Ankanpoikien isä?

Seuraa 
Liittynyt16.8.2010

Niin kuka olisi se salattu isä? Tällä palstalla voit sitä arvuutella.

Kommentit (8)

Väiski1
Seuraa 
Liittynyt16.8.2010
paratiisitie313

Vois olla joku Fergus MacAnkan tuntemattoman veljen pojanpoika, vaikka Owen MacAnkan pojan Michael MacAnkan poika, esim. Henrik MacAnkka :???? 

Juuri tälläisiä kommentteja kaivataan!

Josefin e
Seuraa 
Liittynyt22.3.2014

[quote author="Dellanka" time="08.06.2014 klo 16:30"]

Itse menen siihen, että olisi joku Iineksen veli tai jotain. 

Nii sama oli mulki mielessä.

PÖÖ!  

92Sakari
Seuraa 
Liittynyt28.4.2010

Tupun, Hupun ja Lupun isää on arvuuteltu pitkään mutta toistaiseksi kukaan oikea ankkapiirtäjä ei ole vielä piirtänyt virallista ankanpoikain isää. Ankanpoikain isästä on kerrottu vain sen verran, että hänen tuolinsa alla räjähti pommi (savupommi, hajupommi vai vakavampi?) ja hän joutui sairaalaan. Jostain kumman syystä Tupu, Hupu ja Lupu sitten hyysättiin Aku Ankan luokse vaikka parempi olisi ollut olla sairaalassa kenties.

Tämän mysteerimieh... ankan onkin sitten huhuiltu olevan Iinekselle sukua, jopa veli. Ankkapiirtäjä Rosakin huhuili näin jossakin Omassa nurkassa vuosia sitten - muistaakseni. Hän olisi jopa halunnut tehdä tarinan, jossa mysteeri ratkeaa. Olisi todellakin hupsua, jos kahdesta eri perheestä (Akun ja Iineksen) sisarukset olisivat yhdessä: Aku ja Iines sekä Della ja tämä mysteeriankka, sanottakoon häntä vaikka Iiro Ankaksi.

Tästä Iirosta on siis varmasti ollut jos jonkinlaisia enemmän taikka vähemmän mairittelevia faniversioita historian saatossa, kuten yllä-olevaiset ehdotukset. Minun ehdotukseni Tupun, Hupun ja Lupun isäksi on Iiro I. Ankka, Iines Ankan isoveli, Della Ankan avioankka ja ankanpoikien isä, joka on sairaalassa koska pommi räjähti hänen tuolinsa alla. Ja koska niin sanotusti aika ei kulu sarjakuvissa, niin on Iiro yhä sairaalassa toipumassa pommiräjähdyksen aiheuttamista vaurioistaan. Tästä voimmekin päätellä hänen ulkonäkönsä joten sitä ei ole tarpeen esitellä tarkammin.

Sakari täällä terve!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat