apua aloitelialle!

Seuraa 
Liittynyt22.6.2013

aloitin käytämään näitä sivuja eilein loin ekana ARVAA SANA! visailun joka ei kovin käviöitä vedä....JEESATKAA ALOITELIAA!

Sivut

Kommentit (23)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Moi ja tervetuloa tänne AA.fi: n keskustelufoorumille. Tästä jokaisen aloittelevan käyttäjän pakolliset lukemiset näin ensi alkuun:

https://www.akuankka.fi/keskustelu/10615/ketju/ohjetopic_topiccien_tekoon

https://www.akuankka.fi/artikkelit/keskustelun_ja_kommentoinnin_saannot

jos tulee kysyttävää, niin täältä löytyy apu: https://www.akuankka.fi/keskustelu/18623/ketju/ukk_usein_kysytyt_kysymykset

Kannattaa lukaista aloitusviesti kunnolla, sillä moneen kysymykseen löytyy jo valmis vastaus sieltä. Ettei turhaan kysy kysymystä, mihin on jo aloitusviestissä vastaus.

 

Mitä tuohon luomasi topiciisi tulee, niin ei kannata joutua paniikkiin, mikäli topic ei vedä omasta mielestäsi hirveästi kävijöitä. Etenkin näin kesällä kävijämäärät ovat varmasti muutenkin hieman alhaisemmat, kun porukkaa on lomilla ja muuta. Jotkut topicit myös vetävät enemmän kävijöitä kuin toiset eikä jokaiseen topiciin kirjoiteta jatkuvasti viestiä. Fakta on myös se, että toisista topiceista tulee enemmän suosituimpia kuin toisista ja jotkut putoavat taas topicmeren syviin syövereihin, mutta sellaista elämä on.

 

Magia00
Seuraa 
Liittynyt23.2.2012
Sohvaperuna

Moi ja tervetuloa tänne AA.fi: n keskustelufoorumille. Tästä jokaisen aloittelevan käyttäjän pakolliset lukemiset näin ensi alkuun:

Ei ole pakollisia, mutta suositeltavia! (Juu, nipotinipoti). Muttas, tervetuloa iloinen ankka! On tosi mukava saada tänne käyttäjiä jotka aloittavat asiallisesti, kun suurin osa aloittaa spämmillä tai muuten epäasiallisesti. :)

Aa.fi eroaa siinä suuresti useimmista foorumeista, että keskustelut ovat kovin valvottuja. Monilla foorumeilla tehdään usein ketjuja, esim. "miten saada tähtiä johinkin peliin???" Tyylisiä, yksi kysymys per ketju. Täällä semmoiset ketjut lentää lukkoon. Muutenkin esim. Ei saa kiroilla, laittaa linkkejä ja jne. Minusta se on vain hyvä. Uusia se tosin saattaa hämmästyttää.

Vielä, off-topic on topic millä "ei ole aihetta", eli sinne voi pistää kaikkea maan ja taivaan väliltä. Jos et tiedä mihin ketjuun sinun pitäisi mennä, menestyisikö joku topic ym, kannattaa kysyä offissa. Minä ainakin pidän offia ikään kuin aa.fin "keskustana".

 

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Magia00: Ei ole pakollisia, mutta suositeltavia! (Juu, nipotinipoti).

Jeps, ihan oikeassa olet. Olisi pitänyt laittaa tuohon pakollisia- sanan kohdalle lainausmerkit. Tarkoitinkin tuon ironisessa mielessä. Eihän ketään tietysti pystytä pakottamaan lukemaan jotain topicien tekosääntöjä tai muita.

Lainaus:
menestyisikö joku topic ym...

Jos on epävarma kannattaako jotain topicia tehdä tai muuta, niin tämä on hyvä topic siihen tarkoitukseen: https://www.akuankka.fi/keskustelu/18991/ketju/topic_

 

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Tervetuloa iloinen ankka!

Kaikki tarpeellinen onkin jo kerrottu, mutta oikeinkirjoitus. Jos kirjoittaa oikein, niin saa käyttäjästä jotenkin paremman vaikutelman. Tai minä ainakin saan. Eli isot alkukirjaimet, pisteet, välilyönti pisteen jälkeen jne. :)

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Jos haluat vaikkapa lisätä tämän omiin suosikkeihisi, niin katso aloitusviestin yläpuolelle. Siellä on punaisia neliöitä, joissa on facebookin merkki, lintu, tulostin, tähti ja puhekupla. Klikkaa tähteä niin se ilmaantuu seurattaviin keskusteluihin :)

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Ihmettelen vain miten voi lähettää tyhjän viestin, koska minulle ainakin tulee ilmoitus "viesti on pakollinen" jos yritän lähettää tyhjää viestiä. En siis tahalteen ole yrittänyt tyhjiä viestejä lähettää, mutta kun tuon "Viestisi" kohdan jälkeen näkyy tuo ruksti niin viesti on pakollinen. Kokeilin joskus että oliko asia myös niin, ja ei se viesti lähettynyt. Ihmetteln siis sitä miten jotkut onnistuu lähettämään tyhjän viestin kun se ei ole mahdollista. Tai sitten se on joku bugi.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat