Milloin uusi Koodinmurto?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Olenpahan tässä ajatellut, että milloin tulee uusi Koodinmurto, vai onko uutta edes tulossa, jos on niin voisitteko ilmoittaa siitä Aku- Ankka lehden takakannessa viikko tai paria ennenkuin Koodinmurto alkaa. Kummatkin koodinmurrot ovat olleet mielestäni aivan mahtavia, joten olisi mukavaa, että kolmaskin tulisi. Jos kolmas tulee voisi olla vähän vaikempi ja vähän enemmän sudenpentuaiheinen.

Kommentit (3)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Yleensä tälläiset saitin hetken kestävät pelit, kuten koodinmurto, tulevat kevään ja kesän taitteessa eli en usko ihan heti sellaista olevan luvassa. Muutenkin juuri tällä hetkellä työn alla on vielä Lataamo ja varmasti monia muita juttuja ennen kuin tuollaisen koodinmurron tapaisen projektin pariin päästäisiin. Täytyy siis jonkin aikaa odottaa, kyllä niistä ilmoitetaan lehdessä, kunhan jotain on luvassa! Nuo ei ole mitään pieniä juttuja tehdä ja totta kai niihin halutaan mahdollisimman paljon osallistujia mukaan.

Kannattaa siis erityisesti tarkkailla tuolla huhti-toukokuussa josko jotain tulisi. Its toivoisin jotain muuta kuin koodinmurtoa, josko vaikkapa 5 vuotta sitten nähty kultaryntäys palaisi kuvioihin. :)

Oli miten oli, mutta jatkossa nettisivuja koskevat keskustelut sille kuuluvaan osioon! Laitoit tämän nyt hahmot osioon eli ensi kerran tarkemmin, Muista aina mennä ensin siihen osioon, mihin topic kuuluu ja vasta sitten aloita uusi keskustelu!

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat