vuoden 2013 paras kansi

Sivut

Kommentit (17)

Mikael McDonald
Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

Onkohan se vähän niin, että Rosan kannet tuntuvat voittavan aivan järjestään sen takia, että ne sattuvat olemaan juuri Rosan kansia?
Ei siis sillä etteivätkö ne olisi taiteellisesti yksiä hienoimpia, mitä Akkarista löytyy, mutta eipä tänä vuonna kyseinen kansi valikoitunut suosikiksi.

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

^Rosan kansi vaan oli niin hieno. Toinen mitä mietin oli Midthunin avaruusaiheinen kansi loppuvuodesta, en nyt muista numeroa, se oli yksinkertaisuudessaan hieno. Päädyin kuitenkin Rosaan, se sopii tyylillisesti niihin muihin (pääosin Rosaa) julisteisiin joita seinälläni on jo valmiiksi. Muut kannet ei oikein vakuuttaneet, liikaa kaikkea, eivät vain pärjää niille yksinkertaisen hienoille kansille mitä ennen oli

Yksi
Seuraa 
Liittynyt10.9.2012

Taisin pitää eniten Paco Rodriquesin piirtämästä kannesta numerossa 12. Yksityiskohtaiset avaimet ja lukot ovat mielestäni jotenkin hienoja. Rodriquesin piirtämät Lataamo-kansi numerossa 33 sekä sukulaiskansi numerossa 41 olivat myöskin mielestäni kivoja. Kai se iloisen keltainen väri on syynä.

Rodriquesin kansien lisäksi pidin Kari Korhosen Suomen-kiertue-kansista, Arild Midthunin aikamatka- ja avaruuskansista numeroissa 2 ja 47 sekä Daan Jippesin Mikki-kannesta numerossa 46.

_Yksi_

Yξ - 1 - Yksi

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kari Korhosen Suomenkiertue-kannet (sekä myös itse sarjojen piirrokset paikoitellen) olivat vähän hutaistun näköisiä verrattuna Korhosen normaaliin tyyliin, mutta aikataulu oli ilmeisesti aika tiukka joten ymmärtäähän tuon. Muuten kyllä Korhonen on ihan yksi suosikeistani :).

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Mieleatäni kansi, jonka numero oli 5 eli tämä Einstein Aku oli hienoin, ja ymmärtänettekin miksi. Lisäksi Don Rosan kannet ovat hienoja, mutta haluaisin julisteihin vaihtelua. Korhosen Saimaa kansi vakuutti myös ja onhan siellä muitakin mukavia ja yleisesti sanoisin, että tänä vuonna on ollut runsaasti hyviä kansia.

Tsupikki ;D :3

nophzhair
Seuraa 
Liittynyt28.6.2013

Oonko ainoa joka ei muista joitakin noista kansikuvista ollenkaan? :D Esim. 6-8, 11-12 ja 32 on sellaisia joita en varmasti oo koskaan nähnytkään vaikka kyllä meille Akkari tulee ja selaan uusimman numeron aina kirjastossa välitunnilla. Awkward.

 

Lyön vaikka pääni pantiksi että Rosan kansi vie. Taas.:P

He eivät pelkää mitään
siksi he ovat niin
pelkäämättömiä

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Jippesin kannet ovat minusta hienompia kuin Rosan! Varsinkin heti ekan numeron kansikuva oli mahtava! Numeroiden 43 ja 46 kannet olivat myös hyviä, Jippesin piirtämiä siis nekin. Tietenkin Rosan kansi oli myös ihan hyvä, eli numero 23, ja jotkin Rodriquesin/Midthunin yhteistyössä tehdyt kannet.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat