2013/39

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Roope-setä: Kitupiikit kilpasilla
Hansegård on yksi parhaimmista käsikirjoittajista. Marco Rotan piirroksetkin olivat todella hyvät. Mutta ristiriitoja oli paljonkin Don Rosan näkemykseen verrattuna, joka on minusta se oikea näkemys. Kuka on ensinnäkin Angus? "Hiidenkirnunuko"? Ja miksi Mac Ankkoja oli hirveä lauma? Sitä paitsi tässä Aku ja pojat näkivät ensimmäistä kertaa Roopen sukulinnan, vaikka on käynyt siellä ainakin kolme kertaa aiemminkin. Kuitenkin todella hyvä tarina. Juuri minulle sopiva määrä tekstiä ja päläpäläpälä... 9

Iso, Paha Susi: Suuri metsävisa
Nämä Hollantlaiset Sepet eivät ole koskaan ollet mielestäni hirveän hyviä. Muut vielä menettelevät, elleivät ole hyviäkin. Hyvä kuitenkin että tarina on vain 3-sivuinen. Tällä kertaa ei kuitenkaan onneksi taas jahdattu possuja. 6

Aku Ankka. Kun onni kääntyi
Tämän tarinan olen lukenut kerran pari vuotta sitten. Kerraankin Hannulle käy huonosti! Mutta jopa ne tarinat, joissa Hannulla ei olekkaan onnea, ovat kohta jo käytettyjä. Niitäkin tarinoita on jo paljon. Tämä oli varmaan ensimmäisiä tai ensimmäinen tarina jossa Hannulla oli huono tuuri. Barksista en edelleenkään erityisesti pidä, joten annetaan nyt vaikka 7 ja puoli.

Mikki Hiiri: Menetetyn muistin mysteeri, osa 3
Mahtava käsikirjoitus Byron Ericksonilta, ja tarina loppuukin mahtavasti vaikka loppujen lopuksi toiselle Mikille ei kauhean hyvin käynytkään. Erittäin harvoin Mikkiä ollan oltu ampumaisillaan. Yleensä häntä on vain uhattu ellei hän ole tehnyt jotain rosvon määräämää juttua. Mutta nyt oltiin todella pahassa pulassa. Joissain tarinoissa oikein tuntee kuinka pahoja roistot ovat ja tulee mahtava tunne kun heidät saadaan kiinni. Niin mys tässäkin. Yhtensä 22 sivua vaarallista seikkailua olikin O.Singon syytä ja sen minkälie tyypin joka Mikin auton räjäytti. Voisin jatkaa kehumista vaikka vuoden. Jotain kuitenkin puuttui, joten 9 ja puoli.

Jonkin aikaa Akkarit eivät ole olleet kauhean hyviä mutta tämä oli taas vaihteeksi hyvä Akkari!

Ps. Käykää kohta Offissa katsomassa "ensi kerralla"-kohta, jonka sinne laitan. Inducksin avulla saan aina selville tietoa seuraavasta numerosta, mutta enpä kerrokkaan miten!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat