2013/30

Seuraa 
Liittynyt30.7.2011

Kansikuva on hieno, ja numeroksi antaisin 9.

Myrskyisä vuosipäivä tarina oli vähäsen tylsä, numero 8

Tilalllinen tahtomattaan on ihan hyvä tarina, numero 8+

Retkellä aika sellainen vitsikäs mutta ei kuitenkaan tärpännyt oikein, numero 8.

Aku Ankka: Kuningas Arthurin  hovissa osa 1 Kiva että on nyt niin että ettein Roopea ole mukana vaan Aku, Ankanpojat ja Pelle ja se lamppu seikkaileee vaikka onhan Roope hyvä hahmo... Eka osa ei tuntunut kauhean kivalta mutta piirrosjälki todella hyvää... Kukas löysi D.U.C.K:in? Mä löysin...

Lehti kokonaan, numero 8½.

Kommentit (1)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kansikuva: Hieno, niin kuin wulffi sanoi. Tosin tämänkin kannen olin nähnyt jo ennen, nimittäin Ruotsin Aku Ankassa. Käyn siellä aina katselemassa välillä että mitäköhän tarinoita sielläkin on julkaistu, kun melkein kaikki samat tarinat ilmestyvät Akkariinkin jossain vaiheessa myöhemmin. Kuitenkin arvosanaksi 9.

Aku Ankka: Myrskyisä vuosipäivä
Tämä oli todella hyvä tarina. Rodriques kuuluu nykyään Top 5-listalleni kun luetella parhaimpia piirtäjiä (ei käsikirjoittajia!!!). Idea oli uusi eikä mikään kätetty, ennalta arvattava idea. Eihän tarinassa olekkaan mitään ideaa jos sen idean tajuaa heti ensisilmäyksellä. Tarinassa oli myös huumoria, joka on mielestäni tärkeä osa tarinaa. 9 ja puoli.

Hansu: Tilallinen tahtomattaan
Jippeskin on hyvä piirtäjä. Ja outo käsikiirjoittaja. En tiedä mikä hänen tarinoissaan on niin outoa, mutta jotain salaperäistä kaikissa hänen tarinoissaan on... Yleensä päähahmo ajattelee vain itsekseen jotain eikä puhu muille paljon mitään. Kumma kun ei Hansu kultaakaan tunniostanut... 8.

Hessu: Retkellä
Kuulutus! Täyte-tarina joka sisälsi aika huonoa huumoria! 5.

Aku Ankka: Ankka kuningas Arthurin hovissa
Niin kuin wulffi sanoi, tässä Rosan tarinassa ei ollut pää-osassa Roope Ankka, joka on ihan hyvä juttu. Tämä tarina on toinen niistä Rosan tarinoista jota en ole vielä lukenut. Toinen on Kolumbuksen kadonneet kartat tai joku sellainen, josta olen kuullut mutten lukenut. Taas kerran paljon hauskoja yksityiskohtia, todella hyvää huumoria ja muutenkin hauskoja ideoita. Jos tarkkaan katsoi niin aina kun Pellen auto pysähtyi, niin Pikku Apulainen lensi naamalteen maahan. Ja seuraavassa osassa hän näytti sitovan itsensä kiinni autoon (AA 31/2013) ;D Mutta seuraava osa oli parempi, siitä lisää sitten kohta kun menen arvostelemaan uusimman Akkarin. 9.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat