Apua roolipelien tekijöille

Seuraa 
Liittynyt26.9.2013

Alussa ajattelin tehdä tämän topan itselleni, koska olen ajatellut tehdä monta kunnollista roolipeliä, joihin kaikkiin tarvitaan säännöt. Mutta jotta säästyisin siltä, että joutuisin kirjoittamaan säännöt monen monituista mertaa moniin tuleviin roolipeleihini, ajattelin linkittää jokaisesta aloitusviestistä tälle sivustolle, jossa säännöt ovat. Tietysti aloitusviestissä voi lisätä sääntöjä, antaa ehtoja tai poistaa joitakin säännöistä. Mutta kun ajattelin tämän muillekin käyttäjille, niin hekin voivat linkittää omista ropealoitusviesteistään täne, jossa säännöt ovat. Lisäksi täällä innostetaan käyttäjiä tekemään niitä salaperäisen ihania ropeja, ja poistamaan turhat ennakkoluulot. Täällä voi vapaasti esittää risuja, ruusuja, kysymyksiä, risuruusuja ym.

Kommentit (4)

Morgoth Lenovo
Seuraa 
Liittynyt26.9.2013

Ja tässä ovat ne säännöt roolipeleihin, joita ropentekijä voi muuttaa, antaa ehtoja ym. Mutta perusraamit ovat tässä: (Säännöt eivät ole tärkeysjärjestyksessä!)                                                                                                                                                                                           1. Risut ja ruusut sisällytetään roolaamisen loppuun. 2. Pysy roolaamisessa kohtuudessa ja loogisuudessa. 3. Älä roolaa viesteissäsi pelkästään toisen pelaajan ropehahmolla. Sinun on aina myös tai pelkästään roolattava omalla hahmollasi. Äläkä roolaa toisen ropeukolla mitenkään radikaalin mullistavasti kun roolaat sillä oman ukkosi lisäksi. 4. Älä spämmää. 5. Kysymyksiä ja realistisia kommentteja saa vapaasti esittää. 6. Ylläpitäjät voivat tehdä ja pelaajat ehdottaa uusia juonia roolipelille. Saat toki vapaasti tehdä muutakin kuin toteuttaa tavoitetta. Orjallisesti ei juonta tarvitse noudattaa, kunhan et käännä juonta sivupoluille. 7. Jos viestisi on sääntojen vastainen, eli siinä ei ole loogisuutta tai kohtuutta, voi ylläpitäjä ilmoittaa sen ja viestiäsi ei missään tapauksessa hyväksytä. 8. Ylläpitäjiä saa olla korkeintaan kymmenen perustajan lisäksi. 9. Peliä ei saa pelata loppuun ennen viidensadan sivun rajapyykkiä. Tuon sivumäärän jälkeen voi peliä jatkaa uudessa topassa. 10. Saat luoda niin monta roolipeliukkoa kuin vain haluat. Lemmikeistäsi ei ole pakko luoda hahmotaulukkoa. 11. Hahmotaulukko on aina poikkeuksetta pakko täyttää. 12. Toisen pelaajan ropeukon saat surmata vain siinä tapauksessa, jos hän siihen antaa luvan tai pelaaja on vastustajasi. Kumppania ei tapeta. Omasi saat surmata joko oman käden kautta tai menemällä itse tekemääsi vaikeaan sotaan. 13. Toisen pelaajan kätyreitä joilla ei ole luotua hahmotaullukkoa saat vapaasti surmata. 14. Mitään diiliä yhtä pelaajaa vastaan ei saa tehdä. Myös muutaman pelaajan kimppuunkäyminen kaikilla äyttäjät yhteensä on, miten se nyt peliin sopii, ehkä kiellettyä                                                                                                                                                Ja noita sääntöjä voit OMASSA roolipelissäsi muunnella, poistaa, tai lisätä uusia. MUTTA MUISTA ETTÄ ROOLIPELIN TEKIJÄN SÄÄNTÖJÄ ET SAA MENNÄ MUTTAMAAN YM.                                                                                                                                                           

Morgoth Lenovo
Seuraa 
Liittynyt26.9.2013

Nyt hyvänen aika, tehkää toki lisää roolipelejä! Ei niiden tarvitse olla täydellisiä, mutta kunhan ei mitään sekopäistä soperteluakaan! Olen todellakin huomannut, kuinka ihania ne ovat ja viihdyttäviä ja hauskoja! Herätkää, maapallon kansa!

Morgoth Lenovo
Seuraa 
Liittynyt26.9.2013

Tässä olisi muuten lista todella hyvistä roolipeleistä, joista minä pidän. Liittykää näihin!                                                                                                                                                                                                      Bitefight-roolipeli (Lempiroolipelini)  2. Hadron Duath-roolipeli   3. Nelituuli-roolipeli   4. Eleorald-roolipeli   5. Blackrose-roolipeli   6. Air dogs- roolipeli                                                                                                                  Noissa saattaa olla toki kirjoitusvirheitä, mutta kai te ne löydätte! Suntuubista ne pitäisi löytyä.

YAL
Seuraa 
Liittynyt21.6.2014

Tämä on mielenkiintoinen rope! Liitän Arelfien Etsijät-roolipelini tähän sääntölistaan!

En ehdi kirjoittaa enempää foorumi sukeutuu pian!!!!!!

VALTIOPELIN PELAAJAT!!!! ALKAA OTTAKO ANKANDILHOA TOSISSAANNE. HAN YRITTAA VAIN PILATA KOKO PELIN!
AUTTAKAA MODET

-YAL alias Nupu Ankka=

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat