2014/08

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Aku Ankka: Vapaaksi verkosta
Hieno nykyaikainen tarina! Nykyaikanahan tehdään paljon kaikkea netissä. Niin myös tässä tairnassa. Akun homma meni kyllä yli, kun piti kahlita sänkyynkin. Ainoa miinus on, että tämäkin oli vain tällainen perinteinen Aku Vs pojat-jutska, joita on nähty jo vaikka kuinka paljon! Niinpä tarina ei kuitenkaan ollut täysin uudenaikainen. Muuten hyvä tarina, ja koska kyseessä on Knut Naerum ja Midthun, oli tarina myös hauska ja siinä oli mahtavat piirrokset! 9-

Hessu: Tuottoisa talviloma
Hienoa, päästiin lomamaisemiin ja tunnelmiin talven keskellä (vaikkei ulkona kyllä talvelta näytäkkään). Urlich Schröderin ja Daan Jippesin piirrokset antavat mukavalle loma-tarinalle jotenkin sopivasti lisäpotkua, ja kun loppukin on hauska, saa tarina tällaisen arvosanan: 9

Mummo Ankka: Pelastajia ja pelastettavia
Pelastajia ja pelastettavia totisesti riitti! Käsikirjoittaja oli Vic Lockman, joka on kyllä hyvä ja omalaatuinen käsikirjoittaja! Barksin itsensä käsikirjoittamat sarjat eivät yleensä yllä huipputasolle, mutta tämä Vicin keksimä juoni oli todella hyvä! 9½

Roope-setä: Tahmeat myynnit
En nyt keksi muuta sanottavaa kuin että hauska! 9

Aku Ankka: Miekka ja ruusu
Numeroissa 5-6 Jensenin jatkiksessa palasi Simmpu Sininen, tässä Panchito! Tai siis Aku ja pojat lähtivät Panchiton luo. Rotan piirrokset sopivat tähän todella hyvin, ja tarina oli muutenkin hyvä! 9+

Pisteet: 25½/30
Kouluarvosanana: 9

Tämä oli hyvä Akkari! Lisää tällaisia! Seuraavan numeron yhteydessä kerron taas mietteitäni Helmikuun Akkareista kokonaisuudessa!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (1)

Jarru Petro
Seuraa 
Liittynyt5.1.2014

Aku Ankka vapaaksi verkosta: tämä oli taas sellainen loistava, nykyaikainen,  mielen kiintoinen tarina. Nämä Aku vs pojat jutut ovat loistavia. Kaiken lisäksi tämä tarina opettaa mihin liika verkossa pyöriminen johtaa pahimmillaan. Kerrassan hyvä tarina lisää tälläisiä!

10+

Hessu: tuottoisa talviloma Tämä oli hyvä sen takia että välillä Hessukin on tarinan sankari, ja Mikki yritti estää Hessua löytämästä aarteen. Hyvä.

10+

mummo ankka pelastajia ja pelastettavia. Taas klassista Barksia hyvä, tarinankin oli hyvä sellaista salaperäistä. Outoa että sanoin noin.

10+

Roope setä tahmeat myynnit. Tämä oli sitten vähän huonompi, mutta en sano että tämä olisi aivan surkea. Juoni vain oli hieman tahmea.

10-

Aku ankka miekka ja ruusu. Vaikuttaa lupaavalta ja odotin  innolla seuraavaa osaa . Rotan piirrokset sopivat tähän hyvin.

10

Aku ankka metkaa siistiä ja viileää. Tämä tarina oli metka, siisti ja viileä. Nimensä mukaisesti.

10+

 

Tämä oli yksi historian parhaimmista akkareista.

koulu arvosana on 10+ !!!!!!!!!!!!

JP lyhyemmin pelkkä Jarru Petro

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat