Hei, lue epävirallinen Ankka-tarinani ja kerro mitä pidät

Seuraa 
Liittynyt5.6.2014

Onnea 80-vuotiaalle Akulle!

Piirsin vuonna 2010 16-sivuisen epävirallisen ja epäkaupallisen Ankka-tarinan, jonka voitte halutessanne lukea oheisesta linkistä:

http://kp21121.deviantart.com/gallery/29072821/Aku-Ankka

Aku Ankka -lehteen tätä ei kelpuutettu, mutta toivottavasti te pidätte lukemastanne.

Luen mielelläni kommentteja mitä olette mieltä tarinasta. Hauskoja lukuhetkiä!

Sivut

Kommentit (60)

Sara Sorsa
Seuraa 
Liittynyt3.6.2014

vou! Sähän piirrät kun joku Don Rosa! Niillä Aku Ankan johtajilla taitaa viirata päässä kun ei ottaneet tota mukaan lehteen! Paras lukemani Aku Ankka lehti koskaan! Kiitos sinulle <3

Hymiö spämmi: >:3 :'D xD O. o

KimmoP
Seuraa 
Liittynyt5.6.2014

Kiitoksia kauniista sanoistanne :) Mukavaa, että olette pitäneet lukemastanne. Kyllä minä tuota lehteen tarjosin, mutta syystä tai toisesta tarinaa ei ole tähän päivään mennessä haluttu julkaista.

Ei ole sitten tullut tuon jälkeen Ankkaa piirrettyä, vaan tullut keskityttyä muihin projekteihin. Etsivä kyllä löytää pari aiempaakin ankkatarinaa, mutten tohdi niitä tässä nyt heikkolaatuisuutensa vuoksi mainostaa :)

....
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Tosi hyvin piirretty ja paikoin aika hauskakin tarina. Piirtojälki varmasti kelpaisi lehteen, mutta juoni oli välillä vähän sekava, niin kuin esipuheessa sanoitkin, niin olit "ahdannut" sen 16 sivuun. Mutta luulen että jos sinulla olisi ollut vielä enemmän aikaa tehdä sitä, se olisi saattanut päästäkkin lehteen.

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

KimmoP
Seuraa 
Liittynyt5.6.2014

Hmm, en tiedä miksi viesti 11 on kadonnut mystisesti, mutta pakko kai tuo on uusiksi kirjoittaa:

Kiitoksia tosiaan uusista kommenteista! Juoni on tosiaan paikoitellen hengästyttävää seurattavaa, kun sivunkin sisällä hypätään paikasta toiseen.

Laitan nyt nuo toisetkin tarinat, vaikka ne ovat laadullisesti jo huomattavasti heikompia, koska tein ne paljon nuorempana. Toinen tarinoista onkin jo viestissä 12, mutta ensimmäinen tarina tulee tässä:

Loma korvessa, 16 sivua:

http://kp21121.deviantart.com/gallery/49824983/The-Oldest-Duck

(Ja tähän tosiaan saatetaan tarvita tuota 'CTRL +' -kikkaa)

KimmoP
Seuraa 
Liittynyt5.6.2014
Vesiposti17

ehkä se johtuu siitä linkistä

Totta. Oikeastaan pyysin nyt poistamaan tuon viestin 12, koska en oikein tue tuota pitkää tarinaa enää. Sen sijaan tämä Loma korvessa on tuollainen aloittelevan piirtäjän sympaattinen yritelmä.

Ohje vielä sen lukuun. Klikattuasi jonkin sivun kuvaa, voit joutua klikkaamaan vielä "Download" oikealta laidalta, jotta kuva näkyisi isompana.

Ei minulla muuta, ketju voi palata alkuperäisille raiteilleen :)

KimmoP
Seuraa 
Liittynyt5.6.2014

Vastauksia Josefin e:lle:

Nyt olen 25-vuotias, mutta tuon tarinan sain valmiiksi jo 2010, eli 21-vuotiaana. Kun katsot tuota n. 14-vuotiaana piirettyä Loma korvessa tarinaa, niin huomaa siitä että kyllä ne vuodet kehittävät kun vain ahkerasti piirtelee. (Muista klikata vielä oikealta download kuvan avaamisen jälkeen)

En varmaan ole mikään malliesimerkki siitä, miten piirtäminen kuuluisi hoitaa, mutta hahmottelen piirroksen aina ensin kevyesti lyijykynällä, minkä jälkeen vahvistan viivat mustalla tussilla. Tussauksen jälkeen kumitan lyijykynät varovaisesti alta pois ja skannaan kuvan väritystä varten.

Mutta kuten sanottua, kyllä se siitä sujumaan lähtee, kun vain ahkerasti yrittää ja antaa itsensä epäonnistua. Sitä voi ensiksi piirtää vaikka mallista muiden sarjakuvapiirtäjien piirtämiä kuvia, jolloin oppii sarjakuvapiirron lainalaisuuksia.

(Värityksessä skaalaan kuvan tummuuden ja kontrastin sille tasolle, että värityksen voi tehdä kerrallaan kokonaan viivojen rajaamalle alueelle, jolloin pikselöityneisyys ei vaivaa)

Sivusto on kyllä englanniksi, mutta aloitusviestin linkin sarjis on ehdottoman suomenkielinen, joten sieltä vain klikkailemaan kuvia auki! :)

Kiitos kommentoinnista!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat