2013/36

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kansi: Hyvä ja uusi idea ja piirrokset ihan OK

Aku Ankka: Virustorjuntaa
Mahtava idea Loklingiltä ja mahtava piirrosjälki Midthunilta jälleen kerran! Tällaisia tarinoita olen kyllä ennenkin lukenut, esim. yhdessä taskarissa Mikki kutistettiin Hessun sisään. Tarina oli kuitenkin erilainen kuin edelliset kehon sisällä seikkailu-tarinat. Nyt tuhottiin viruksia. Virukset ainakin muistuttivat enemmän oiekita viruksia, eivätkä olleet mitään puhuvia ukkeleita. Tarinassa oltaisiin voitu seikkailla muuallakin kuin kurkussa ja nenässä, mutta kelpaa tämäkin. 9.

Pelle Peloton: Hurja harjoittelija
Taas Rodriquesin tarinassa ovat tuollaiset oudot ruudut... Idea ei kauhean hyvä, eikä tarinassa tapahtunut mitään kauhean hauskaa. Jos tarinassa huumoria piti olla, niin huonosti oltiin onnistuttu. 8.

Aku Ankka: Tiskimestari
Toinen Jensenin käsikirjoittama tarina. Barreiran piirrokset näyttivät erilaisilta kuin ennen. Ennen hän oli mielestäni paljon huonompi piirtämään. Plussaa siis ihan siedettävästä piirrosjäljestä sekä "Erkki-serkusta". Tällekkin 8.

Karhukopla: Kukkaiskonna
Janet Gilbert. Hän on todella huono käsikirjoittaja eikä ole sen paremmaksi edelleenään muuttunut. Tarina jäi taas kerran liian yksinkertaiseksi ja tylsäksi. Miten Gilbert on edes päässyt käsikirjoittajaksi? 6.

Aku Ankka: Tuku tuku
Ja mitenköhän otsikko liittyy tarinaan? En nyt keksi muuta sanottavaa, mutta aika huono tämäkin. 7.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat