Hauska tarina - Ilmoitukset

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kuten Hauska tarina-topassa sanoin, tämä topa on tehty sitä varten, että voisin ilmoittaa säännön muutoksista, aiheen vaidosta ja muusta. Lukekaa ensin Hauska tarina-topan aloitusviesti, sitten vasta tämä!

Aiheena on seuraavan kahden viikon ajan (7.12-20.12) Aku Ankka ja lähestyvä joulu.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (4)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kukaan ei ilmeisesti ole katsonut aihetta täältä! Aihe on Aku Ankka ja lähestyvä joulu. Kaikki kertomanne kohtaukset joudutaan siis hylkäämään! Ne eivät liittyneet aiheeseen!!!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kaksi viikkoa on mennyt, ja aihe vaihtuu! Sitä ennen yksi asia ja sitten tarina.

Ensinnäkin sääntöjä ei toteltu, vaikka kirjoitin ne ihan selvästi. Siitä syystä suunnilleen puolet viesteistä jouduttiin hylkäämään. Muutenkin viestejä tuli aika vähän, joten tarinasta tuli tällainen:

Aku Ankka ja lähestyvä joulu

Yhtäkkiä joulupukki putosi Akun talon savupiipusta alas. Aku koristeli joulukuusta ja pojat leipoivat piparkakkuja. Niin oli Ankkalinna saanut "maailman suurin piparkakkutalo"-palkinnon. Tupulla, Hupulla ja Lupulla kävi tuuri koska he saivat syödä talon. Aku ja pojat lähtivät kohti Mummon maatilaa joulun viettoon! Joulu on pian. Aku tallustelee kaupungilla katsellen näyteikkunoita. Pojat koristelivat joulukuusta ja lauloivat joululauluja. "Joulupuu on rakennettu..." Aku menee ostamaan pojille uudet pulkat. Iinekselle hän ostaa suklaarasian.. Roopelle taasen uuden lompakon ja Mummolle kaksi lankakerää. Seuraavaksi hän menee takaisin kotiinsa... Joulu oli ohi, ja kaikki palasivat koteihisa. Mummo jäi siivoamaan vieraiden jälkiä, ja Hasu söi vielä loput herkut ja nukahti sohvalle. 

LOPPU

Vähän joutui muokkaamaan tarinaa selkeämmäksi...

Seuraava aihe: Pelle Peloton
Tarkempaa aihetta ei ole, kunhan pääosassa on Pelle Peloton.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat