Aku Ankka Juniori

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Toimitus ilmoitti jokunen yö sitten, että Aku Ankka-lehdelle saadaan myös pienemmille suunnattu versio. Idea on lähtöisin Hollannista, jossa Donald Duck Junior on jo tuttu juttu. Suomeen se on vasta tekemässä tuloaan, nimellä Aku Ankka Juniori. 

Lehti on tarkoitettu lähinnä alle kouluikäisille, varsinkin lukemaan opetteleville. Aku Ankka Juniori sisältää että sarjakuvaa, myös tehtäviä perheen pienimmille. Lehdessä seikkailee myös muitakin Disney-hahmoja, kuten Monsterit-elokuvasta tutut Masi ja Tare. Lehti ilmestyy kuuakuden välein. 

Lehteä ollaan vasta testaamassa, joten ihan heti pienimmät lapset eivät sitä saa käsiinsä. Loppuvuodesta 2010 julkaistiin kuitenkin liitteenä Aku Ankka Juniori-liite, joten sen avulla saa varmasti aika hyvän kuvan, millainen lehti tulee olemaan.

Asiallista keskustelua siis Aku Ankka Juniorista. Itse en ainakaan oikein ymmärrä miksi sellainen pitää tehdä perheen pienimmille, kun on tavallinenkin Akkari. Tavallisen Akkarin avulla monet ihmiset ovat oppineet lukemaan. Nyt lukemista opettamaan tuleekin Juniori-versio, joka ei mielestäni ole hyvä juttu. 

Toimitus pyytää Akkarin lukijoita testaamaan Aku Ankka Junioria, lisää tietoa löytyy täältä:
http://www.akuankka.fi/artikkeli/tietolaari/ajankohtaista/tule_kehittamaan_aku_ankka_junioria

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (4)

Jarru Petro
Seuraa 
Liittynyt5.1.2014

Onhan se vähän turhaa että sellainenkin tulee. Meidän koulun reksi kertoi että hän oppi lukemaan Akkarin avulla niinkuin mä ja mun kaveritkin opittiin.

Eli ei ole mitään järkeä alkaa tekemään sellasta lehtee missä olisi jotain pienille puuhaa. Kun käsittääkseni tää nykyinen opettaa tuhansia lapsia lukemaan... 

          Po pa ru ei keksi nyt muuta sanottavaa

JP lyhyemmin pelkkä Jarru Petro

Safire
Seuraa 
Liittynyt5.2.2014

No onhan kiva kun pienemmätkin saavat Akuankan käsiinsä mutta sotkea nyt Masi ja Tere jostain Monsterit-elokuvasta, no kun satun olemaan niitä ankkaankkana tyyppejä.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kaikenlaisia muitakin Disney-hahmoja on kai luvassa Aku Ankka Juniorissa jostain syystä. Sitten kun kasvaa isommaksi ja alkaa lukemaan ihan normaalia Akkaria, ihmettelee että missä ne muut Disney-hahmot ovat. Juniori rikkoo vanhan perinteen ja johtaa harhaan!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat