(83b6d4f8-f8c4-43e6-ab60-c9cdbbdde243) - 83b6d4f8-f8c4-43e6-ab60-c9cdbbdde243

Vierailija

This thread contains comments for topic "83b6d4f8-f8c4-43e6-ab60-c9cdbbdde243" (id=83b6d4f8-f8c4-43e6-ab60-c9cdbbdde243) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (149)

Vierailija

Onneksi lehti tulee ajallaan,nettisivuilla ei ole niin paljon väliä,mutta on täällä nettisivuillakin kaikkea mielenkiintoista... =)

Vierailija

Olen huomannut vian monta kertaa, eikä sen takia kultaryntäyksen kullan etsimisestäkään tahdo tulla mitään. Toivottavasti vika korjaantuu pian...

Vierailija

Ehkäpä herkemmät ankkafani ymmärtäisivät paremmin, jos kertoisitte, kuinka moni keskimäärin kävi vanhoilla sivuilla, ja kuinka moni nyt. Ja kuinka monta käyttäjää oli huipputunteina pääsiäispyhien aikaan... Ja vaikka ongelmia ei olisi ollut, olisi tuo mukavaa nippelitetoa. Onneksi kultahippujakin alkaa löytyä - vanhalla mainarin sukulaisella alkoi jo mennä usko kultavainuun.

Vierailija

On se hyvä, että kerrotaan, että mikä on pielessä, mutta kyllä siihen vois vähän vauhtia pistää, kun nää sivut on niin "#¤%&/&%¤ hitaita, eikä kirjastokaan aukene...

Vierailija

Ongelmia on tosiaan runsaasti ollut ja olisi kiinnostava tietää, miten tämä vaikuttaa kultaryntäykseen. Yhteysdessä olleet ongelmat kuitenkin ovat estäneet toisten osallistumista alusta asti. Muutoin sivut ovat kyllä hienot, mutta kyseisen kilpailun uudelleen järjestäminen myöhemmin toisi tasapuolisuutta!

Vierailija

Onhan se ymmärrettävää, että uudet sivut eivät toimi heti. Aku Ankan sivujen käviä määrä on varmaan kasvanut uusien sivujen takia.

Vierailija

kärsivällisyys on kyllä koetuksella kun ei viikkoon pääse kirjautumaan sisälle palveluun ja vielä tiedät ettei vika ole itsessä... koittakaa nyt saada tää toimimaan ja pian...

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat