Piirtäjien härskit piilovitsit ja -mielenilmaukset

Seuraa 
Liittynyt20.5.2009

Tuosta parin kuukauden takaisesta kohua synnyttäneestä numeron 24 Aku Ankka -kannen vaasin kuvioon piilotetusta hävyttömyydestä (/kannanotosta) inspiroituneena loin tällaisen keskustelun vastaaville tapauksille jos vanhojen tai uusien Aku Ankkojen yhteydessä joku on sattunut huomaamaan Akkarin sivuilla piirtäjän piilomielenilmauksia tai epäkorrekteja/"kettuilevia" piilovitsejä.

 

Uusimmassa Akkarissa ainakin silmiin osui Kari Korhosen tarinan avausruudussa opettajan pöydällä lojuva piirrustus, jossa opettaja on ilmeisesti pelannut Hirsipuuta itsekseen tai vain ilmaissut mielipiteensä työtään kohtaan.

 

Ensimmäisen tarinan lähes viimeisellä sivulla, jossa Ankkapojat pakenevat kujalla, on myös puoliksi piiloon jäänyt graffiti "FAK". Lieneeköhän kyseessä sattumalta syntynyt kirjainyhdistelmä vai onkohan kyseessä artistin piilomielenilmaus työtään kohtaan?

 

 

Tästä saa jatkaa! :)

Kommentit (2)

Tuoppi
Seuraa 
Liittynyt30.7.2013

Mieleen tulee tämä Krimin kriisin aikaan kun erään Akkarin kansi oli taustaltaan keltainen ja logo oli sininen. Eli Ukrainan lipun värit. Mutta tuolloinhan itse päätoimittaja kertoi ettei valinta ollut poliittinen mielenilmaisu.

Eli ei liittynyt aiheeseen, mutta kuitenkin.

"Kamalaa olla näin sivistymätön" -Aku Ankka

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat