2013/47

Seuraa 
Liittynyt18.6.2011

Itselleni tuli ainankin tiistaina. Oikein hyvä Aku Ankka!

~McSalama

~McSalama

Kommentit (4)

Morgoth Lenovo
Seuraa 
Liittynyt26.9.2013

Tämän topan aloitusviesti on erittäin sekava. Toivon että "Hiidenkirnu" tai joku muu moderaattori tulisi näyttämään tälle topalle taivaan merkit. Lisäksi en haluaisi pahoittaa tän topan tekijän mieltä, joten ajattelisin sanoa sinulle, arvon tämän topan tekijä, että tekisit toisen tällaisen samanlaisen topan jossa aloitusviesti olisi parempi kuin nykyisessä.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Ei tätä ketään käyttäjä ole tehnyt, toimitus vain on päivittänyt näitä sivuja ja laittanut uusimman Akkarin tänne näytille. Ja täällä sitä voi kommentoida.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kansi: Liittyi tarinaan, siitä kannet saa edelleenkin plussaa!

Aku Ankka: Avaruussankarit
Yksinkertainen nimi, mutta ei yhtä yksinkertainen tarina. Avaruustarinat ovat aina hyviä! On hauskaa seurata Ankkojen matkaa avaruudessa, kun sinne on vaikeaa mutta mahdollista meidän ihmisten päästä. Avaruushan on ihan aito paikka, sinne ei kuka tahansa vain pääse. On mukavaa kuitenkin päästä avaruusmatkalle Ankkojen kanssa. Midthun sopii piirtäjäksi tähän tarinaan paremmin kuin hyvin. Käsikirjoittajakin on osannut hommansa. Matkalla tapahtui kaikenlaista sähläystä: Pujoteltiin asteroidien seassa, tukittiin rakettiin tullut reikä, rakennettiin hirviöntuhoajakone jne... Sivulta yhdeksän viimeisen sivun puoliväliin meno oli aika epätodellista, siitä vähän miinusta. Tällekkin ysi.

Aku Ankka: Meteoriittimysteeri
Jes! Taas tällainen! Tarkemman mielipiteeni tästä dekkaritarinasarjasta voitte lukea numeron 45 arvostelustani. Ysi puoli.

Aku Ankka: Päättömyyksiä ja oikeuden päätöksiä
Vihdoinkin Akun ja Tulpun kinastelulle tehtiin jotain! Sekään ei tosin auttanut. Loppu oli todella hauska, vaikka Noel olikin matkinut sen Barksin kulmikkaiden munien viimeisestä ruudusta. Useimmat eivät Noelin piirrosjäljistä ja käsikirjoituksista pidä, mutta minä pidän! 8 ja puoli.

Aku Ankka: Löytö tämäkin
Heh! Mau Heymans osaa keksiä todella hyviä lyhyitä vitsisarojoja! Tämäkin oli onnistunut täydellisesti! Annan melkein kympin, ysi puolen.

Karhukopla: Väärentäjät
Loppu oli parhain. Ferrariksen piirrokset olivat taas hyvät mutta Karhukopla tarinat eivät ole minusta koskaan olleet kauhean hyviä. Mutta kasi silti!

Yhteensä: 24 ja puoli/30
Numerona ysi.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat