Ideoi ja suunnittele!

Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Lyhyesti ja ytimekkäästi kerron pelin idean: teille annetaan budjetti, jonka avulla te ideoitte ja suunnittelet tietystä aiheesta jotain.

Tietty aihe voi tarkoittaa esim. uusi peli, vanha puutarha uusiksi, yms.

Aiheen annan aina maanantaisin, ideointi-aikaa on torstaihin, perjantaina tai lauantaina täytyy kertoa suunnitelmanne ja sunnuntaina arvioin ne. Mikäli ei voi ilmoittaa suunnitelmaa perjantai-lauantaina, voi jonain  muina päivinä kertoa sen.

Tämä on aika tiukka peli. Kun aiheenne on vaikka talon uudistaminen, teille annetaan (leikisti tottakai) aika, jolloin urakka tehdään ja sitten toki myös urakoitsija hinnat, eli ne, jotka talon uudistavat, ottakaa se huomioon! Kaikki tiedot annetaan käyttöönne: talon ulkomuoto, huoneet, pinnat yms. Käyttäkää rahanne tarkoin, koska jotkut pinnat pitää uusia, ehkä uusia kodinkoneita ja uusi sohva...? Muistakaa, että tämä on vain esimerkki! Voi olla muitakin aiheita. 

Kun ilmoitatte suunnitelmanne, mikä on lopullinen, muistakaa laittaa kaikki nettiosoitteet, mistä tavara "ostetaan". Elikä voi tulla pitkä rimpsu osoitteita!

Sunnuntaina arvostelen ne asteikolla 1-10 ja huonoimman arvion saanut tulee tippumaan. Muistakaa, että jos on vaikka 2, jotka saivat 4, he kummatkin  tippuvat.

Tämä on vaativa peli ja tuskin tulee saamaan huomiota, mutta kun olen vähän arkkitehti, niin tykkään tästä pelistä.

Maanantaina ensimmäinen kilpailu alkaa, nyt on aikaa ilmoittautua! :) Voitte kertoa, mitä pitäisi muuttaa yms.

Kommentit (5)

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Heh, piilomainontapeli :DD

"Tästä isäni organisoimasta liikkeestä saa hyviä tuoleja, sieltä pihatuolit! Tänään on alennusta -80% kaikista vaaleanpunaisista pihatuoleista, kannattaa käyttää tarjous!"

Osallistun.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Siis joo, vielä yksi korjaus... Ei kukaan tule tippumaan, vaan siis arvioin ne paremmuus järjestykseen, eli ei kukaan tule tippumaan. Paitsi erikoiskausilla..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat