Poliisi- ja rikossarjat sekä -elokuvat

Seuraa 
Liittynyt30.1.2014

Katsotteko paljon telkkarin rikossarjoja tai -elokuvia?

Olen joskus seurannut enemmänkin "amerikkalaishapatusta" kuten Criminal Mindsia ja NCIS:ää, mutta nykyisin katselen niitä harvemmin. Beck ja Wallander tulee aina katsottua jos tulee telkkarista, joskus satunnaisesti katselen myös brittiläisiä poliisisarjoja. BBC:n Uudesta Sherlockista on tainnut tulla nähtyä kaikki tuotantokaudet tähän mennessä, kolmannen kauden päätösjaksohan tulee muutaman päivän päästä kakkoselta. Myös toista Sherlock Holmes -sarjaa Holmes NYC:tä tulee joskus katsottua. Tällä hetkellä en seuraa mitään sarjaa aktiivisesti, sen verran vähän tulee kuitenkin television edessä istuttua. Täytyy myöntää että esim. Breaking Bad on mennyt kokonaan ohi, vaikka on ilmeisen suosittu sarja.

Kommentit (5)

Jarru Petro
Seuraa 
Liittynyt5.1.2014

Enpä katso. Katson kyllä uusi päivä nimistä roska ohjelmaa yleltä. Olen kyllä muutaman jakson katsonut "ilman johtolankaa" nimistä sarjaa.

JP lyhyemmin pelkkä Jarru Petro

Acuzio
Seuraa 
Liittynyt30.1.2014

Kuka katsoo Uutta päivää :D Eihän siinä ole mitään muuta hyvää kuin tunnusmusiikki. Mä en ainakaan voi katsoa sitä roskaa vakavalla naamalla, niin surkuhupaisaa on meno noissa suomalaisissa sarjoissa. Joskus ala-asteen lopulla yritettiin katsoa salkkareita parin kaverin kanssa, eikä siitäkään tullut yhtään mitään :D Serranon perhettä tuli kyllä tuijotettua päivä toisensa jälkeen silloin kun se pyöri, hyvännäköisillä naisnäyttelijöillä taisi olla osuutta asiaan...

Jarru Petro
Seuraa 
Liittynyt5.1.2014

Kuka kattoo Serranon perhettä? Eihän siinä oo mitään muuta hyvää kuin hyvän näköiset nais näyttelijät. Yritin kattoo kerran salkkareita mutta se oli vain hom. P.ska. täynnä koko ohjelma uutta päivää katon sen takia koska ei ole sen nimistä sarjaa kuin : vanha yö.

JP lyhyemmin pelkkä Jarru Petro

Acuzio
Seuraa 
Liittynyt30.1.2014

No mutta oli Serranon perheessä naisten lisäksi hyvä tunnusmusiikkikin: http://www.youtube.com/watch?v=TnKyvgoO_VI

Kyllähän hyvännäköiset naisnäyttelijät ja laadukas taustamusiikki jo kahdestaan riittävät täyttämään laatusarjan vaatimukset, eikös vaan? :D Ilman jälkimmäistä kyseessä on aikuisviihdefilmi, ilman ensimmäistä taas joku Uusi päivä tai muu vastaava hömppäsarja.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tiedoksi Acuzio, että linkitys sivuston ulkopuolelle on kielletty. Muinainen sääntö täällä ennen kunnon modeja, mutta säännöt nyt on sääntöjä... http: // alku pois niin varmistaa ettei viesti lähde poistoon kenenkään toimesta. :)

Täällä on ollut tarkoitus puhua aihepiirin asioista laajassa ketjussa, siksipä täällä on jo TV-topic ja elokuvillekin oma ketjunsa. Ei hajaannuteta näistä keskustelua! Nyttekin keskustelu meni muutenkin ohi ketjun aiheesta eli laajempi ketju onkin tarpeen.

Näissä jatkuu, viestejä nuo kaipaavatkin!

http://www.akuankka.fi/keskustelu/15578/ketju/parhaat_elokuvat
http://www.akuankka.fi/keskustelu/11139/ketju/tv_topic

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat