Formula 1 AA.fi

Seuraa 
Liittynyt8.4.2014

Tämä on ehkä samanlainen, kuin Yukin/Siian Ankallisformulat, mutta olen saanut luvan häneltä tehdä samanlaisen, joten älkää ulisko.

Kauan odotettu Aku Ankan-nettisivujen oma F1-kisa, joka on parempi ja uudempi, kuin mikään muu sivuilla aikaisemmin pyörinyt autourheilukilpailu. Tervetuloa AA.fi:n omaan moottoriurheilun juhlaan!

Kilpailuun osallistuminen on simppeliä, ja helppoa. Kunhan täytät tämän lomakkeen:

Lainaus:
Kilpailijan nimi: (voi olla simppeliväännös jostain F1-kuskista tai vaan oma keksimä nimi. Oikeita F1-nimiä ei lasketa mukaan)

Ikä: (18v-40v on se normaali)

Kansallisuus: (joku oikea valtio, joku Valtiopelin valtio tai ihan oma valtiosi on ok)

Ajotaidot: (max. 8 pistettä, määrää taitosi aika-ajoissa ja gp:ssä, vaikka tallisi olisikin esim. Caterhamin luokkaa. Pisteet eivät kuitenkaan vaikuta hirveästi, eli vaikka ottaisit 8 pistettä kisanopeuteen, se ei tarkoita sitä, että voittaisit 100% todennäköisyydellä kisan)

Aikaajonopeus

Kisanopeus

Sponsori (voit valita oikean maailman sponsorin tai keksiä itse. Se ei vaikuta ajovauhtiisi mitenkään, vain auton ulkonäköön. Voit valita yhden sponsorin)

Esimerkki-ilmoittautuminen:

Nimi: Erkki Rosberg

Ikä: 22

Kansallisuus: Suomi

Aikaajonopeus: 3

Kisanopeus: 5

Sponsori: Coca-Cola Company

Ylläpitäjä (Touhis6, mutta varaylläpitäjiä haetaan) tekee kisat, autojen ulkonäön (auto lisätään upouudella kuvan lisäys ominaisuudella) ja pisteet. Pelissä on ns. tietokonekuljettajia, jotka ovat tuttuja oikean elämän formuloista. Tietokonekuljettajat määräytyy kauden 2014 kuljettajista ja testikuljettajista (esimerkiksi Vettel ajaa Red Bullilla, Räikkönen Ferrarilla yms). Teidän käyttäjien kuljettajat korvaavat oikean elämän kuskeja. Esim. jos tähän kisaan tulee kolme kuskia, kaksi kuljettajaa vie paikan Caterhamilta ja yksi Marussialta. Kuskipaikkoja on turha lähteä valittamaan, koska ne arvotaan Random Group Generatorilla. Voit tehdä kuskeja tasan yhden, per kausi. Esimerkiksi sinun kuskisi voi pärjätä niin huonosti, ettei sitä oteta mukaan kaudelle kaksi. Silloin voit tehdä kaudelle kaksi toisen kuskin. Sääntöjä voidaan tosin muuttaa ja myös testikuski mahdollisuuden voi lisätä. Katsotaan miten tämä lähtee menemään.

Pistesysteemi on sama kuin vuoden 2014 formuloissa. Itselleen voi hankkia kilpailukiellon, esimerkiksi huonosta kielenkäytöstä. Pahimmassa tapauksessa, se tarkoittaa ikuista porttikieltoa tästä pelistä.

Muuten, jos ketju alkaa pärjäämään, voidaan luoda tämän päättyessä uusi ketju (tässä ketjussa pysytään, kunnes on täynnä tai kyllästytään tähän malliin), jossa managerioidaan talleja. Tervetuloa kisaamaan kuitenkin moottoriurheilun kuninkaan kuninkuudesta!

Tässä muuten vielä linkki alkuperäiseen Ankallisformuloihin, josta tämä on saanut innoituksensa: http://www.akuankka.fi/keskustelu/55864/ketju/ankallisformulat

Ei

Sivut

Kommentit (29)

YdinPillu

Hyvähyvä... :D

Nimi: Mad Man

Kansallisuus: Löhöland ^^

Ikä: 24

Aika-ajonopeus: 2

Kisanopeus: 6

Sponsori: Madchat :3

Tuoppi
Seuraa 
Liittynyt30.7.2013

Joo, elikkä.

Nimi: Alpo O.R. Kaasunen

Ikä: 32

Kansallisuus: Omenia (vp)

Aika-ajonopeus: 3

Kisanopeus: 6

Sponsori: Omenaiset sihit Inc.

"Kamalaa olla näin sivistymätön" -Aku Ankka

....
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Muista muokkausmahdollisuus Josefine.

Nimi: Ashukee Ashukee

Ikä: 21

Kansallisuus: Hako Palmas

Aika-ajonopeus:3

Kisanopeus: 5

Sponsori: McDonalds

/Voiko sponsoria vaihtaa kesken kauden?

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Töh
Seuraa 
Liittynyt8.4.2014

Josefine olisit voinut laittaa nuo muokkauksella yhteen viestiin. 

Sponsoria voi muokata ennen kauden alkua (talvitestit), muttei enää sillä kaudella, ellei saa potkuja yms.

Ei

Väkivallaton Siika
Seuraa 
Liittynyt26.5.2014

Kilpailijan nimi: Kristov Wazolski

Ikä: 19

Kansallisuus: Puola

Aikaajonopeus: 6

Kisanopeus: 2

Sponsori: Dr Pepper

//: Touhis, kilpailijanumerot olisi ollut kiva lisä. :D Kun oikeissakin f1ssä ne on nykyään vapaavalintaiset.

Töh
Seuraa 
Liittynyt8.4.2014

Eli kaikki saavat nyt valita kolmen toiveen joukosta mahdollisen kisanumeronsa. Ne jotka eivät valitse saavat automaattisesti numeron, joka olisi oikealla kuljettajalls. Kuten Chiltonin tilalla oleva saisi nelosen.

Huomasin, että koodarit epäonnistuivat jälleen, ja muokkausnappi on rikkinäinen. Se ei kuitenkaan estä minua tekemästä kausiennakkoa joka tapauksessa, harmittaa vain, kun sen alkusivulle olisi halunnut. Ilmoittautumisaika päättyy 12. Heinäkuuta, joten nyt kipin kapin osallistumaan, jos haluatte mukaan!

Ei

Akunso
Seuraa 
Liittynyt17.10.2012

Nimi: Mikael Salo

Ikä: 25

Kansallisuus: Suomi

Aika-ajonopeus: 3

Kisanopeus: 5

Sponsori: Sony

Kisanumerotoiveet: 7, 16, 99

~Akunso, nopeampi kuin Alonso

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat