2013/31

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kansi: Jaa... En nyt muista tekijän nimeä, mutta yleensä hänen kannet ovat aika huonoja. Varmaan huonoin kansikuvien piirtäjä. Onneksi idea sentään oli hyvä, mutta miten viimeinen Ankanpoika ampuu itsensä mereen? 7.

Tupu, Hupu ja Lupu: Vaikeuksien kautta voittoon
Kansi oli näköjään valittu ensimmäisen tarinan perusteella. Molemmissa on pää-osassa Tupu, Hupu ja Lupu ja tapahtumapaikka on ranta. Nunez on yksi huonoimmista Aku Ankka-piirtäjistä, mutta Hansegård onneksi hyvä käsikirjoittaja. Tämäkin oli tällainen melko perus joku vastaan joku-tarina, mutta onneksi plussaa toivat kelmin käräytys ja Roopen huijaus, sekä se kun Mummo tuli huitomaan kaulimen kanssa ja Roope hävisi kerrankin. Joten loppujenlopuksi kaikki "pahaikset" oli voitettu ja Ankanpojat jäivät syömään vohveleita ja jäätelöä. 8 ja puoli.

Iines Ankka: Ihanasti erilainen
Jaahs, Iines on taas hirveä pissis tässä tarinassa. Barks on varmaan pakotettu piirtämään näin huono tarina... Ei nyt, mutta käsikirjoitus aika huono, Barksin piirroksista en edelleenkään hirveästi välitä ja jotain. 6.

Milla Magia: Epäaito ystävä
Carlos Mota näköjään piirtää aika paljon kaikenlaisia noita-tarinoita. Piirroksetkin poikkeavat paljon muista piirtäjistä, ja hänen piirrostyylinsä sopii juuri sopivassti tällaisiin noita-tarinoihin. Joista en kuitenkaan hirveästi välitä. Oikeastaan tämä oli huonoimpia tariniota Akkarissa tänä vuonna. Tälle tulee pelkkä vitonen.

Aku Ankka: Ankka kuningas Arthurin hovissa
Edelleenkin hyvä tarina, ensimmäistä osaa parempi. Tarinassa tapahtui koko ajan jotain, tosin en tajunnut mitä, mutta ehkä se oli tarkoituskin. Eihän Akukaan Pellen puheista mitään ymmärtänyt. Mutta Stonehengessä oli siis jotain auringosta tulevia mystisiä voimia jotka osui akuun ja sa aikaan jotain outoa, ja sitten se joku ihmeellinen voima saatiin kulkeutumaan Akun mukana ja hän hyökkäsi Arthurin ja muiden kimppuun. Saa nähdä miten käy. En teidä kun en ole tätä tarinaa ennen lukenut, joten odotan innolla seuraavaa osaa. 9 ja puoli.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat