Noppa Masteri!

Seuraa 
Liittynyt28.3.2014

Tervetuloa pelaamaan, Noppa Mestaria-kisaa! Kisan kulku on helppoa ja yksinkertaista. Alhaalla on kisan ohjeet, säännöt ja erikoistietoa pelistä!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pelin ohjeet: Noppa Mestari!

Pelaajien keskellä on kuvitteellinen lauta. Laudassa on 100 ruutua. Pelaajien tavoitteena on päästä ensimmäisestä ruudusta sadanteen ruutuun tai ylittää se. Juontaja (eli minä) annan kysymyksiä teille. Jokaisesta oikein vastaannesta kysymyksestä saa edetä 8 ruutua eteenpäin. Jos pelaaja vastaa kysymykseen väärin hän ei etene yhtään ruutua mutta lähellä olevasta vastauksesta pelaaja voi edetä 4-5 ruutua. . Mutta peli ei ole näin helppoa. Edetessäsi on niin sanotusti Mysteeri Boxeja, jotka voivat auttaa, että pahentaa tilannettasi. Lisätietoa alhaalla Mysteeri Boxeista. Kaikki aloittavat ensimmäisestä ruudusta!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Selitykset:

Mysteeri Boxit

-Mysteeri Boxit ovat yllättäviä yllätyksiä! Se voi joko pahentaa tilannettasi tai parantaa. Miten Mysteeri Box voi parantaa suoritustani? Jos saat Mysteeri Boxista Tehojuoman pääset 10 ruutua eteenpäin. Miten Mysteeri Box voi huonontaaa suoritustani? Ilkeä Mustakaapu on lisännyt juomaan, jotain joka heikentää suoritustasi eli vajoat alaspäin esim. 2 ruutua/5 ruutua. Voit myös saada rahaa Mysteeri Boxeista (alhaalla on lisätietoa rahasta ja niiden käytöstä) Mysteeri Box kohtia on:

8, 16, 21, 25, 32, 35, 38, 43, 44, 46, 54, 59, 56, 64, 68, 69, 70, 78, 79, 80, 86 ja 92. Lopussa vähenee Mysteeri Boxit. Laitan myös listan erikseen!

Pelissä voidaan sabotoida muita ja parantaa omaa suoritustaan. Nyt puhutaan kaupasta!

Noppa Mestari-kauppa

-Pelin alussa sinulla on 500 euroa rahaa. Voit käyttää sabotoimiseen tai parantaa suoritustasi. Voit sabotoida siten, että ostat Sabotage Packin (alempana hinnat), jolla voit vähentää pelaajan ruutuja. Sanot vain pelaajan nimen ja automaattisesti pelaaja vähentää ruuduistaan 10 ruutuaskelta. Voit myös ostaa parannuskeinoja itsellesi, esim. ostat Health Packin joka parantaa 10 ruutuaskelta eli pääset eteenpäin 10 ruutuaskelta (alempana hinnat).

HINNASTO: KAUPPA

HEALTH PACK = 250 COINSIA

SABOTAGE PACK = 100 COINSSIA

-------------------------------------------------------------------------------------------------

SÄÄNNÖT:

-EI KIROILUA

-EI SPÄMMÄYSTÄ

-EI TURHIA VIESTEJÄ ESIM. "Eka/toka/kolmas-viestit tai OK"

-------------------------------------------------------------------------------------------------

HUPS! Melkein unohdin peliin tarvitaan vähintään neljä kilpailijaa ja pelin kulkiessa voi tulla mukaan! Ja minä päätän Mysteer Box-tapahtumat!

Enjoy!

-Peww

Sivut

Kommentit (40)

PewDiePie
Seuraa 
Liittynyt28.3.2014

Kirjoitin jokaisessa kohdassa melkein Noppa Mestari, mutta se on oikeasti Noppa Masteri, joka tarkoittaa vanhalla suomenkiellä voittamatonta noh.... mestarikin käy.

Peww

PewDiePie
Seuraa 
Liittynyt28.3.2014

Aloitetaan kolmella sitten! Muistakaa, että voit tulla mukaan peliin milloin tahansa ja missä vain :).

1. Mikä hahmo esiintyy PewDiePien profiilikuvassa? (helppo)

NOPEIN JA OIKEA VASTAUS: 8 PISTETTÄ

TOISEKSI NOPEIN JA OIKEA VASTAUS: 4 PISTETTÄ

KOLMANNEKSI NOPEIN JA OIKEA VASTAUS: 2 PISTETTÄ

Peww - väärästä vastauksesta tai lähellä olevasta vastauksesta voin antaa säälipisteitä, just kidding.

Peww

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat