2013/48

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Aku Ankka: Planeetan suurin sankari
Inducksin mukaan Suomessa on monta julkaisematonta Maximinon tarinaa, jotka on tämän vuoden aikana julkaistu esim. Kalle Ankassa. Maximino ei ole parhaimpia piirtäjiä, eikä Grom Transgaadkaan ihme kyllä keksinyt yhtä hyvää käsikirjoitusta kuin yleensä. Tarinassa kuuluisi olla paljon kaikkea asiaa yhdessä ruudussa,kuten Arild Midthunin ja Don Rosan sarjiksissa! Mutta tämä on liian yksinkertainen tarina. Loppu oli sentään hyvä. 7 ja puoli.

Roope-setä: Kaksihaaraisia kieliä
Tässä Transgaad oli onnistunut hyvin! Ja Danielkin piirtää ihan hyvin. Idea oli hyvä: Roope yrittää saada kaupaksi liskoja, joita niiden myyjä ei saanut millään kaupaksi. Lopulta käy hyvin, mutta vastaan tulee ongelmia. Niistäkin Roope silti selviää, ja loppu oli tässäkin hauska. 8 ja puoli.

Tupu, Hupu ja Lupu: Ei kukko käskien laula
Pitkästä aikaa: Joppe! Ja kerrankin Akkarissa julkaistiin tarina, joka kertoo Hollantilaisesta joulusta. Tämä tarina aloitti jouluiset tarinat, joita Akkariin alkaa nyt loppuvuodesta tulemaan. Jordi on huono piirtäjä, jonka takia vähän miinusta, mutta... mutta mutta... Ihan hyvä silti. En keksi muuta sanottavaa. 8.

Aku Ankka: Kalkkunapäivällinen
Karhennettujen turtanoiden ensiesiintymien! Hauska tarina. Koskaan en ole Barksin Ankoista kummemmin pitänyt, mutta menetteleehän nämä... 7 ja puoli....

Pisteet: 15 ja puoli/24
Keskiarvo kouluarvosanalla: 8-

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat