2013/46

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kansi: Jippesin hieno kansi! Mukana monia tuttuja! Kaapu, Pekka, Mikki, Minni, Pluto, Hessu ja Eka.

Aku Ankka: Täydellinen hiiti
Åsturp on taas tehnyt hyvän käsikirjoituksen. Parhaimpia käsikirjoittajia Akkarissa. Ja piirtäjänä on yksi nyky-Akkarin peruspiirtäjistä, Ferioli. Ei parhaimpia piirtäjiä mutta ihan hyvä silti. Näitä Mikki & Aku tarinoitahan on alkanut ilmestymään paljon! Se jatkosarja syksyllä, ja nyt tämä seikkailu heti loppusyksystä! Se ei ole ollenkaan huono asia. Mutta Don Rosan mielestä on. Hänhän on sanonut ettei Mikki kuulu ainakaan Akun maailmaan... Vaihdoin näköjään puheenaihetta. Niin, siis Mustakaapu on Ankkalinnan pahin rikollinen mielestäni ja tämäkin suunnitelma oli todella "paha". Tarkoitan ettei ollut mikään tavallinen ja tylsä suunnitelma joka on itsestään selvä. Aivan uusi suunnitelma ja todella hyvin keskitty! Onneksi poliisti tulivat paikalle vaikka itse Kaapu pääsikin karkuun... Ysi.

Roope-setä: Valuvika
Jaa, ei mikään kummoinen vitsi... 8

Mortti ja Vertti: Paljon porua piskeistä
Huonot piirrokset. Toivoin jotain hienoa Gottfredonin klassikkoa mutta tulikin tällainen nopeasti hutaistu tekele tuntamattomalta piirtäjältä... 7

Heluna: Komiikkaa kerrakseen
Tarinat huononee koko ajan loppua kohti. Ysi, kasi, seiska, ja tästä kutonen. Heluna on ärsyttävä ja huono hahmo, Minni melkein yhtä huono.

Roope-setä: Huipustusten huippu, osa 3
Kolmas, viimeinen ja huonoin osa. Milla voitettiin noin vain, rahat saatiin noin vain ja kaikki muuttuikin hyväksi noin vain. Kaikki tapahtui noin vain. Kasi silti.

Kerron keskiarvon, niin kuin edellisessäkin arvostelussani (lukekaa sekin):
Yhteensä 18/30
Numerona: 7 ja puoli

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat