AA:n sivujen Selviytyjät kausi 8

Seuraa 
Liittynyt28.3.2014

Moikkamoi! Aloitan uuden Selviytyjät-kauden, koska aiemmat ovat jääneet sivuun. Kopioin viestin Fort Triplalta, jota myös samalla muokkasin. Osallistu mukaan kirjoittamalla viesti: "Tulen mukaan" tai samantapaista. Listaan nimet taulukkoon!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Tämän perustana on TV ohjelma-Selviytyjät. Parhaiten pääset kärryille kunhan olet katsonut edes yhden ohjelman, mutta jos et ole, voit silti tulla mukaan lukemalla ohjeet hyvin.

Ohjeet:
1. Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi ja sano, oletko heimossa numero 1 tai heimossa numero 2. Kun heimo on täynnä, voivat heimon jäsenet päättää nimen heimolleen.

2. Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse. Ensimmäinen haaste tulee, kun heimot ovat täynnä. Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata 2-3 päivää.
Haasteiden pisteidenlasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodostuu pisteenne haasteessa. Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo.

3. Pelaajien tiputus: Haasten hävinnyt heimo äänestää jäsenistään jonkun ulos pelistä. Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enään osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on päättynyt. Äänestyksessä voit taktikoida äänestämällä heikoimmin menestyneen kilpailijan ulos heimon parasta tai sitten voit ajatella omaa peliäsi, ja äänestää pihalle parhaiten haasteessa menestyneen heimon. Eniten ääniä saanut putoaa pelistä pois. Äänten mennessä tasan putoaja ratkeaa arvalla. Yritä viestissäsi perustella putoajan valintaasi jollain tavalla. Jossakin vaiheessa peliä, voi tulla yllätyksenä tuplapudotus.

4. Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta, jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 8 kilpailijaa.

5. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enään kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

6. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa änestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

7. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista jury äänestää voittajan.

8. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:
§1 Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä vetäjä on huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä.

§2 Lunttaaminen haasteisiin on ehdottomasti kielletty, henkilö joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.

§3 Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4 Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi.

§5 Pienemmät rikkeet tutkitaan ja mahdollinen rangaistus määräytyy rikkeen vakavuuden mukaan.

§6 Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa.

§7 Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§8 Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään heimonsa hävitessä.

Muutama muistutus:
Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita, joten tämä ei liity millään tavalla Operaatioon tai LTP:hen tai johonkin muuhun samankaltaiseen topicciin. Tässä ei ole mitään kuviteltuja paikkoja missä eletään, muistakaa se.

Jos on kysyttävää tai jotain muita ongelmia, saat apua kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Onnea kaikille mukanaolijoille ja hyviä taktikointihetkiä tämän topicin parissa. Jos putoat aikaisessa vaiheessa, älä välitä. Tässä saatetaan vielä aloittaa toinen kausi, jossa voit yrittää uudestaan. 

Haasteen voittaja on koskematon äänestyksissä eli hän ei saa äänestää ulos kilpailusta ja kilpailuun mahtuu vain 16 nopeaa kilpailijaa, ole nopea ja tee se tänään!
---------------------------------------------------------------------------------------------------

KILPAILIJAT:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Sivut

Kommentit (39)

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Mukana ollaan!

Et voi muuten laittaa nimiä taulukkoon, koska muokkausmahdollisuus ei ole käytössä. Mutta se on tulossa pian.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

PewDiePie
Seuraa 
Liittynyt28.3.2014
TouhuAku6

Mukana ollaan!

Et voi muuten laittaa nimiä taulukkoon, koska muokkausmahdollisuus ei ole käytössä. Mutta se on tulossa pian.

 

Hups! Olet oikeassa. Tiedätkö milloin kyseinen muokkausmahdollisuus astuu voimaan? Kiitos, muuten tiedosta!

Zuissi_
Seuraa 
Liittynyt14.3.2014
PewDiePie
TouhuAku6

Mukana ollaan!

Et voi muuten laittaa nimiä taulukkoon, koska muokkausmahdollisuus ei ole käytössä. Mutta se on tulossa pian.

 

Hups! Olet oikeassa. Tiedätkö milloin kyseinen muokkausmahdollisuus astuu voimaan? Kiitos, muuten tiedosta!

 

 

Kuinka uus oot? (i`m 14.3.14)

Youtubessa nimellä zuissi! Terv. Entinen Hikipinko14 😯

PewDiePie
Seuraa 
Liittynyt28.3.2014

Kolme kilpailijaa on jo löytynyt! Etsintä päättyy seuraavan viikon sunnuntaihin tai aikaisemmin jos pelaajia on tullut paljon. Kaikki mukaan ja voit voittaa tittelin itsellesi!

Peww

PewDiePie
Seuraa 
Liittynyt28.3.2014

Jo seitsemän löydetty! Enään yksi kilpailija ja saamme yhden heimon koottua! (heimoja on kaksi) Tällä kaudella aion itse päättää kuka menee mihinkin heimoon. Toivoittavasti olette yksimielisiä :). Tehdäänpäs äänestys:

Kirjoita viestiisi, että haluatko, että minä päätän heimot vai arvotaanko?

Arvostan kommenttejanne, joten bye..

Peww

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat