Seikkailu Ankkalinnaan!

Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Uusi mielenkiintoinen peli, jossa älysi on voimasi - käytä siis älyäsi ja pysy ajan tasalla. Olen yrittänyt sitten tehdä säännöt niin selväksi kun voin, joten älkää sössöttäkö, aloitusviestejä ei enää voi muuttaa... :/

Pelin idea ja kulku: Pelin ideana on lähettää ilmoittautujista (+9 mieluiten) retkikuntia jotka suuntaavat ensimmäisenä päivänä kohti Ankkalinnaa, tietenkin RA-yhtiön halpalentokoneilla, rahaa teillä ei ole paljoa käytettävissä. Joka viikon ensimmäinen päivä tai toinen (maanantai, tiistai) tulee olemaan tehtävän jako -päivä ("Tehtävät"). Tehtävän jako -päivänä jaetaan retkikunnille heidän määränpää-etappinsa ja kohteensa ja sieltä tehtävä. Kun jokainen retkikunta on käynyt kaikissa etapeissa ja etapeissa kolmessa paikassa, on kausi suoritettu, jolloin julistetaan voittaja ja alkaa uuden kauden ilmoittautumis-vaihe.

Tehtävät

Tehtävät jaetaan maanantai-tiistai aikavälillä riippuen minun kiireisyydestä. Tehtävän jako -päivänä jaetaan retkikunnille heidän määränpää etappinsa, jonne he suuntaavat joko taksillavuokra-pyörillämetrolla ja sieltä patikoidenraitiovaunulla tai patikoiden. Jotkut vaihtoehdot ovat kalliita, mutta nopeita ja toiset taas halpoja, mutta hitaita (ks. "Kulkuvälineet ja nopeus"). Sen jälkeen on tehtävän teko aika. Tehtävän tekoon on suotu sunnuntaihin, kello 22 asti aikaa. Tehtävä voi olla kahdenlainen: pähkinä tai äly. Yleensä tehtävät ovat helppoja, mutta joskus tehtävä voi olla haastavampi ja voitto suurempi! (ks. "Voitot ja raha, VIP-pointsit)

Kulkuvälineet ja nopeus

Kulkuvälineitä on erillaisia: on nopeita, kalliita, halpoja ja hitaita. Esimerkiksi patikointi ei maksa mitään, mutta siinä kestää, esimerkiksi 24h. Se ei ole realistinen aika, mutta se kuuluu ideaan, esimerkiksi taksi on nopein kulkuväline, mutta kallein. Myöskään aina ei ole rahaa ja VIP-pointseja (ks. "Voitot ja raha, VIP-pointsit) ja rahaa voi myös kulua Kauppaan (ks. "Kauppa"). Hinnat ilmoitetaan aina tehtävän jako -päivänä. Maksimi hinta on 100 rahaa ja maksimi hitaus on 24h.

Voitot ja raha, VIP-pointsit

Voitot ovat rahaa, VIP-pointseja ja pisteitä. Pisteillä ratkaistaan koko kisa. Se retkikunta, jolla on eniten pisteitä, voittaa. Rahalla voi maksaa kulkuvälineitä ja asioita, mitä Kaupasta saa (ks. "Kauppa"). VIP-pointseilla ei voi tehdä mitään kun vasta kauden lopuksi; VIP-pointsit muutetaan pisteiksi (1 VIP-pointsi = 10 pistettä). Mikäli tehtävä onnistuu, voitat ja jos on joku erikoistehtävä tai nopeustehtävä, voi myöskin voittaa ylimääräistä.

Kauppa

Kaupassa myydään rahalla kaikenlaisia yleisiä tarvikevälineitä: nopeutta kulkuvälineiden kulkuun ja kaikenlaista muuta, mitä tehtäviin tarvitaan. Jos ei ole rahaa ostaa, mitä tehtävissä tarvitaan, asiat annetaan ilmaiseksi. Kauppa-valikoima ilmoitetaan tehtävän jako -päivänä.

Määränpää-etappi, kohde

Määränpää-etappi voi olla esimerkiksi 'Ydinkeskusta'. Kohde voi olla 'Roope Ankan rahasäiliö'. Kenelläkään ei ole kuitenkaan samoja tehtäviä, vaikka on samassa määränpää-etapissa ja kohteessa. Tehtävät ovat aina erillaisia.

Yleinen ja tärkeä sääntö: Retkikunnan raha-asioista täytyy sopia yhdessä, eli ette lähde tuhlaamaan, esimerkiksi jos teillä on kulkuvälineenä patikointi (sopikaa mieluiten kulkuvälinekin yhdessä, on teillä aikaa tehdä tehtävä!), ehdotat asiaa ja sovitte asian yhdessä, mutta mikäli on kyse jostain pakollisesta asiasta, jota esim. tehtävässä tarvitaan, se on sallittua. Muttei rahankäyttöä ilman muiden retkikuntalaisten lupaa. Yritän tehdä retkikunnista noin 3 hengen kokoisia, silloin on helpompi sopia asioista.

**

Kausi I - Ilmoittautumis-vaihe

Nyt se alkaa - voitte alkaa ilmoittautumaan. Toivottavasti tähän tulee ainakin se 9 pelaajaa jolloin saataisiin 3 retkikuntaa. Nyt voi ilmoittautua ja kun on 9 pelaajaa tullut, annan vielä 2 päivää ilmoittautumisaikaa. Nyt ilmoittautumaan! :) 

Ja jos ette ymmärtäneet, kysykää ihmeessä - toivottavasti tykkäätte

 

Kommentit (8)

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Ihan hauska, mutta kukaan ei nähtävästi halua osallistua, koska vaikuttaa roolipeliltä.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Tähän täytyy sanoa, ettei tämä ole roolipeli! Tässä tehdään päätöksiä vain rahan ja kaupan suhteen ja suoritetaan tehtäviä... Ei ole todellakaan roolipeli...

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Jos tähän sitten ei tule porukkaa enempää, niin aloitamme sitten kolmella hengellä ensimmäisen kauden xd Joten maanantaihin noin kello 17 asti on aikaa ilmoittautua.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat