2013/52

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Aku Ankka: Uudenvuouden pommi
Ferraris on nykyään yksi lempipiirtäjistäni, Troelstrup yksi lempikäsikirjoittajistani. Sunen tarinat ovat jotenkin erilaisia.... Niissä ei koskaan ole samaa vanhaa juonta, vaan aina joku uusi, hieman erikoinenkin juoni. Siitä syystä myös Maya Åstrup ja Byron Erickson ovat mielestäni todella hyviä käsikirjoittajia. Lisäksi pidän jostain syystä laiva-tarinoista, tykkään muutenkin todella paljon olla laivalla. Aku yritti estää tulevaisuuden tapahtumia, ja tarina oli myös todella hauska! 9 ja puoli!

Karhukopla: Karhuveikkoja kerrakseen
Nunezin piirroksista en kauheasti pidä, eikä Patin ja Carolinkaan käsikirjoitukset aina hyviä ole. Ja sitä paitsi Karhukopla-tarinat ovat tylsiä, aina yritetään ryöstää joku, mutta he epä-onnistuvat. Seon todella tylsää ja ärsyttävää katseltavaa. Mutta ei nyt! Vihdoinkin Karhukopla voitti! Se ei olisi hyvä jos kohteena olisi ollut Roopen rahasäiliö, mutta kun kohteena on jokin taidemuseo, joka ei vaikuta tuleviin tarinoilla millään tavalla, ei haittaa vaikka Karhukopla sen ryöstäisikin. Kloonit olivat hyvä idea, mukka lopulta kopla voitti heidät, vaikka ehkä vähän kävikin sääliksi kopioita. 8 ja puoli.

Aku Ankka: Uudenvuodenlupaukset
Toinen Barksin uudenvuodenlupaus tarina! Toisen olinkin jo lukenut mutta tämä oli parempi! Enkä ollut tätä ennen lukenutkaan! Jotkut Barksin tarinat ovat tylsää jankkausta, mutta joskus taas ajattelen, että hän on ollut nero. Tämän tarinan kohdalla ajattelin neroa. Mistähän Barks oli tämänkin keksinyt? 9.

Pisteet: 15/18
Arvosana: 9

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (2)

DuckBox 360
Seuraa 
Liittynyt13.3.2011

Kysyn yhtä asiaa: Miksi näitä akkareita ei voi arvostella yhdessä topicissa aina uuden viestin tekemällä? Ei täyttyisi kokoajan topiclista uudesta tämmöisestä,johon ei kuitenkaan tule kuin pari viestiä. Siinä olisi semmonen ehdotus.

Itellä arvosana uudesta akkarista (en jaksa erikseen arvostella kaikkia tarinoita) :8-.

 

Epäilen muuten että käyttäjä "Vesiposti" on D10:n (Daniel10) omistama käyttäjä,sillä Vesipostia näkyy lähes poikkeuksetta aina myötäilemässä D10:n topicceja,ja viestejä,ja Vesiposti dissailee jatkuvasti D10:n "vihamiehiä".
haista kakka t:kikki hiiri

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

a) Tämä ei olekaan kenenkään tekemä topic vaan Danielin kommentti yksittäiseen Aku Ankkaa koskevaan artikkeliin

b) signeerauksestasi;

("Epäilen muuten että käyttäjä "Vesiposti" on D10:n (Daniel10) omistama käyttäjä")

Olen törmännyt Vesipostiin muutamalla muulla saitilla, ja hän on käyttäytynyt joko liian lapsellisesti tai liian röyhkeästi vastatakseen sitä Daniel10:a, jolle olen haistatellut kaksi vuotta.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat