Keskustelua Akkareista

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Tein tämän, jotta Toimitukselle olisi helpompaa tietää minkälaisista Akkareista pidetään. Pitäisikö jonkun piirtäjän tarinoita olla enemmän? Tai kenties vähemmän? Pitäisikö 52-sivuisia numeroita olla jopa muutama kerta vuodessa? Entä kuka käsikirjoittaja tekee mielestäsi parhaimmat tarinat? Pitäisikö Akkarissa olla enemmän vaikkapa Hollantilaisia tai Italialaisia tarinoita? Mikki Hiiri-tarinatkin ovat vähentyneet, pitäisikö niitä kenties olla enemmän, vai olisiko hyvä että Mikki Hiiri lähtisi kokonaan Akkarin sivuilta?

Tässä topicissa siis kerrotaan oma mielipide siitä minkälainen Akkarin pitäisi sisällöltään olla. Jos monet haluavat vaikka lisää Midthunin tarinoita, voi se ehkä toteutuakkin kun Toimitus huomaa kuinka moni niitä kaipaa.

Itse ainakin haluaisin lisää Midthunin ja tarinoita, mutta kaikkein eniten haluan Vicarin tarinoita! Käsikirjoittajista lempparini taas ovat Don Rosa, Byron Erickson, Maya Åsturp, Knut Naerum, Tomond Lokling (meni varmaan värin) ja Sune Trolsturp (tai joku sellainen). Paul Halas, Jens Hansegård, Pat&Carol McGreal ja muut tällaiset aika yleiset käsikirjoittajat taas ovat ihan hyviä muttei mitään mahtavia. Huonoja käsikirjoittajia taas on... ööö... No ainakin Evert Greadtsin tarinat ovat joskus todella surekita. Niin ja Heymansien tarinat ovat myös todella hyviä. Ja tietenkin myös Korhosen, Gattinon ja Rodriquesin sekä Don Rosankin!

Mikki Hiiri-tarinoiden vähentyminen taas on minusta huono juttu. Niitä voisi olla enemmän,mutta jotkut nyky-Mikki tarinat ovat kyllä todella surkeita. Niin Paul Murrynkin. Mutta vanhat Gottfredosnin Mikit ovat aina hyviä, joten niitä lisää Akkariin! En ole oikeastaan kuullut kenenkään sanovan että Gottfredsonin Mikit olisivat huonoja, niitä on vain aina kehuttu.

Ja juu, 52-sivuisia erikoisnumeroita voisi olla enemmän. Ainakin 3000:n Akkarin kunniaksi voisi ilmestyä 52-sivuinen tuplanumero (AA 43/2013)!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Kommentit (34)

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Itse en pidä Bernandosta. Mutta Don Rosa ja Heymans ovat hyviä. Olisi myös kiva jos Taikaviittaa olisi enemmän.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

....
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Gorm Transgoord kirjoittaa tosi hyviä tarinoita. Yksi parhaista(ks. tämänpäiväinen akkari). Carl Barksia voisi myös olla enemmän, ja kun aina tilaa lehden niin mainostetaan: ``Tarroja, erikoispaksuja numeroita, yllätyksiä...``, mutta eipä nitä kyllä kauheasti ole. Tänäkään vuonna ei ole tullut yhtään tarranumeroa. Ja koska Akkari ei ole mikään halpa lehti, niin olisi kiva, jos joku yllätyskin tulisi. Mutta Gorm Transgoordin tarinoita lisää, ja miksei sitäpaitsi Toimitus kirjoittele lehteen mitään. Ekalla sivulla on ainakin viidessä viimeisessä numerossa ollut vain joku yksisivuinen. ?. Tyhmää kun kaikki tykkää Heymanseista. Nehän melkein aina kirjoittaa tarinoita, joissa Akulle nauretaan, Aku epäonnistuu, Iines antaa Akulle selkään yms. Ei se ole kivaa.

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kyllä, Gorm Transjoku on kyllä hyvä käsikirjoittaja kanssa. Janet Gilbertin jotkut tarinat ovat ihan hyviä mutta yleensä huonoja. Hänellä ei ole kyllä mielikuvitusta yhtään, se täytyy sanoa.

Itsekkään en tykännyt joskus nuorempana Heymanseista, mutta jonkun ihmeen takia olen alkanut pitämään heidän tarinoista. Tai no en kaikista, jotkut ovat kyllä todella surkeita, mutta se johtuu käsikirjoittajasta.

Uusimmasta Akkarista: Hyvä: Gorm Transjoku ja Rodriques on todella hyvä yhdistelmä! Daan Jippeskin on mahtava piirtäjä, muttei yhtä hyvä käsikirjoittaja. Kolmas tarina vaikuttaa taas joltain turhalta täytetarinalta ja... Mahtavaa! Toinen niistä Don Rosan tarinoista joita en ole lukenut! Uutta Rosaa siis minulle :)! En ole vielä Akkaria lukenut joten en tiedä tarkemmin. Hyvältä Akkarilta vaikuttaa...

Jonkun takia yleensä kesäisin Toimituksen löpinöitä on vähemmän. En tiedä mistä johtuu. Kesällä ei näytä tapahtuvan mitään, kun ei heillä mitään asiaa ole. Oma nurkka voisi tulla kyllä pitkästä aikaan, minusta on nimittäin kivempi lukea aluksi Toimituksen höpötyksiä, koska muuten koko lehti on vain sarjakuvia. Ja mainoksia.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

ROMAANI - AKKARIN TASO 2013
TEKIJÄ: Daniel10
TEHTY: 5.8.2013

Luet juuri uutta Danielin kirjoittamaa romaania jossa kerrotaan hänen mielipiteitä nykyisestä Akkarista. Mikä on huonoa, mikä hyvää? Romaani on tehty myös tiedoksi Toimitukselle, että he tietäisivät Danielin mielipiteet. Danieln kehottaa myös kaikki muita ottamaan kynän käteen, tai siis näppäimistöt käsien alle, jotta voisivat tehdä oman Romaaninsa tämän vuoden Akkarin tasosta. Tämä auttaa myäs Toimituksta tietämään minkälaisia sarjoja Akkariin kannattaa laittaa.

Äskeisen katkelman kirjoittaja oli joku.

Eli siis tämän vuoden taso on ollut molempia: Tavallista parempi ja tavallista huonompi. On ilmestynyt paljon tavallista huonompia Akkareita, mutta onneksi tämän vuoden on pelastanut tähän mennessä tavallista paremmat, aivan mahtavat Akkarit, jotka ovat lähes kympin arvoisia.

Nykyään johtosarjat ovat 10-sivuisia, ja 12-sivuisia nähdään harvemmin, joka ei haittaa millään lailla. mutta myös vaihtelu virkistäisi. Joskus johtosarjat voisivat olla vaikka 8 sivuisia tai sitten jopa 14 sivuisia. Jotain siltä väliltä kuitenkin eikä aina 10-sivuisia. Tämä haave onneksi on toteutunutkin, joten ei valittamista. Hyvä, toimitus!

Monet kuitenkin haluavat lisää Vicarin sarjoja, joten eikö se nyt ole sanomattakin selvää että Vicarin tarinoita Akkariin, hopihopi! Tiedän kyllä että sinne Toimitukseen on ilmaantunut ennen Suomessa julkaisemattomia Vicarin sarjoja, sillä Ruotsin Kalle Ankassakin uutta Vicaria on julkaistu. Mutta voisin kuitenkin melkein väittää, että uusi mestaripiirtäjä on päässyt Vicarin tilalle, nimittäin...

...Rodriques! Piirrokset ovat aivan mahtavia. Kiitos Rodriquesille, että ryhdyit Ankka-piirtäjäksi! En tiedä mikä minulle on yhtäkkiä tullut mutta olen tajunnut että Rodriqueshan on mestaripiirtäjä! Samat sanat voisi sanoa myös Midthunille ja hänen tarinoiden käsikirjoittajille Naerumille ja Loklingille. Mahtavia tyyppejä kaikki. Ja Rosahan on mestari melkein kaikkien mielestä, joten erittäin hyvä idea tämä Rosa-kesä! Eikä se mielestäni kauheasti huonompi olisi jos ensivuonna julkaistaisiin Midthun tai Rodriques-kesä ;D Mikäköhän kesä muuten on ensivuonna luvassa... Hmm... Nykyajan tunnetuimpien piirtäjien jatkiksi täynnä oleva kesä ei kuulostaiso ollenkaan hullummalta...

Mahtava idea muuten kertoa tulevista julkaisuista siinä läpyskässä joka ilmestyy välillä Akkarissa kanteen kiinnitettynä. Mutta idea tuntuu välillä unohtuvan... Tulevat julkaisut Akkarissa. Miksi läpyskään tarvitsee tuputtaa tietoa tulevista Ropsuista, Taskareista, ja lopuksi vielä hehkuttaa kuukauden ekan keskiviikon tarjouksesta. Tarkoitus on kertoa tulevia julökasiuja Akkarissa. Ja viimeksikin kerrottiin joistain facebookin kommenteista, joka nyt ei kyllä liittynyt aiheeseen millään tavalla. Toimitus käyttää läpyskää samalla pienenä mainoslehtisenä ja kaikkena muunakin, joka ei ole hyvä juttu.

Mikki-tarinat ovat vähentyneet. En edes tiedä onko se hyvä vai huono juttu, sillä jotkut Mikki-tarinat ovat surkeita, jotkut ihan tavallisia ja jotkut mahtavia. Parhaimpia ovat ehdottomasti Gottfredsonin tarinat! Ja Korhosen käsikirjoittaman Mikit ovat olleet aina huonoja. Sen sijaan Byron Ericksonin Mikit ovat hyviä samoin kuin kaikki muutkin hänen käsikirjoittamat tarinat.

52-sivuisia numeroita on nähty vähemmän kuin ennen, joka on huono juttu. Ennen niitä ilmestyi ilman mitään juhlan aihettakaan. Nykyään vain vuoden ensimmäinen numero on erikoispaksu. Kolme tai neljä erikoispaksua numeroa vuodessa olisi ehkäpä hyvä määrä.

Sitten Korhonen: Korhonen. KORHONEN. Miksi häntä hehkutetaan niin paljon? Juu, on suomalainen mutta ei sen tosiasian pitäisi hänestä mitenkään erikoista tehdä. On hieman yliarvostettu, kun 3000:s Akkarikin (ilmestyy Lokakuussa) on Korhosen juhlanumero. Minusta 3000:a Akkarissa pitäisi olla vuosein varrella Akkarissa ilmestyneiden piirtäjien uusia tarinoita. Esim. Barks, Vicar, Rosa, Branca, Midthun, Taliaferro, Strolb jne... Vaikka onhan kyse 3000:n suomalaisen Akkarin ilmestyminen, joten on se ehkä jotenkin ymmärrettävää että juhlitaan suomalaista piirtäjää. Tai sitten ei.

Heymanisen tarinat ovat hyviä. Bas piirtää yleensä hyviä johtosarjoja mutta huonoja vitsisarjoja. Mau taas on erikoistunut mielestäni enemmän vitsisarjoihin, jotka ovat ylensä aina mahtavia. Tiedän, kun itsekkin tairnoita piirrän, että jotkut vitsit joita tarinoihin laittaa voi tuntua omasta mielestään hyviltä, mutta toiset vain ihmettelevät että mitäs hauskaa siinäkin oli. Sama Maun kohdalla. Jotkut ihmettelevät että mitä hauskaa hänen tarinoissaan on, mutta jotkut taas ymmärtävät hänen vitsinsä. No, johtuu huumorintajusta. Siitähän Maun tarinat pääasiassa koostuu, ja niin kuin kaikki tietää niin joillain on erilainen huumorintaju. Mutta kuitenkin hyvä että Hollantilaisiakin tarinoita vielä julkaistaan, mutta älkää Tomitus, koskaan julkaisto Wilma Van De Boschin tarinoita Akkarissa. Hän on todella huono piirtäjä ja käsikirjoittaja.

Hyvä lukija. Olet juuri lukenut Danielin pisimmän viestin ikinä. Tätäkään Romaania et olisi koskaan lukenut jos Daniel ei olisi muistanut kopioida tekstiä. Yli puolituntia tätä on kirjoitettu, ja sivuthan kirjaisi Danielin ulos jos hän ei olisi kopioinut tekstiä. Hänet kirjataan ulos joka tapauksessa, mutta kopiointi pelastaa onneksi Danielin (huonon) päivän. Danielin huonopäiväisyys ei kuitenkaan ole vaikuttanut (toivottavasti) hänen viestiinsä millään tavalla. Kiitos lukijoille.

Lopputekstin kirjoittaja oli edelleenkin joku.

" No niin. Kopioidaan nyt tämä teksti. Kopioi nyt. No niin, painetaan "lähetä" nappia. 404... Niinpä tietenkin. Rodriquesin piirtämä kuva näköjään... Oli muuten hyvä tarina kun luin sen kerran. Ja outo. Huoh. Sitten keskusteluihin. Noin. Sitten "Keskustelua Akkareista"-topaan. Noin. Sitten kirjaudutaan... Hei! Ai niin kirjautumislaatikko on kuollut. Kirjaudutaan ylhäältä *tämä kohta on sensuroitu koska ajattelen tässä kohtaa salasanaa ja sähköpostiani* Noin! Sitten alas. Liitetään. Kylläpä taas kesti..."

^ Kirjoitettu kopioinnin ja liittäömisen jälkeen puoli minuuttia ennen viestin lähettämistä.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Valdonado
Seuraa 
Liittynyt25.5.2012

Ajattelin nyt kommentoida jotenkin tätä Danielin romaania.

Daniel10

ROMAANI - AKKARIN TASO 2013
TEKIJÄ: Daniel10
TEHTY: 5.8.2013

Luet juuri uutta Danielin kirjoittamaa romaania jossa kerrotaan hänen mielipiteitä nykyisestä Akkarista. Mikä on huonoa, mikä hyvää? Romaani on tehty myös tiedoksi Toimitukselle, että he tietäisivät Danielin mielipiteet. Danieln kehottaa myös kaikki muita ottamaan kynän käteen, tai siis näppäimistöt käsien alle, jotta voisivat tehdä oman Romaaninsa tämän vuoden Akkarin tasosta. Tämä auttaa myäs Toimituksta tietämään minkälaisia sarjoja Akkariin kannattaa laittaa.

Äskeisen katkelman kirjoittaja oli joku. 


 

Hyvä idea tämä romaani. En kuitenkaan ala itse kirjoittamaan sellaista, mutta yritän kommentoida nyt näitä asioita mitä sanoit, tai siis kirjoitit.

 

Eli siis tämän vuoden taso on ollut molempia: Tavallista parempi ja tavallista huonompi. On ilmestynyt paljon tavallista huonompia Akkareita, mutta onneksi tämän vuoden on pelastanut tähän mennessä tavallista paremmat, aivan mahtavat Akkarit, jotka ovat lähes kympin arvoisia.

Olen täysin samaa mieltä. Huonoja akkareitakin löytyy, mutta niitä paikkaavat onneksi tavallista paremmat. Kyllä.

 

Monet kuitenkin haluavat lisää Vicarin sarjoja, joten eikö se nyt ole sanomattakin selvää että Vicarin tarinoita Akkariin, hopihopi! Tiedän kyllä että sinne Toimitukseen on ilmaantunut ennen Suomessa julkaisemattomia Vicarin sarjoja, sillä Ruotsin Kalle Ankassakin uutta Vicaria on julkaistu. Mutta voisin kuitenkin melkein väittää, että uusi mestaripiirtäjä on päässyt Vicarin tilalle, nimittäin... 

 

Juu, kyllä Vicaria saisi tulla enemmän, jos kerran rakkaat naapurimme svenssonitkin niitä julkaisevat. Ja Vicar on hyvä piirtämään nimen omaan näitä johtosarjoja, niinkuin Rodriques.

Rodriques! Piirrokset ovat aivan mahtavia. Kiitos Rodriquesille, että ryhdyit Ankka-piirtäjäksi! En tiedä mikä minulle on yhtäkkiä tullut mutta olen tajunnut että Rodriqueshan on mestaripiirtäjä! Samat sanat voisi sanoa myös Midthunille ja hänen tarinoiden käsikirjoittajille Naerumille ja Loklingille. Mahtavia tyyppejä kaikki. Ja Rosahan on mestari melkein kaikkien mielestä, joten erittäin hyvä idea tämä Rosa-kesä! Eikä se mielestäni kauheasti huonompi olisi jos ensivuonna julkaistaisiin Midthun tai Rodriques-kesä ;D Mikäköhän kesä muuten on ensivuonna luvassa... Hmm... Nykyajan tunnetuimpien piirtäjien jatkiksi täynnä oleva kesä ei kuulostaiso ollenkaan hullummalta...

Täyttä asiaa mitä sanoit, aivan kaikki. Olen aina pitänyt Rodriquesin & Midthunin piirroksista. Mahtavia molemmat. Ja Midthunin tarinoiden käsikirjoittajatkin toden totta ansaitsevat kehut. Ilman heitä ei näitä loistavia tarinoita olisi koskaan syntynytkään. 

JA NYT TÄRKEÄ KYSYMYS: LOPPUIKO SE TIIMATÄPPÄRI-SARJA JO? Olisi mahtavaa jos sitä tulisi vielä lisää. Sehän oli hyvin opettavainen sarja myös siinä mielessä että ankat seikkailivat todellisessa historiassa.

Mahtava idea muuten kertoa tulevista julkaisuista siinä läpyskässä joka ilmestyy välillä Akkarissa kanteen kiinnitettynä. Mutta idea tuntuu välillä unohtuvan... Tulevat julkaisut Akkarissa. Miksi läpyskään tarvitsee tuputtaa tietoa tulevista Ropsuista, Taskareista, ja lopuksi vielä hehkuttaa kuukauden ekan keskiviikon tarjouksesta. Tarkoitus on kertoa tulevia julökasiuja Akkarissa. Ja viimeksikin kerrottiin joistain facebookin kommenteista, joka nyt ei kyllä liittynyt aiheeseen millään tavalla. Toimitus käyttää läpyskää samalla pienenä mainoslehtisenä ja kaikkena muunakin, joka ei ole hyvä juttu.

 

Tässä olen kanssasi erimieltä. Minun mielestäni on myös hyvä idea se läpyskä, joka ilmeisesti on korvannut aiemmin ilmestyneen Uutis-ankka palstan. (?) Mutta erimieltä olen siinä kohtaa, että läpyskässä pitäisi olla vain tietoa Aku Ankasta. Koska on hyvä että siinä lukee myös mitä uutta on luvassa taskareiden ja roopejen puolella. Tästä voidaan olla montaa mieltä.

Mikki osuuden skippaan pois, mutta sanon vaan, että olen tässäkin samaa mieltä.

52-sivuisia numeroita on nähty vähemmän kuin ennen, joka on huono juttu. Ennen niitä ilmestyi ilman mitään juhlan aihettakaan. Nykyään vain vuoden ensimmäinen numero on erikoispaksu. Kolme tai neljä erikoispaksua numeroa vuodessa olisi ehkäpä hyvä määrä.

Olen taas samaa mieltä. Itse pidän kovasti 52-sivuisista lehdistä. Mielestäni niitä pitäisi olla vuodessa ainakin yli 5.

 

Skippaan myös tuon Korhonen-osuuden. Mutta siinä olen eri mieltä. Mielestäni on hyvä että 3000:ssa lehdessä on Korhosta. Mutta taas kysymys: onko lehti siis täynnä ainoastaan Korhosen tarinoita? Joka tapauksessa Korhonen on hyvä piirtäjä/käsikirjoittaja. Mielipidekysymys.

Skippaan ikävästi myös Heymansien tekstin, mutta voin sanoa että niitä tarinoita julkaistaan nyt sopivasti. Ei yhtään enempää eikä vähempää. 

Hyvä lukija. Olet juuri lukenut Danielin pisimmän viestin ikinä. Tätäkään Romaania et olisi koskaan lukenut jos Daniel ei olisi muistanut kopioida tekstiä. Yli puolituntia tätä on kirjoitettu, ja sivuthan kirjaisi Danielin ulos jos hän ei olisi kopioinut tekstiä. Hänet kirjataan ulos joka tapauksessa, mutta kopiointi pelastaa onneksi Danielin (huonon) päivän. Danielin huonopäiväisyys ei kuitenkaan ole vaikuttanut (toivottavasti) hänen viestiinsä millään tavalla. Kiitos lukijoille. 

Hyvä kun kopioit. Ja ei huonopäiväisyys ainakaan minun mielestäni vaikuttanut siihen mitenkään. Sanottakoon vielä, että viesti oli yksi parhaimpiasi. :)

 

" No niin. Kopioidaan nyt tämä teksti. Kopioi nyt. No niin, painetaan "lähetä" nappia. 404... Niinpä tietenkin. Rodriquesin piirtämä kuva näköjään... Oli muuten hyvä tarina kun luin sen kerran. Ja outo. Huoh. Sitten keskusteluihin. Noin. Sitten "Keskustelua Akkareista"-topaan. Noin. Sitten kirjaudutaan... Hei! Ai niin kirjautumislaatikko on kuollut. Kirjaudutaan ylhäältä *tämä kohta on sensuroitu koska ajattelen tässä kohtaa salasanaa ja sähköpostiani* Noin! Sitten alas. Liitetään. Kylläpä taas kesti..."

^ Kirjoitettu kopioinnin ja liittäömisen jälkeen puoli minuuttia ennen viestin lähettämistä.

Hauska loppukevennys. :D 

Ja toivotaan että lainaukset toimii, epäilen koska kirjoitin viestin padilla. Nyt jännittää...

- Valdonado -

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
Valdo: JA NYT TÄRKEÄ KYSYMYS: LOPPUIKO SE TIIMATÄPPÄRI-SARJA JO?
Pilaan nyt ilosi ja sanon kyllä. Viimeisimmän Tiima-Täppäri seikkailun lopussa höpistiin jotain että retket menneisyyteen käyvät liian vaarallisiksi ja historia säilyttäköön salaisuutensa. Minustakin olisi kiva jos tarinat jatkuisi mutta näköjään käsikirjoittajilla ja piirtäjillä ei ole enään intoa tehdä sarjaa.
Lainaus:
onko lehti siis täynnä ainoastaan Korhosen tarinoita? Joka tapauksessa Korhonen on hyvä piirtäjä/käsikirjoittaja.
On on, mutta minusta Akkaria pitäisi juhlia jollain muulla tavalla ja Korhosen erikoisnumero olisi erikseen. Ja tarinoiden määrää en tiedä mutta Toimitus ainakin puhui jossain muutamasta Korhosen tarinasta. Mutta hetkinen... Sinähän sanoit skippaavasi Korhos-kohdan ;)

Luulin muuten että viestistä tulisi todella huono. Ensinnäkin sille tulisi monta alapeukkua, sitten joku tulee väittämään kaikesta vastaan, sitten kaikki haukkuvat viestin huonoa huumorintajua ja pitävät minua entistäkin tyhmempänä.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Nosto!

Hyvä, uusimmassa Akkarissa oli taas Rodriquesia. Mutta Toimitus, nyt niitä Vicarin tarinoita Akkariin! Kymmenen sivuinen Tupu, Hupu ja Lupu-tarina sekä joku 7-sivuinen Roope Ankka-tarina ovat vielä julkaisematta Akkarissa! Kaiken tämän tiedän Kalle Ankan sivujen ja Inducksin ansiosta.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

^ Nuo molemmat onkin jo julkaistu (AA 43/2013, AA 11/2014). Mutta nyt alkuvuodesta Kalle Ankassa on julkaistu peräti kaksi Vicarin jatkosarjaa, ja joitain johtosarjojakin on, joita ei olla vielä Suomen Akkarissa julkaistu.

Toivottavasti Akun juhlanumerosta tulee hyvä! On lupailtu Korhosen viimeistä Suomen kiertue-sarjan osaa, jotain Aku-liitettä ja jatkosarjojen kesän alkamista! Ja Akun toinen suomenkielinen nimikin paljastetaan kyseisessä Akkarissa!

Odotan myös Akun uusia ilmetarroja (AA 15/2014).

Tämän vuoden viimeinen numero on muuten 52-sivuinen, koska välissä on kahden viikon tauko, ennen kuin ilmestyy vuoden 2015 ensimmäinen Akkari. Tässä vuodessa kun on yksi "ylimääräinen" viikko, tavallaan viikko 53.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Olin kokonaan unohtanut tämän topan! Ihmettelinkin tehdessäni tätä topaa uudelleen, että miksen ollut tätä ennen keksinyt. Mutta olinhan minä! Keskustelua Akkarista-topasta keskustelu siirretään siis tänne.

Ja nythän niitä Vicarin tarinoita on julkaistu ihan kivasti. Katsokaa vaikka alla olevasta listastani!

Numero___Käsikirjoittaja______Sivumäärä
2/2014___Sune Troelstrup____12s.
11/2014__Pat&Carol McGreal__7s.
14/2014__Lars Jensen________7s. (osa 1)
15/2014__Lars Jensen________7s. (osa 2)
16/2014__Janet Gilbert_______12s.
23/2014__Vanha 1-sivuinen vitsisarja Akun juhlaliitteessä
26/2014__Paul Halas/Bob B.___10s.
26/2014__Stefan Petrucha____8s. (osa 1)
27/2014__Stefan Petrucha____8s. (osa 2)
38/2014__Pat&Carol McGreal___8s. (osa 1)
39/2014__Pat&Carol McGreal___8s. (osa 2)

Toivottavasti tuosta saa selvää.

Aika paljon on julkaistu Suomen Akkarissa nyt noita Vicarin tarinoita, joita on julkaistu jo aiemmin muissa Pohjoismaissa. Mutta vielä on Vicarin Suomessa julkaisemattomia johtosarjoja ainakin muutama johtosarja vielä jäljellä ja yksi jatkiskin ;)

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Ruutitynnyri
Seuraa 
Liittynyt12.11.2012

Tänä vuonna akkareissa on ollut mukavasti Carl Barksin tarinoita. Monet näistä tarinoista ovat olleet vieläpä hieman vähemmän tunnettuja, enkä kaikkia ollut koskaan ennen lukenut. Näiden lisäksi olisi kiva lukea myös Barksin klassikkoja, kuten Luistelukilpailu.

Ruutitynnyri - Kaikki okei!

Ruutitynnyri
Seuraa 
Liittynyt12.11.2012

Lehtien taso on noussut tällä vuoden jälkimmäisellä puoliskolla huimasti verrattuna viime vuoteen ja tämän vuoden alkupuoleen. Avaruusolioiden ja sellaisten määrä on vähentynyt huomattavasti. Mitä mieltä muut ovat, pidättekö tarinoista, joissa matkustetaan ajassa tai leikitään avaruusolioiden tai robottien kanssa?

Ruutitynnyri - Kaikki okei!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Yleensä ne ovat mielestäni hyviä. Poikkeuksiakin on, koska joitain juonikuvioita on käytetty liikaa.

Avaruus on muutenkin kiehtova paikka, sinne sijoittuvat tarinat ovat aina hyviä. Aikamatkailu ja robotit ovat myös todella kiinnostavia. Mutta johtuu tietenkin aina käsikirjoituksesta. Vaikka kuinka estettäisiin muukalaisia valloittamasta maata, rakenneltaisiin robotteja ja matkailtaisiin ajassa, ei tarina ole hyvä, jos aihetta ei ole osattu käyttää tarpeeksi mielenkiintoisesti. Onneksi tällaiset tarinat on yleensä hoidettu ihan kunnolla alusta loppuun.

Ja ihan totta, taso on syksyllä noussut! Valitettavaa, mutta ainoa tekijä, joka pilaa lähes mahtavan Akkari-syksyn, on Kari Korhonen. Nykypiirroksillaan -ja ideoillaan hän on jonkin verran huonontanut viimeisimpien Akkareiden keskiarvoa.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Ruutitynnyri
Seuraa 
Liittynyt12.11.2012
D10

Ja ihan totta, taso on syksyllä noussut! Valitettavaa, mutta ainoa tekijä, joka pilaa lähes mahtavan Akkari-syksyn, on Kari Korhonen. Nykypiirroksillaan -ja ideoillaan hän on jonkin verran huonontanut viimeisimpien Akkareiden keskiarvoa.

Korhosen piirrokset ovat nykyään kieltämättä kummallisia. Ankkojen silmät ovat liian pienet, vartalot aina mutkalla, päät lytyssä...Jos kuvia voisi vielä kommentteihin liittää, voisin näyttää esimerkkejä, mutta toivottavasti ymmärsitte mitä tarkoitan. Toki piirtäjän oma tyyli saa näkyä, mutta ei nyt ihan natsaa.

Ja kiitokset avartavasta näkökulmasta tuohon avaruus-juttuun.

Ruutitynnyri - Kaikki okei!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat