikki kuolemaan 100:n vuoden päästä saasteisiin: Et ole muuten sattunut lukemaan Dan Brownin Infernoa? Siinä nimittäin käsiteltiin sitä, että jos maailman kansoitusta ei lasketa, maailma muuttuu Danten helvetin tyyppiseksi.

Ihmiset pilanneet kaiken: Kenties, mutta minä syyytän mielummin pelkäsään tökeröjä tehdaspamppuja jotka eivät välitä ollenkaan luonnosta ja vain pelkästään rahasta.

Luontoa liian vähän: Ehkä. Sovella edellistä vastaustani.

En jaksa vastata kaikkea, mutta sanon kyllä että ihan ensimmäiset eliömuodot olivat bakteerit. Kyllä, ihmiset kehittyivät bakteereista. Sitä ennen niistä kyllä kehittyi nisäkkäät kuten apinat joista kehittyi ihminen. Jos ihmettelette että miksi apinoista ei enään kehity ihmisiä, niin vastauksena on se, että ne apinat joista ihminen kehittyi ovat kuolleet sukupuuttoon.

Ainiin, on aina mahdollista että nytten joudutaan evoluutin sijaan tekniseen revoluutioon. Eli ihmiskunta lopettaa kehityksen ja tyhmentyy.

Ainiin, täytyy älykästä elämää olla jossakinmuualla, mutta mitä ihmettä ne tekisivät maassa? Eivät ne kaikki voi olla sotivia sekopäitä jos niitä on.

DRosaFani
Seuraa 
Liittynyt20.2.2012

Huoh. Ensinnäkin, 13,4 miljardia vuotta sitten, syntyi universumimme, ja sitten ainakin 10 miljardin vuoden päästä vasta alkoi maapallo syntyä äärimmäisessä kuumuudessa ja paineessa, jossa pölyhiukkaset tiivistyivät isoiksi lohkareiksi. 

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Minun mielenkiintoni osuivat maapallon tulevaisuuteen ja avaruusoliojuttuihin. Avaruusolioita ei ole olemassa, vai onko? Se on vain niin, että kukaan ei voi tietää. Jollain hgggvjvrrsw-nimisessä galaksissa voi olla samanlainen sivilisaatio kuin meilläkin.

Maapallon tulevaisuus. Tähänkin sama lause: Kukaan ei voi tietää siitä. Kattokaas kun miten maapallo tuhoutuu sitten sadan miljardin vuoden päästä? Syöksyykö taivaalta komeettoja, tuhoavatko myrskyt sen, saasteet? On monia mahdollisuuksia. Tosin maapallohan voi myös selviytyä. Jos ihmiset muuttuvat, tai sitten tulee uusi laki: Älä saastuta. Kuten sanoin jo sata miljardia kertaa., on monia mahdollisuuksia.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Ei noihin aloitusviestin kysymyksiin pitänyt vastata, kunhan annoin esimerkkejä mistä keskustella.

Mutta onhan se ihan kiva että on kaikenlaisia vekottimia helpottamassa elämää, mutta koneet joista tulee saastetta, ei ole niin kiva juttu. Tai kyllä autot on kiva juttu, mutta niistä tuleva saaste ei. Voisi olla poljettavia autoja tai jotain ;D 

Ihmiset osaa käyttää vain 10 prosenntia aivoistaan, kuulin jostain. Minkäköhänlaisia vekottimia täällä olisi jos 100 prosenttia olisi käytössä. Ehkei vekottimia olisi ollenkaan, koska olisimme järkeviä ja tajuaisimme että ne saastuttaa maapalloa. 

Ja avaruusoliot: Niitä on. Se on edelleenkin minun teoriani. Muitakin olioita kuin ihmisiä ja eläimiä ja ötököitä ja sellaisia joita täällä on. Tai oikeastaan avaruusolioita ei ole, mutta uskon että kaikki avaruusoliohavainnot ovat olleet jotain meille tuntemattomia eläimiä, jotka pysyttelevät piilossa ihmisiltä jonkun takia. Ne olisivat siis ihan tavallisia maapallon eläimiä.

Kaikki alkoholit, tupakat, huumeet jne pitäisi kyllä ehdottomasti kieltää! Niistä on ollut vain haittaa!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Hopolainen
Seuraa 
Liittynyt23.11.2009

No joo, pitihän tännekkin kirjoittaa.

Itse olen sitä mieltä, että kun maapallo tuhoutuu auringon mukana ja päläpäläpälä, niin ihmiset ovat jo kauan sitten muuttaneet pois maapallolta, ehkä jopa pois tästä galaksista. NASA on sanonut, että yksi heidän satelliiteistaan on kuin onkin löytänyt paikan, jossa voisi olla elämää tästä galaksista. Ongelma on, että miten pääsemme sinne.

Olen aika varma että henkiä on olemassa. Olen onnistunut esimerkiksi tekemään toimivan voodoonuken, mutta nyt se on haudattu jonnekkin pihalle. Ja spiritismiä kun pelasin, se pentagrammi oikeasti liikkui! Avaruusolentojakin uskon olevan olemassa. Samoin nyt jos päädytään metafysiikkaan, niin uskon Jumalan tai jumalien olevan totta. En usko sillä palvontatavalla, vaan uskon että evoluutio on tehnyt tehtävänsä, ja kaiken takana on ollut suunnittelija, joka on vain välillä pistänyt vauhtia kehitykseen, kunnes olemme nykyään taas tässä. Ehkä se ihmiskunta vieläkin kehittyy.

Pelikonsoleiden tulevaisuus alkaakin olla jo mielenkiintoista. Uskon, että tulevaisuudessa emme enään pelaa normaaleilla konsoleilla, vaan kunnon virtuaalikypärillä. Jos ihmiskunta ei pian ala keksimään sellaista, minä rupean kehittelemään sellaista aikuisena. Nykyään konsolit ovat niin rumia ja epäkäytännöllisiä, että ehkää tilannetta voitaisiin parantaa. Uskon, että pelit ovat niin aidonnäköisiä, että monet voivat saada slaagin, mutta eiköhän sekin korjata.

Sitten tulevaisuuden rakennuksiin. Tulevaisuudessa luultavasti  nykyiset rakennuksemme ovat säilytetty ja laitettu historiamerkeiksi. Ongelmana on, että kuinka kaukana on oikeastaan "tulevaisuus"? He ajattelevat, että nyt on nyt, ja me ajattelemme että he asuvat kaukana tulevaisuudessa. Samoin he ajattelevat, että olimme kaukana menneisyydessä. Ties vaikka tästäkin viestistä kirjoitetaan historiankirjoihin ja minut todetaan suurena filosofina? Tokkopa sentään, mutta ymmärsitte kai perusidean. Ja koska poikkesin aiheesta, niin "tulevaisuuden rakennuksista vielä". Luultavasti tehtaat eivät saastuta, ja ihmiset ovat oppineet lisäämään turvallisempia rakennuksia, ja rakentamaan paremmin. Kuten sanoin, en voi tietää.

Nyt pääsemmekin viimeiseen aiheeseen, eli päihteisiin/nautinta-aineisiin. Uskon että päihteet ovat kadonneet tulevaisuudesta kokonaan, ovathan ne nyt aivan turhia. Ihmiset ovat kai oppineet virheistään, ja tajunneet, että mihinkäs tässä nyt olikaan menty. Ja varmasti tulevaisuuden ihmiset naureskelevat meille myöhemmin, tavalla: "Olivatpa nuo tyhmiä". Se on valitettava totuus, mutta toivottavasti ihmiskunta ottaa jo nyt opikseen.

Hmm... viestini pääsi hiukan pitkäksi. Kirjoitanpa menneisyydestä sen takia joskus toiste.

-Iksa Ankka-

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Menneisyydestä puheenollen, minä oletan, että kun Atlantis upposi ja sen asukkaat lähtivät eri paikkoihin esim. Egyptiin. Muuten tiesittekö, että Englannin kanaali syntyi, kun megatulva läpäisi sen. Ennemmin Iso-Britannia kuului Euroopan mantereeseen. Uskon, että alienit on käynyt täällä ja voineet auttaa meitä kehittymään, mutta mistä he tulivat on arvoitus.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Hopolainen
Seuraa 
Liittynyt23.11.2009

TouhuAkun Atlantisteoria on luultavasti totta. Joten siitä rupeankin kirjoittamaan menneisyydestä.

Aloitan tuosta Atlantiksesta. Atlantis oli varmasti kehittynyt valtio joskus kauan sitten. Uskon Atlantiksen olleen saarella, aivan kuten muinaisen Kreikan, sillä miten muuten saari olisi voinut upota? Oletan, että saari oli huonoa maata, suurimmaksi osaksi hiekkaa. Atlantiksen asukkaat olivat luultavasti hyvin sivistyneitä. Ongelmana oli kuitenkin rakennusten valtava koko. Atlantiksen asukkailla oli luultavasti monia jumalia, joita he palvoivat. Tästä uskon heidän rakentaneen suuria temppeleitä, ja suuria rakennuksia jumalille. Mutta maaperä ei varmaankaan kestänyt tätä ja halkesi, upottaen rakennukset. Luultavasti ihmiset jäivät henkiin, ja lähtivät johonkin maahan, jonne he toivat mahtavaa edistystänsä. Uskoakseni Atlantiksen saari ei voinut olla kovin kaukana jostain muusta mantereesta, sillä muuten ihmiset eivät olisi selvinneet. Todennäköisin maa olisi Kreikka.

Sitten siirrytäänkin vielä myöhempään historiaan, eli evoluution alkupisteeseen. Kyllä, kuten viime viestissäni selitin, evoluutio ei voinut tulla heti yksinään. Uskon, että jossain on tietynlainen "Suunnittelija", joka pisti koko homman käyntiin. Välillä tämä "Suunnittelija" on vain lisännyt vauhtia hommiin, esimerkiksi silloin, kun keksittiin lentokone. Mutta palatakseni alkupisteeseen, ihmiskunta alkoi kehittyä mikrobista ja niin edelleen. Näitä mikrobi-ilmentymiä täytyi olla monia, sillä muuten ei eri ihmisiä olisi vähitellen kehittynyt.

Ja nyt hypätään vaikkapa dinosauruksiin. Miten dinosaurukset katosivat? Tälle asialle on monia selityksiä, mutta uskon, että ne voi yhdistää. Uskon, että Dinosaurukset hävisivät kukin eri tavalla. Jotkut kehittyivät pienemmiksi eläimiksi. Jotkut kuolivat ilmastonmuutokseen. Ja ne dinosaurukset, jotka jäivät jäljelle, tuhoutuivat viimeistään suuressa meteoriittitörmäyksessä.

Ja mikä olisikaan seuraava aiheemme? Pistetään nyt vaikkapa viimeisenä Mayat. Mayat eivät olleet ainoa intiaanikulttuuri. Olihan olemassa myös esim. Inkoja. Mutta heillä oli jotain, mitä muilla ei ollut: Kehittyneempää rakennuskulttuuria. Mayat osasivat rakentaa  pyramideja, ja he uhrasivat ihmisiä hienoilla veitsillä. Lisäksi heidän kalenterinsa olivat hyviä esim. ennustuksiin. Mistä he oppivat kaiken tämän? Tämä, tuo taas metafysiikan esiin, ja "Suunnittelijan". Uskon, että "Suunnittelija" valitsi mieluisimman intiaanikulttuurinsa, ja auttoi tätä antamalla näille tiedon paremmasta rakennussuunnittelusta. Myöhemmin Mayojen tieto lähti Egyptiin, ja sitä rataa. Tieto kulki, koska "Suunnittelija" halusi niin.

Eli tässä oli menneisyysviestini. Ehkä teen vielä nykyajasta, mutta saa nähdä.

-Iksa Ankka-

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Haluaisin lisätä huomiona erään asian Mayoista. Mayoyen suurin pyramidi on vetoisuudeltaan isompi, kuin ekyptin Giza,  joka on sitä korkeampi. Nämä kaksi rakennusta ovat insinöörien taidonnäytteitä, mutta kuinka halvatussa ne ovat äsmälleen samassa linjassa toisiinsa nähden??

Mutta oletteko ajatelleet, jos olemmekin pienen pieniä rakennushiukkasia, jotka ovat jossain paikassa (planeetta) planeetat ovat avaruuden osia, mutta oikeasti olemmekin suuren esim. keltaisen pallon sisällä, joka on valovuosien ja valovuisen päässä. Heräämme ja huomaamme avaruude´n olevan keltainen, joka on pallon sisäpinta.

Tsupikki ;D :3

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013
CubicGum

Haluaisin lisätä huomiona erään asian Mayoista. Mayoyen suurin pyramidi on vetoisuudeltaan isompi, kuin ekyptin Giza,  joka on sitä korkeampi. Nämä kaksi rakennusta ovat insinöörien taidonnäytteitä, mutta kuinka halvatussa ne ovat äsmälleen samassa linjassa toisiinsa nähden??

Mutta oletteko ajatelleet, jos olemmekin pienen pieniä rakennushiukkasia, jotka ovat jossain paikassa (planeetta) planeetat ovat avaruuden osia, mutta oikeasti olemmekin suuren esim. keltaisen pallon sisällä, joka on valovuosien ja valovuisen päässä. Heräämme ja huomaamme avaruude´n olevan keltainen, joka on pallon sisäpinta.

Tuota purkan keltapallomikälie-juttua EN usko. Jos tarkoitit tuolla että näkisimme vain unta tälläisestä maailmasta. Eivätkös unet vaikuta hyvin epärealistisilta?

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Vіerailija
Seuraa 
Liittynyt29.4.2010
turhamies15
CubicGum

Haluaisin lisätä huomiona erään asian Mayoista. Mayoyen suurin pyramidi on vetoisuudeltaan isompi, kuin ekyptin Giza,  joka on sitä korkeampi. Nämä kaksi rakennusta ovat insinöörien taidonnäytteitä, mutta kuinka halvatussa ne ovat äsmälleen samassa linjassa toisiinsa nähden??

Mutta oletteko ajatelleet, jos olemmekin pienen pieniä rakennushiukkasia, jotka ovat jossain paikassa (planeetta) planeetat ovat avaruuden osia, mutta oikeasti olemmekin suuren esim. keltaisen pallon sisällä, joka on valovuosien ja valovuisen päässä. Heräämme ja huomaamme avaruude´n olevan keltainen, joka on pallon sisäpinta.

Tuota purkan keltapallomikälie-juttua EN usko. Jos tarkoitit tuolla että näkisimme vain unta tälläisestä maailmasta. Eivätkös unet vaikuta hyvin epärealistisilta?

 

Mutta eihän sen tarvitse olla uni sen varsinaisessa merkityksessä. Ja entä jos se keltainen pallo onkin vielä tätäkin maailmaa realistisempi? :D

Ehkä kuitenkin aika epätodennäköistä.

Solipsismikin liittyy tähän läheisesti, katsokaa Wikipediasta mitä se on jos ette tiedä.

 

Ja autot eivät nouse ilmaan vielä pitkään aikaan, jos koskaan.

 

Itse olen ateisti.

 

 

Hopolainen
Seuraa 
Liittynyt23.11.2009
ukuku
turhamies15
CubicGum

Haluaisin lisätä huomiona erään asian Mayoista. Mayoyen suurin pyramidi on vetoisuudeltaan isompi, kuin ekyptin Giza,  joka on sitä korkeampi. Nämä kaksi rakennusta ovat insinöörien taidonnäytteitä, mutta kuinka halvatussa ne ovat äsmälleen samassa linjassa toisiinsa nähden??

Mutta oletteko ajatelleet, jos olemmekin pienen pieniä rakennushiukkasia, jotka ovat jossain paikassa (planeetta) planeetat ovat avaruuden osia, mutta oikeasti olemmekin suuren esim. keltaisen pallon sisällä, joka on valovuosien ja valovuisen päässä. Heräämme ja huomaamme avaruude´n olevan keltainen, joka on pallon sisäpinta.

Tuota purkan keltapallomikälie-juttua EN usko. Jos tarkoitit tuolla että näkisimme vain unta tälläisestä maailmasta. Eivätkös unet vaikuta hyvin epärealistisilta?

 

Mutta eihän sen tarvitse olla uni sen varsinaisessa merkityksessä. Ja entä jos se keltainen pallo onkin vielä tätäkin maailmaa realistisempi? :D

Ehkä kuitenkin aika epätodennäköistä.

Solipsismikin liittyy tähän läheisesti, katsokaa Wikipediasta mitä se on jos ette tiedä.

 

Ja autot eivät nouse ilmaan vielä pitkään aikaan, jos koskaan.

 

Itse olen ateisti.

 

 

Rupean selittämään taas jotain. :)

Eli ensiksi, Kuution teoria on varmasti oikeassa. Ihmiset osaavaat käyttää vain noin 10 prosenttia aivoistaan, joten emme ole varmasti hereillä. Uskon, että kun olemme kunnolla hereillä, ihmiset osaavat käyttää kunnolla aivojaan. Tästä otetaan vaikka joku peli. Pelissä sinä olet joku joka ohjaa ihmisten elämää. Mietippäs, jos olet oikeasti jossain muualla, ja ohjaat sieltä itseäsi? Kuulostaako järjettömältä? Uskon, että ihmiset loivat tämän maailman kaksoisolennoksi omalleen, nähdäkseen miten me selviydymme täällä.

Ja sitten Turhikselle. Unet eivät ole aina epärealistisia. Olen nähnyt monia realistisia uniakin, joten olet väärässä.

Ja sitten vielä ukukulle. Autot eivät kyllä nouse varmaan koskaan ilmaan, olet varmasti oikeassa. Mutta uskon sitten myös, että se keltainen pallo on paljon, paaaljon realistisempi, mutta ei meidän mielestä. Pointtini on, että luultavasti siellä keltaisessa pallossa asuvat ihmiset ottavat joskus meidätkin mukaansa keltaiseen palloon.

Sitten ei muuta. Solkkaan jotain nykyajasta myöhemmin.

-Iksa Ankka- 

 

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

Oku Ankka
Seuraa 
Liittynyt26.3.2012

Mielenkiintoinen aihe:

Uni: Olen joskus useinkin ajatellut, että me ihmiset, kaikki näemme unta tälläkin hetkellä... Tämä mitä me näemme on uni jostain paremmasta tai huonommasta tai tulevasta tai menneestä ennemmin kuin nykyhetkestä. Joskus tulee sellainen mieleen, että kun ihminen kuolee se pääsee niin sanotusti oikeaan todellisuuteen elämään. Ja tämä ihmeen keltainenpallo ajatus kuulostaa uskomattomalta, mutta mahdolliselta... Ja elämmehän me maailmankaikkeudessa joka on niin suuri, että kukaan ei voi sitä(ainakaan vielä) ymmärtämään. Ehkä maailmankaikkeus onkin se keltainen pallo... Minkälaista tuolla todellisuudessa sitten on? Minä en tietenkään voi siihen vastata, mutta me kun uskomme sinällään Jumalaan ja Raamattuhan kait opettaa, että kuoleman jälkeen pääsee taivaaseen, vai mitä. Ehkä tämä "taivas" onkin se todellisuus, Jumala/Suunnittelija siis katsoo kokoajan meidän touhuja ja ohjaa meitä. Sitten herää kysymys: Miten sinne sitten pääsee, onko sinne jokin karsinta niinkuin Egyptiläisessä mytologiassa on vai olemmeko me kaikki kokoajan todellisuudessa, mutta aina kun nukahdamme elämme yhden elämän meidän maassamme. Hurr...Pelottavaa kun alkaa ajattelemaan liikaa...

Jatkan tästä sitten joskus illalla ja lupaan sepittää silloin jotain uskonnoista... Ja tosiaan tämä kaikki mitä minä tässä viestissä olen selittänyt on vuosien aikana päähän tulleita selityksiä elämästä maapallolla aina Jumalaan ja maailmankaikkeuden syrjäisimpään kolkkaan asti...

Hopolainen
Seuraa 
Liittynyt23.11.2009
Oku Ankka

Mielenkiintoinen aihe:

Uni: Olen joskus useinkin ajatellut, että me ihmiset, kaikki näemme unta tälläkin hetkellä... Tämä mitä me näemme on uni jostain paremmasta tai huonommasta tai tulevasta tai menneestä ennemmin kuin nykyhetkestä. Joskus tulee sellainen mieleen, että kun ihminen kuolee se pääsee niin sanotusti oikeaan todellisuuteen elämään. Ja tämä ihmeen keltainenpallo ajatus kuulostaa uskomattomalta, mutta mahdolliselta... Ja elämmehän me maailmankaikkeudessa joka on niin suuri, että kukaan ei voi sitä(ainakaan vielä) ymmärtämään. Ehkä maailmankaikkeus onkin se keltainen pallo... Minkälaista tuolla todellisuudessa sitten on? Minä en tietenkään voi siihen vastata, mutta me kun uskomme sinällään Jumalaan ja Raamattuhan kait opettaa, että kuoleman jälkeen pääsee taivaaseen, vai mitä. Ehkä tämä "taivas" onkin se todellisuus, Jumala/Suunnittelija siis katsoo kokoajan meidän touhuja ja ohjaa meitä. Sitten herää kysymys: Miten sinne sitten pääsee, onko sinne jokin karsinta niinkuin Egyptiläisessä mytologiassa on vai olemmeko me kaikki kokoajan todellisuudessa, mutta aina kun nukahdamme elämme yhden elämän meidän maassamme. Hurr...Pelottavaa kun alkaa ajattelemaan liikaa...

Hmm... vastailen johonkin.

Uni: Ihmiset todellakin näkevät unta, ja pääsevät kuoltuaan oikeaan todellisuuteen, joka on se keltainen pallo. Ongelmana on, että jokaisen ihmisen täytyy kuolla päästäkseen sinne. Uskon siis, että kun ihmiset lopulta siirretään keltaiseen palloon, kuolemaa ei enään ole. Uskon, että pääsemme vierailemaan hetkellisesti todellisuuteen, kun nukahdamme, sillä aivot ovat silloin tietyssä asemassa.

Suunnittelija: Uskon, että "Suunnittelija" ei valvo meitä koko ajan, jos hän on olemassa. Mieti nyt esimerkiksi rakennusjohtajaa. Hän katsoo välillä tilannetta, ja aina kun tilanteet menevät liian hitaasti/eivät etene lainkaan, hän pistää vain vähän potkua koneeseen. Toisin sanoen, "Suunnittelija" vain valvoo, että kohtalo menee täällä niin kuin pitääkin. Uskon lisäksi, että "Suunnittelija" on joku keltaisesta pallosta, se joka loi meidän tunteman maailmamme.

Todellisuus: Selitin tämän jo oikeastaan. Todellisuuteen pääsee luultavasti kaikki, joidenka "Suunnittelija" uskoo olevan rauhallisia ja mukavia. Toisin sanoen ihan oikeasti pahat ihmiset eivät ehkä pääse todellisuuteen.

-Iksa Ankka-

 

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
CG: Mutta oletteko ajatelleet, jos olemmekin pienen pieniä rakennushiukkasia, jotka ovat jossain paikassa (planeetta) planeetat ovat avaruuden osia, mutta oikeasti olemmekin suuren esim. keltaisen pallon sisällä, joka on valovuosien ja valovuisen päässä. Heräämme ja huomaamme avaruude´n olevan keltainen, joka on pallon sisäpinta.
Entäs jos olemmekin jonkun pienen pienen lasikiuvun sisällä jonkun kotona? Entäs jos avaruus ja kaikki muut planeetat ovat vain jotain pieniä paloja jonkun pienen lasikuvun sisällä? Ja jotkut ihmeelliset otukset tuijottavat meitä välillä lasikuvun läpi. Ne otukset, joille tämä lasikupu kuuluu. Ja jos lasikupuja onkin monia ja avaruusoliot ovat sellaisia tyyppejä jotka asuvat eri lasikuvussa. Ehkäpä joskus lennämme tarpeeksi kauan jollain raketilla ja vastaamme tulee jokin seinä. Rikomme sen, ja huomaamme olevamme jonkun pöydällä tai jossain. Sitten löydämme toisia kupuja ja lennämme niiden sisään ja siellä asuu jotain toisia olioita joita avaruusolioksi kutsumme. Ehkäpä ne jotkut otukset jotka nämä lasikuvut omistaa, pitävät meitä vain jonain pieninä ötökköinä. Oikeastaan he tuskin näkevät meitä, koska olemme heidän mielestä liian pieniä. Ehkä he pitävätkin meitä pieninä bakteereina. Ehkä olemme bakteereja. Ehkä olemmekin bakteereja jotka ovat jonkun otuksen sisällä ja maailmankaikkeus on se otus... Siinä muutama outo mutta mahdollinen selitys sille missä olemme.
Lainaus:
Oku: Uni: Olen joskus useinkin ajatellut, että me ihmiset, kaikki näemme unta tälläkin hetkellä... Tämä mitä me näemme on uni jostain paremmasta tai huonommasta tai tulevasta tai menneestä ennemmin kuin nykyhetkestä. Joskus tulee sellainen mieleen, että kun ihminen kuolee se pääsee niin sanotusti oikeaan todellisuuteen elämään.
Samaa minäkin olen miettinyt. Hetkinen! Jospa T@ik@viit@n mainitsema suunnittelija on Jumala. Hänellä on ollut tylsää, ja hän on rakentanut pienen lasikuvun ja seuraa miten selviydymme täällä. Koska asiat meni huonosti hän lähetti lapsensa Jeesuksen jollain ihmetavalla tänne opettamaan oikeita tapoja. Enkelit taas ovat jotain Jumalan apulaisia jotka myös katselevat miten selviydymme. Ei ei, nyt tajusin! Jos olemmekin Jumalan apureita, ja Jumala on sanonut meille että on rakentanut sellaisen jännän lasikuvun jonka sisälle voisimme mennä. Hän on myös kertonut että emme muistaisi entisestä elämästämme mitään, ja että haluaa testata miten selviydymme. Nyt olemme sitten täällä ja kuoltuamme pääsemme takaisin Jumala nluokse.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Hopolainen
Seuraa 
Liittynyt23.11.2009

Noniin, selitän lisää.

Ensinnäkin uskon "Suunnittelijan" olevan Jumala. Pääasia on vain se, että meidän ei tarvitsisi palvoa häntä, sillä hän on vain ihminen eri todellisuudessa, jonne pääsemme kuoltuamme. Hän tosin loi meidät.

Uskon myös tuohon lasikuputeoriaan. Osittain. "Suunnittelijalla" oli luultavasti jokin taka-ajatus. Esim. Keltaisesta pallosta oli lopussa ihmiset, joten hän kloonasi omaa DNA:taan ja sitten vain muovasi maailman jotenkin. Pääasia on, että uskon tuohon, mutta en usko, että "Suunnittelijaa" pitäisi siis palvoa, koska hänhän on vain ihminen toisessa todellisuudessa. Ja en usko tuohon moneen lasikuputeoriaan. Olen saanut tieteisohjelman avulla selville, että meidän universumimme (joka ei varmasti ole se oikea, koska emme plää plää plää) on oikeasti kahdestoistakohokkaan muotoinen. No jaa, eksyin aiheesta. Pääasiassa sanon, että emme voi lentää lasikuvun läpi. Voimme päästä pois lasikuvusta vain nukkuessamme, jolloin olemme eräänlaisia aaveita, ja näemme oikean todellisuuden.

-Iksa Ankka-

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat