Ole Oma Pellesi!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tervettuloa Ole Oma  Pellesi Keskusteluu Sinun Pitää Vain Keksia Oma Laitteesi!

Kommentit (5)

KenraaliNuuh2
Seuraa 
Liittynyt12.1.2011

Kielenkäyttöä tämäkin, kai...

Keksin semmoisen koneen, jolla pääsee universumin joka kolkkaan ja joka aikaan, nappia painamalla sekunnissa, tietysti. Lisäksi laitteeseen kuuluu ominaisuus, jolla sieltä pääsee takaisin ;)

Eräänlainen aikakone siis

_Sniff-nuusk_

FinKing13
Seuraa 
Liittynyt26.10.2013
Morgoth Lenovo
Rapkissa

Kone joka pannaan päähän niin kaikki mitä ajattelee toteutuu. Ja nytten toivon että Cheek olisi elossa ja että sinun pääsi räjähtäisi ja että tämä lukittaisiin.

    Cheek on eräällälailla elossa, sillä hän on zombi. Ja miksi tämä pitäisi lukottaa? Ja sitäpaitsi arvon Arttu68 : lla   on suojaava maaginen kilpi, joka estää hänen päänsä räjähtämisen.

Ja tämäkin vain että ????????????

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Miten väkivalta voitaisiin estää? Tai muu häiritseminen? Ilmasuojalla!

Ihan niin kuin ilmakehä. Tarvitaan paljon voimaa että sen läpi pääsee. Ilmasuoja on koneella "ohjattava" näkymätön suoja. Nyt kukaan ei voi töniä eikä lyödä sinua. Ilmasuojaa ei voi ostaa. Pitää ostaa ilmasuojakone. Pieni läpyskä, josta voi säätää sen, kuinka pitkälle suoja ulottuu. Yhdestä sentistä metriin. Mutta jos haluat että suoja koskee vain jotain tiedän koulussa olevia koviksia, pitää koneella ottaa niistä kuva. Suoja ilmestyy kun joku henkilö, josta kuva on otettu, yrittää tulla lähellesi. Muut hän taas päästää lähemmäksikin.

Oikeasti tuo kone ei toimisi. Kaikki törmäilisi toisten suojia päin ja litistyisi niiden väliin, koneeseen saatta tulla joku vika ja vaikka mitä muuta... Mutta kaikissa Pellen koneissa on yleensä joku vika.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Expertti
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Haluaisin luoda kojeen joka pystyisi estämään esim sen että pahaiset katukissat eivät hyppisi silmille!XD No ei, haluaisin luoda koneen jolla voisi nähdä näkymättömiä asioita tai pystyisi nostamaan helposti painaviakin esineitä...öh...nämä molemmathan ovat suoraan Aku Ankasta! Tämähän on yllätävän vaikeaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat