2014/16

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Aku Ankka: Munia, mölylintuja ja melkoinen mellakka
Otsikko on täyttä totta, ja kuvaa tarinaa todella hyvin! Ja mahtavaa, että nyt ollaan nähty enemmän Vicaria, varsinkin tällaisia 12-sivuisia Vicarin johtosarjoja. Sellaisia julkaistiin ennenkin paljon! Tosin tämä taitaakin olla vähän vanhempi tarina, kun tuo aloitusruudussa oleva koodi näyttää vuotta 2002. Mutta käsikirjoittaja: Janet Gilbert. Hänen uudet tarinansa ovat suurimmilta osin täyttä soopaa tai sitten ihan OK, mutta ennen Gilbertillä oli paljonkin hyviä ideoita. Kuten tämä! Tässäkin tarinassa toki oli vanha idea: Aku yrittää tehdä jotain, mutta aina menee pieleen. Mutta tairnassa oli myös paljon muuta, joten tipujahtiin kulutettiin vain pieni osa, joka on hyvä! Vicarin piirrokset saivat tarinan näyttämään paljon paremmalta, kun taas esimerkiksi Marco Rotan piirtämänä tämä olisi ollut hieman huonompi tarina. Tarinassa oli myös hyvää huumoria. Arvosanaksi 9.

Pepi: Jalon uudet seikkailut
En ymmärrä, miksi monet antavat automaattisesti nelosen, kun pääosassa on Pepi, Hiawatha tai joku muu hieman harvinaisempi hahmo. Näitä tuntemattomampia henkilöitähän on vain mukava nähdä, kunhan ne täyttävät vain pienen osan Akkarin sisällöstä, ettei kuitenkaan koko lehti ole täynnä lähes tuntemattomien hahmojen seikkailuja. Tämä oli ihan hauska tarina, käsikirjoitus ihan hyvä ja Daniel on hyvä piirtämään koiria. Minusta hän sopisi todella hyvin Pepi-sarjojen piirtäjäksi! 8

Aku Ankka: Rottamainen juttu
Aika tylsä tarina. Aku teki sitä ja tätä ja epäonnistui jne... Ei tästä oikein keksi muuta sanottavaa. 7.

Onneksi Akkarin arvosanaa pelasti hieman Oma Nurkka, sekä Carlo Gentinan jopa kaksi yksi-sivuista Aku-vitisä + Marga Querol Manzanon lyhyt Mikki-strippi. Niistä yhteensä arvosanaksi 9.

Pisteet: 12/18 + 5/6 = 17/24
Arvosana: 8½

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat