2013/45

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kansi: Nykään on ollut enemmän kansia jotka liittyy johtosarjaan! Siitä plussaa! Tämä kansi oli vähän erikoinen, tämä ei nimittäin liittynyt johtosarjaan.

Aku Ankka: Pöllöilyä
Ferraris on hyvä piirtäjä ja Troelstrup hvyä käsikirjoittaja. Tämä ei ollut kuitenkaan yhtä hyvä käsikirjoitus häneltä kuin yleensä. Aku huijaa poikia ja joutuu liemeen niin kuin aina. Ja vetoketjun jummittuminen pöllöasussakin on jo vanha juttu, niinhän tapahtui jo eräässä William Van Hornin tarinassa olikohan se nyt vuonna 2003 eli kymmenen vuotta sitten. Kasi.

Aku Ankka: Syömällä säästät
Toinen saman käsikirjoittaja tarina. Tämä oli lyhyempi ja parempi. Hyvä vitsi, Aku joutui kuitenkin lopulta pulittamaan sen kympin. Tälle tulee ysi.

Pelle Peloton: Aurinkovoimaa
Tämä tarina oli se joka liittyi kanteen. Ja tämä olikin parhain tarina tällä viikolla. Vaihtelua tuo että tällä kertaa mukana ovat Akun sijasta Tupu, Hupu ja Lupu, lempihahmoni. Pellekin on yksi lemppareistani, joten tämä hahmoyhdistelmä oli mahtava! Transagaad onnistui taas käsikirjoituksessaan mahtavasti. Yleensä hän saa arvosanaksi aina yli ysin, niin myös nyt. Numero nousee ysistä vielä puolella numerolla elikkä ysi puoli.

Aku Ankka: Avainvaras
Tämä Midthunin ja Staalesenin dekkarisarja liittyy tietääkseni aina johonkin Midthunin tarinaan. Tällä kertaa ei, tai sitten liittyi, mutta tähän liittyvä tarina oli julkaistu vain jossain toisessa numerossa. Hyvin on tämä kaksikko (Arild & Gunnar) suoriutunut taas dekkarista! On aina hauska päätellä mysteerin ratkaisuja. Nämä ovat ehdottomasti parempia kuin Mummon mysteerit, koska etsiväntyö ei sovi Mummolle, ja tykkään enemmän tällaisista lyhyistä päättelytehtävistä enkä pitkistä dekkarista. Tällekkin ysi puoli.

Roope-setä: Huiputusten huippu, osa 2
Aika huippu tämä tarina olikin. Hansegårdin käsikirjoitukset ja Rodriquesin piirrokset! Vau! En tästä keski mitään sanottavaa, mutta hyvä oli tämä kolmaskin osa. 9

Tästä eteenpäin lasken aina keskiarvon:
45/50
Eli numerona
9

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (2)

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mulle ei oo niin väliä liittyykö kansi johtosarjaan vai ei, kunhan se on hauska. Tylsäähän se olisi jos aina noudatettaisiin samaa kaavaa. Mun mielestä on perusteltua laittaa kanneksi johonkin lehden sarjaan liittyvä kuva, jos...

a) kuva on hauska, selkeä, eikä spoilaa loppuratkaisua
b) kyseessä on jokin merkittävä sarja (esim. klassikko) tai jatkotarina
c) jos lehti on teemanumero, jolloin johtosarja ja kansi todennäköisesti liittyvät samaan aiheeseen

-arska-

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Keskiarvon laskemmisessa virhe, eiän pisteitä voi suinkaan tulla maksimissaan 50 kun käytetään kouluarvosanoja ja tarinoita on vain viisi. 30 on maksimimäärä. Eli siis...

25/30

Arvosana on jokatapauksessa se ysi.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat