Ankkojen maakuntakiertue

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
 Ankkojen maakuntakiertue

Tänä vuonna Ankat seikkailevat Suomessa, ja käsikirjoittajana & piirtäjänä toimii tietty Suomalainen Kari Korhonen. Häntä on pyydetty laatimaan hänen juhlavuotensa kunniaksi 6-osainen tarinasarja jossa Ankat piipahtavat ympäri Suomen maakuntia. Kari Korhonen viettää nimittäin 20-vuotis taiteilijajuhlaansa, ja Korhosen erikoisnumero onkin luvassa Akkarissa 43/2013, joka on muuten 3000:s Akkari!

Miksi Ankat sitten kiertävät Suomea? Pitäähän siihen joku syy olla. Korhonen on keksinyt tähän hyvän ratkaisun, nimittäin Roopen liikeasiat. Roope hoitaa liikeasioitaan ympäri Suomea ja on raahannut tietenkin Akun mukaansa. Pojat taas ovat suostuneet matkaan varmaan vapaaehtoisesti, kuten melkein aina. Jotta tarinat eivät olisi tylsiä, on tarinassa aina mukana myös jokin Roopen vihollinen. Koko sarja lähti hyvin käyntiin kun vastassa oli Petkunterä (tai jokin sellainen) ja seuraavassa osassa Kroisos Pennonen sekä Saimaalaiset Karhukoplalaiset. Viimeisin, neljäs osa oli aika samantapainen kun vastassa oli Kulta-Into Pii. Kolmennessa osassa viholliset eivät olleet ennestään tuttuja, vaan kummituksia, oikestaan Turkulaisia majakan vartijoita.

Tässä jo-ilmestyneet osat ja tummennetulla tulevat osat:
AA 9/2013: Ankat Etelä-Pohjanmaalla
AA 17/2013: Ankat Saimaalla
AA 25/2013: Ankat Turun saaristossa
AA 35/2013: Ankat Savossa
AA 44/2013: Ankat Suomenlinnassa (Helsingissä)
AA 51/2013: Ankat Lapissa

Tuo oli tuollainen "virallinen alkuselostus" mutta nyt topicin aiheeseen: Tarkoituksena on siis puhua Ankkojen maakuntakiertueesta. Mitä mieltä olette siitä? Omasta mielestäni ainakin todella hyvä idea ja parhain osista oli se kun Ankat olivat Turun saaristossa.

En ole varma onko tällainen jo... Minulla on etäinen muistukuva että tällainen olisi, mutta en ole varma enkä Googlen ja Kääklen avulla tällaista ainakaan löytänyt.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (6)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Nosto Nro. 3

Pitää nostaa tämä uusimpien joukkoon jotta joku huomaisi tämän. Mutta kukaan ei huomaa tätä... Puhun siis itsekseni? Järkevää...

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Huomaan kyllä, mutta en keksi mitään kirjoittettavaa. Mutta tämmöinen on jo. Lassi Liimataisen tekemä.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat