Suunnittele unelmiesi tarina!

Seuraa 
Liittynyt4.4.2014

Tässä voit suunnitella unelmiesi tarinan, ja minun menee näin:

Pojat lähtisivät takaisin Dellan luokse ja isä paljastuisi.

Aku kävisi äitinsä Hortensian ja isänsä Aaronin luona, Ankanpojat tekisivät taas jotain tuhmaa (vahingossa mieluiten) ja saisivat lähtöpassit.

Tämän tarinan voisi piirtää ja kirjoittaa vaikka Kari Korhonen.

Eikö olekkin mahtava idea?

Kerro sinäkin! (Toivoisin että tästä tulisi  tarratopa)

Zuissi tässä Moi!

Sivut

Kommentit (17)

Långben
Seuraa 
Liittynyt2.8.2014

Tarina jossa pojat laitetaan vihdoin vastuuseen isänsä räjäyttämisestä olisi tosiaan kiva. Henkilöllisyys tuskin selviäisi. 

Lisäksi joku dramaattinen tarina missä Aku käskee Iineksen tehdä valinnan hänen ja Hannun väliltä. Yllätyskäänne voisi olla se, että Iines päätyy Roopen tai Teppo Tulpun syliin.

Joh joh, jukra!

3Duck
Seuraa 
Liittynyt24.3.2014

Tykkään tuosta zuissikaverin ideasta...

Hei! Minä en käy enää paljoa AA.fi:ssä ehkä kerran parissa päivässä..
Onko nykytilanteeni ok?

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Don Rosahan niitä sellaisia tarinoita keksi ja piirteli, joissa kerrottiin jotain merkittävää. Tietysti Barks myös oli sellainen. Barks keksi monia hahmoja ja Rosa niille historiaa, varsinkin Roopelle. Jos hänelle ei olisi tullut silmiin vaivoja, sellainen tarina kai olisikin, nimittäin jossain haastattelussa Rosa sanoi, että suunnitelmissa on tarina, jossa Ankanpoikien isä paljastuu. Tämän tarinan oli kai määrä valmistua vuonna 2007, jolloin Ankanpojat täyttivät pyöreitä vuosia. 2007 hän ei kuitenkaan enää piirtänyt, eikä kukaan muukaan ottanut tuota tarinaa kontolleen. Se johtuu varmaankin uskaltamisesta, sillä sellaiset jotain suurta paljastavat tarinat todellakin muuttavat paljon asioita. Homma pitäisi siis tehdä todella huolella, ja niin, että mahdollisimman moni lukija olisi ratkaisuun tyytyväinen. Siinä Rosa oli mestari. Nyt kenelläkään ei ole tarpeeksi uskallusta, mutta jospa jostakusta nousisi vielä suuri tähti, kuten Arild Midthunista!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Ruutitynnyri
Seuraa 
Liittynyt12.11.2012

Ei ankanpoikien isän henkilöllisyyden tarvitsisi paljastua. Pojat voisivat mennä katsomaan tätä sairaalaan, missä heidän isänsä makaa letkuissa, kokovartalokipsissä. 

Ruutitynnyri - Kaikki okei!

Zuissii
Seuraa 
Liittynyt4.4.2014

Olishan semmónenki tarina kiva..

Että Aku löytäisi mainoksen:

Onko elämä pilalla? -Tamdeerus tietää ja auttaa..

Aku menee Tamdeeruksen pakeille...

Tamdeerus = T

Aku = A

A: Iines raivoaa, Roope setä kiristää pölöpölö...

T: Tiedän vastauksen! Puhu Iinekselle eroamisen uhalla ja.. Vaadi oikeuteen se Roope Ankka.. (Ja supisupi)

A: Kiitos!

Iiines = I

I: Mitäs herralla on nyt sanottavana..

Jne..

Zuissi tässä Moi!

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Tämmöne tarina ois kiva: milla magia löytää kauhusauvan jolla voi taikoa pelottavia juttuja ja käskyttää niitä. Milla luo hirviöarmeijan joka tunkeutuu rahasäiliöön ja kaappaa ensilantin. Sitten milla menee vesuviukselle, sulattaa lantin mutta millan noitavihollinen laittoi pataan taikayrttiä, joka muutti millan rahajättiläiseksi. Sitten milla tuhoaa jättinyrkeillä ankkalinnan. Yhtäkkiä vesuvius purkautuu uudelleen, ja purkaus on niin iso, että ylettyy ankkalinnaan, ja sulattaa rahasäiliön ja millan. Näin ensilantti, rahasäiliö rahoineen ja milla on ikuisesti tuhoutunut. Tarina loppuu siihen kun roope parkuu akun talossa.

Bu matn tarjima qilingan

beneviva
Seuraa 
Liittynyt28.4.2015

Mun unelmieni tarina olis tällainen. Monet kutsuvat tätä tarinatyyppiä "Akun huteraksi mestaruudeksi".

Ankkalinnassa pidetään tänä sinä vuonna sulkapallon MM-kisat ja Aku päättä osallistua niihin. Hän harjoittelee valtavasti ottelua varten ja kohoaa huippupelaajaksi sulkapallossa. Kun sitten sulkapallon maailmanmestaruuskisat alkavat, niin arvatkaa kenet aku saa vastustajakseen? Tietysti Teppo Tulpun! Akun ja Tulpun otteu kestää TÄHTITIETEELLISEN kauan, ja peli on silti edelleen 0-0. Yhtäkkiä heidän luokseen tulee outo mies joka sanoo:

"Onnittelut! Olette molemmat pääseet Satsuman ennätysten kirjaan! Pisimpään kestänyt sulkapallopeli ikinä! Olette siis molemmat voittaneet ikimuistoisen risteilyn pohjoiselle jäämerelle!

Tupu, Hupu ja Lupu saavat sudenpentukenraalilta arvomerkin AHMA (Akun Huteran Mestaruuden Asiantuntija)

Tarinan viimeisessä ruudussa näytetään kuinka Aku ja Tulppu riitelevät jäälauttoihin juuttuneen laivan kannella siitä, kumman syytä oli että he ovat siellä.

Ja tarinan piirtäjä vois olla vaikka Giorgio Cavazzano.

Olen muuttanut mieltäni useammin kuin on mahdollista. Ensin pidin Giorgio Cavazzanoa parhaana piirtäjänä, mutta nyt arvostan enemmän Barksia ja Bas Heymanisa :D

beneviva
Seuraa 
Liittynyt28.4.2015

Tai sitten tällainen "Jouluraina"

On jouluyö ja Roope uinuu sikeästi. Roopen luokse tulee kolme henkeä jotka kehottavat tätä olemaan edes jouluna antelias. Henget kertovat että roopella on vain vuosi elinaikaa ja että hänen on oltava antelias. Seuraavana aamuna Roope lähtee akun talolle sillä haluaa antaa Akun velat anteeksi, mutta talolla onkin vain akun veljenpojat jotka sanovat että Karhukopla on kidnapannut Akun ja jos Roope haluaa akun takaisin hänen täytyy tuoda miljoona karhukoplan päämajaan.

 

Roope päättä maksaa lunnaat ja karhuveikot vapauttavat Akun. Roope ja pojat päättävät napata karhukoplan heidä yrittäessään paeta lunnasrahat mukanaan. Roope saa Karhukonnat kiinni ja rahansa takaisin. Karhuveikot tunnustavat uskotelleensa Roopelle että tällä on vain vuosi elinaikaa saadakseen tämän antamaan pois kaikki rahansa. Henget he saivat aikaan hologrammeilla.

Tarinan viimeisessä ruudussa Roope, Aku ja Pojat nauttivat yhteisestä joulupäivällisestä roopen talossa. #kalkkuna :D

 

Olen muuttanut mieltäni useammin kuin on mahdollista. Ensin pidin Giorgio Cavazzanoa parhaana piirtäjänä, mutta nyt arvostan enemmän Barksia ja Bas Heymanisa :D

Raccoon
Seuraa 
Liittynyt21.12.2015

Hortensia ei ole kuollut, muttei esiinny enää tarinoissa. Ehkä hän muutti Vihoviimeiseen rotankoloon.

And God said:
"Let there be toasters. All toasters toast toast." and there were toasters.

Robo
Seuraa 
Liittynyt17.6.2014

Sellanen olisi kiva missä Aku raivostuisi Iinekselle että jos kerran pidät enemmän Hannusta niin lähdenpä tästä pois ja eroan ja silloin Iines katuisi ja sitten väliin kaikkea draamaa jne jne ja sitten onnellinen loppu jne ja Hannu jäisi nuolemaan näppejään. Taikaviittakin voisi hyvin olla kuvioissa sellaisessa tarinassa. Sen voisi piirtää vaikka Flemming Andersen tai Kari Korhonen.

Tai sitten neljäs sellainen iso Ziche. Tykkäsin kolmesta ekasta tosi paljon, varsinkin Arvoitusten Ankasta.

Allekirjoitus eli nimikirjoitus tai autografi on nimen kirjoitettu asu tai muu tunnistusmerkki, jonka henkilö kirjoittaa asiakirjaan todisteeksi henkilöllisyydestä ja tahdosta. Henkilökohtaiseen allekirjoitukseen käytetään yleensä omaa nimeä tai sen lyhennettä. Se toimii sinetin tavoin. Suomen kielessä nimikirjoitus tarkoittaa jonkin henkilön nimeä hänen itsensä käsin kirjoittamana. Samaa tarkoittaa sivistyssana autografi (ruotsin autograf < kreikan sanoista αὐτός autós, "itse", ja γράφειν gráfein, "kirjoittaa"). Allekirjoituksella tarkoitetaan yleensä samaa kuin edellisillä, mutta sen on käsitteenä laajempi. Taideteokseen tehty allekirjoitus on signeeraus.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat