2013/25

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Arvostelin tämän jo Uusin Aku Ankka-lehti-topassa, mutta kopioin arvosteluni tännekkin:

Lainaus:
Aku Ankka: Levottomien sielujen majakka
Käsikirjoitus ja piirrokset: Kari Korhonen
Arvostelu: Todella hyvä tarina! Parhain Suomen kiertue-tarinoista tähän mennessä! Tarinat, joissa on salaperäisiä linnoja ja torneja ja sellaisia, ovat mielestäni todella hyviä. Repeilin koko ajan sille ihme sinappi-typpille, joka söi pelkästään sinappia XD Samalla tutustuttiin myös hieman Turun kaupunkiin kun Aku juoksenteli ympäärinsä pelinsä kanssa. Kaupunkiin paremmin tutustuminen oli kai tarkoituskin. Tuli hyviä muistojakin mieleen Aurajoesta ja Turun linnasta :)
Arvosana: 9 ja puoli

Aku Ankka: Kupruinen kuljetus
Käsikirjoitus ja piirrokset: Noel Van Horn
Arvostelu: Jaahas, jaahas. Joka ikinen kerta Noel Van Hornini tarinoissa on uusi ja todella hyvä juoni, mutta silti aina jotain jää puuttumaan.Tarinassa olisi voinut käyttää vaikka mitä hasukoja tapahtumia, mutta koko tarina olikin vain auton kyydissä kykkimistä, ja mäkeä alas vierimistä. Yksi Noelin huonoimmista tarinoista.
Arvosana: 7 ja puoli

Mummo Ankka: Pelastuspartio Mummo
Käsikirjoitus: Gail Renard
Piirrokset: Rodriques
Arvostelu: Tässä tarinassa nyt ei ollut mitään järkeä. Mummo yrittää saada tipin puuhun, muttei saa, ja sitten sirkus auttaa mummoa. Eikös kuulostakkin hurjalta ja jännittävältä huippusarjalta? Onneksi tarina oli vain 2-sivuinen, en olisi kestänytkään pidempää. Varmaan huonoin tarina Akkarissa tänä vuonna. Onneksi Rodriquesin piirrokset ovat hyvät.
Arvosana: 5

Roope-setä: Mississippiin mestari, osa 2
Käsikirjoitus ja piirrokset: Don Rosa
Arvostelu: Aivan mahtava tarina! Mahtavia vitsejä! Mahtava juoni! Mahtavat hahmot! Kaikki oli mahtavaa! Ei kuitenkaan ihan niin mahtavaa kuin olisi voinut olla, mutta melkein. Rosan tarinoissa vain on jotain todella hyvää.
Arvosana: 10-

Vuoden seitsemänneksi parhain numero.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat