Tee oma tarina Säännöt viestissä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä Kirjoita ensin tarinan nimi Sitten juoni, Tarinassa esiintyvät hahmot, toivottu piirtäjä ja Onko se jatkis?

Kommentit (5)

Vierailija

Aku Ankka naapurisopua

Aku Ankan viikko ei ala parhaalla mahdollisella tavalla. Ensin hän saa potkut Kattivaarasta ja päälle päätteksi Iines suuttuu hänelle. Hannukin kerskailee onnellaan ja Tupu,Hupu ja Lupu ovat mummolassa. Viimeisen pisaran Akulle suo Teppo Tulppu joka on tehnyt pienen jekun Akulle. Hänen postilaatikkonsa sisällä on liimaa ja Akun käsi jumittuu siihen. Tästä alkaa hirmuinen taistelu ja armoa ei tunneta. Lopulta molempien talot ovat tuhontuneina, mutta sota jatkuu. Päätöstä ei näy, kunnes yhtäkkiä salamavalo välähtää. Päivän pamauksen viikkokisa: "Kovaa onnea" on löytänyt voittajan.Se oli seurannut koko päivän Akua ja todennut, että hän on voittaja. Päivä kirkastuu saman tien ja Akun loppupäivä sujuukin hyvin. Käsikirjoitus ja piirrokset Daan Jippes. Pituus 14 sivua.

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nimi: Taivallinen maa. Juoni: Aku on kävelyllä kun hän huomaa maassa kolikon, hän poimii sen, mutta kun hän koskee siihen, hän muuttuu pieneksi, ja haihtuu yht'äkkiä toiseen, avaruussa sijaitsevaan maailmaan, ja siellä kaikki on ihmeellistä: Vaikka kolauttaisi päänsä rautatankoon, ei tule naarmuakaan. Siellä puhutaan omaa kieltä, Esim: Ankka=Ankash Ankkalinna=Ankhalinhas jne... Siellä valuuttana käytetään Ankan pyrstösulkia, ja Aku on ensimmäinen Ankka, joka on käynyt siellä, joten Aku joutuu siis hankaluuksiin... Aku tapaa matkallaan Pelhiuksen, Hanssiuhksen, Rhoopen ja monia muita... Toivottu piirtäjä:Vicar tai F.andersen. Pituus: 3-4 osainen jatkis.

Vierailija

Nimi: Peili Juoni: Aku ostaa Kirpputorilta vanhan peilin ja laittaa sen taloonsa. Aku huomaa sen olevan likainen ja hän puhdistaa sen.

Sen jälkeen Akun peilikuva kutsuu Akun peilin sisään. Aku ja Akun peilikuva päättävät vaihtaa paikkoja. Aku huomaa olevansa maailmassa, jossa kaikki on nurinkurin. Eli Roope Setä on maailman köyhin ja antelian. Siellä ihmiset tahtovatkin eri asioita Esim. Kun oikeassa Ankkalinnassa kaikki haluavat olla rikkaita niin peilin toisella puolella kaikki haluavat olla köyhiä. Aku on peilin "väärällä" puolella erittäin lempeä ja hän vihaa Iinestä. Aku on Hannun kanssa ylin ystävä samoin Tulpun. Aku on myös Rikas, kuuluisa ja maailman onnekkain Ankka. Roope, Kulta Into ja Kroisos ovat ylimmät ystävät ja samalla myös pitävät maailman köyhimmän Ankan titteliä. Hannu on maailman huono onnisin hanhi, joka on hänelle onneksi. Piirtäjä Don Rosa. On jatkis.

Vierailija

Nimi: Pahuuden puisto.

Juoni: Aku ja pojat lähtevät huvipuistoon ja ovatkin siellä iltamyöhään, kunnes puisto suljetaan. He aikovat mennä vielä nopeasti kummitusjunaan. Kesken ajon vaunu pysähtyy ja kuuluu voimakasta paholaisen naurua. MUHAHHAHAAAA! Vaunu putoaa lattian läpi jossa on kaksi luolaa. Toisen nimi on Onnela ja toisen nimi on Pahuuden puisto. He valitsevat Onnelan. ( jatkuu ensi numerossa) Siellä on toinen vaunu joka näyttää aurinkoiselta ja iloiselta. Vaunu menee eteenpäin kunnes putoaa veteen. Ja ajaa Pahuuden puistoon. Pahuuden puistossa he ovat ja he joutuvat vangiksi. Jatkuu kuitenkin pidemälle toi tarina mutta en jaksanu kirjottaa. Toivottu piirtäjä Don Rosa tai Vicar. Pituus: 3 osaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat