Akkarin painovirhe!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Huomasitteko uusimmassa akkarissa painovirheen? Se oli 2012 vuosiluku!

Kommentit (3)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ja päätit tehdä aiheesta topicin (eli ketjun) sen jälkeen, kun kävit vastaamassa toimituksen artikkeliin samasta aiheesta? Miksi ihmeessä? Ei täällä muutenkaan yksittäisen lehden painovirheestä omaa ketjua ruveta tekemään. Jaetaan kokemukset niiden omassa ketjussa: http://www.akuankka.fi/keskustelu/12139/ketju/julkaisujen_virheet_

Kannattaa käydä lukemassa tämä ketju läpi ennen kuin uutta alat tekemään: http://www.akuankka.fi/keskustelu/10615/ketju/ohjetopic_topiccien_tekoon Huomauttaisin esimerkiksi tässä sen tärkeän asian, että teit ketjun väärään osioon, se on nyt hahmoissa, vaikka aihehan kuuluisi julkaisuihin! Mene aina ensin siihen osioon, mihin ketju kuuluu ja vasta sitten paina sitä "aloita uusi viestiketju nappia tai vaihtoehtoisesti paina vastaavaa nappia oikean osion alapuolelta! Topicit väärässä osiossa on todella vaikeita myöhemmin löytää, jos ne sattuat tippumaan alas. :)

Niin ja lukkoon huutelut pois, kiitos! Annan tämän kerran olla nuo tuossa, mutta pääosin nuo on pelkkää spämmiä ja ne tullaan poistamaan. Ne eivät hyödytä mitään, joten älkää postatko niitä.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat