2014/02

Seuraa 
Liittynyt24.9.2013

Itse en tajunnut tuon tarinan "Lelut vaihtoon" loppua, jossa kaikista taloista kuuluu: " EIIIH!".

Kommentit (5)

KaukoJulma
Seuraa 
Liittynyt7.12.2012
Arttu Ankanpää

Heh, sehän oli ihan selvä, aikuiset huutavat, kun huoneet ovat taas täynnä rojua.

Kiitos, Arttu! Mä luulin, et syy ois se, et aikuiset ois saanu rahaa! Mutta kiitos!

Hyvä lehti oli!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Ei uusi vuosi ole ainakaan vielä tuonut tullessaan Akkariin mitään sen erikoisempaa... Samalla linjalla ilmeisesti jatketaan kuin viimevuonnakin. Vielä. Luulisi että Akun 80v-synttärien kunniaksi keksittäisiin kesällä vaikka mitä erikoista! Mutta tässä siis minun arvosteluni numerosta 2/2014

Aku Ankka: Aku Armoton
Jes, jes, jes! Vicarin piirrokset ja Troelstrupin käsikirjoitukset! Todella hyvä yhdistelmä! Tällaisia tarinoita oli paljon niinä aikoina kun Vicarin sarjoja julkaistiin vielä joka kolmannessa Akkarissa. Harmi, että Vicar on kuollut, joten uusia sarjoja ei enää paljoa ole jäljellä... Mutta nautitaan nyt vielä kun voidaan VIcarin uusista sarjoista! Aku on siis saanut työpaikan museon siivoojana, kunnes tarinan kulkuun tulee mukaan Einarin löytämä ajan torvi, joka vie Akun menneisyteen. Menneisyydessä tapahtuu kaikenlaista, ja lopuksi palataan Ankkalinnaan. Aikamatkailu-tarinat ovat aina hyviä! Ne muistuttavat hyvin paljon elokuvaa. Joudutaan jonnekkin, seikkaillaan siellä, ja sitten kaikki palaa ennalleen. Paitsi että matka toi tällä kertaa Akulle onnea. Mahtava tarina! 10 miinus!

Tupu, Hupu ja Lupu: Lelut vaihtoon
Hurjan viikinki-seikkailun jälkeen on mukava palata ihan vain Ankkalinnan arkeen. Tarina on jotenkin mukavan tavallinen, joka tuo plussaa. Mutta ei tätä huippusarjaksikaan voi todellakaan sanoa. Öööh... 8.

Aku Ankka: Kykykilpa
Oudot piirrokset Gulienilta, ja värityskin oli jotenkin outo... Muuten oli kyllä todella hauska 6-sivuinen. Ja loppu oli yllättävä. Tällekin tulee 8.

Roope-setä: Kultaakin kalliimpaa, osa 2
Nyt tarina lähti vasta kunnolla liikkeelle, vaikka puolivälissä jo olikin! Ensimmäisessä osassa näytettiin vain Roopen töykeyttä ja sitä, että rakastaa ensilanttiaan, ja toisessa, eli tässä osassa vasta alkoi tarina kunnolla, eli Milla koetteli Roopea ihan kunnolla. Kumpi on tärkeämpää? Ensilantti vai Ankanpojat? Ja se oli Ankanpojat! Todella läheltä liippasi, mutta Milla kuitenkin hävisi. Tietenkin. Mutta oli kyllä hyvä tarina, annetaan 9!

Pisteet: 19-/24
(koulu)Arvosana: 9-

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Jarru Petro
Seuraa 
Liittynyt5.1.2014

Minäkin luulisin että tänä vuonna tulee jotain aku ankassa aivan uutta esim joku 100 sivuinen lehti. Kun on kuitenkin jo aku kahdeksan kymppinen.

mutta tuskinpa .sitten lehteen!

aku ankka: aku armoton. Ihan ok tarina. Itseäni tarina ei kovin kiehtonut.

viikingit ja vicar ankat eivät mielestäni sopineet yhteen.

mutta piirroksista viis.

9+

Tupu Hupu ja Lupu: lelut vaihtoon. Koko lehden paras tarina! Niin tavallinen ja arkinen. Tähän mielestäni sopi hienosti Miguelin piirrokset. Juoni oli suht

hyvä. Mutta hiomistakin olisi ollut. 

9 puol

aku ankka :kykykilpailu. olihan noi piirrokset aika kehnot niinkuin Daniel 10 sanoikin. Silti oli ihan luettava.

mistä tää tulee? 7 !!!!!!

Roope setä: kultaakin kalliimpaa. Niitä harvoja tarinoita joissa Roopen kovan

ulko kuoren sisältä löytyy lämmin sydän. heti nopeasti katsottua ihmettelin mitä Aku tekee Millan sylissä. Mutta sen tajusin heti kun luin tarinan kunnolla.hyvät piirrokset verrattuna kyky kilpaan.niin kuin ensimmäisessä osassa. lehden toiseksi paras tarina.            9+

aku ja kumppanit: ennustaja. Enpä keksi mitään sanottavaa.     8

JP lyhyemmin pelkkä Jarru Petro

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat