Metropolis

Seuraa 
Liittynyt1.9.2014

Hei! Olet eksynyt Metropolis- nimiseen peliin. Tässä pelissä sinun täytyy kasvattaa omaa kaupunkiasi.

Peliin ilmoittautuminen:

Haluatko ilmoittautua peliin? Hienoa! Kaikki mitä sinun täytyy tehdä on täyttää tämä lomake:

Kunnan/kaupungin nimi:

Pormestari/kaupunginjohtaja:

Alue: (valitse madchat.palstani.com/h2-metropolis kartasta)

Muuta tietoa: (esim. tavoitteita, kaupungin kieli ja muuta epäolennaisen olennaista tietoa)

Pelin säännöt:

Kun luot kaupunkisi, asukasluku alkaa nollasta. Kaikki kaupungit ovat aluksi kuntia. Yhdellä pelaajalla saa olla vain yksi kaupunki. Yhdellä alueella saa olla vain yksi kaupunki. Pelissä realistisuus on valttikortti. Jos haluat tehdä uuden kaupungin, niin sinun täytyy hankkiutua eroon vanhasta kaupungistasi. Jos haluat hankkiutua vanhasta kaupungista eroon niin voit a) järjestää kuntaliitoksen toisen kunnan kanssa tai b) antaa kuntasi tietokoneen ohjattavaksi. Voit tehdä kunnastasi kaupungin kun asukaslukusi on vähintään 20 000 tai kun ylläpitäjä antaa erityisluvan. Pelissä aika kuluu siten että 48 oikean maailman tuntia vastaa yhtä pelivuotta. Pelin ajanlasku alkaa vuodesta 0. Teknologia pysyy vuodesta riippumatta vuoden 2014 tasolla. Pääkaupunkia ei aluksi ole. Ensimmäinen luotu alue toimii pääkaupunkina siihen asti että järjestetään kansanäänestys. Kansanäänestyksiä järjestää ylläpitäjä. Valtio rakentaa ensimmäisen lentokentän kun kokee sille olevan tarvetta. Tämä ensimmäinen lentokenttä rakennetaan ylläpitäjän hyväksi näkemään paikkaan. Muut lentokentät ovat kaupunkien harteilla.

Säännöt kuitenkin voivat muuttua ajan myötä ja tämän vuoksi tuoreimmat säännöt löytyvät todennäköisimmin osoitteesta madchat.palstani.com/h2-metropolis

Jos rikot sääntöjä tai pelaat liian epärealistisesti niin valvoja tulee huomauttamaan. Jos tämä ei auta niin sinut asetetaan tietyksi ajaksi porttikieltoon jonka aikana et voi pelata. Jos tämäkään ei tehoa sinulta otetaan kaupunki pois. Valvojina toimivat Kappazard ja Siika.

Kehoitan käymään katsomassa osoitetta madchat.palstani.com/h2-metropolis silloin tällöin koska sinne päivitetään kaikki pelin asiat.

Kivoja pelihetkiä!

siika wuz hier

Sivut

Kommentit (411)

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Kunnan/kaupungin nimi: Danschwig

Pormestari/kaupunginjohtaja: Høger Hækbåken

Alue: (valitse madchat.palstani.com/h2-metropolis kartasta): 37

Muuta tietoa: (esim. tavoitteita, kaupungin kieli ja muuta epäolennaisen olennaista tietoa): Tanskan kieli on hallintokieli kyseisess kunnassa. Tavoitteena on luoda melko tiheään asuttu kaupunki keskus (suurin saari ja sen länsipuolen saari) ja sen lisäksi kaksi muuta saarta, jotka pitävät sisällään teollisuusalueita, sekä harvemmin asuttuja lähiöitä. Kaupungin osat suunnitellaan viihtyisiksi ja vihreiksi. Alueella on luonnostaan hyvin paljon rakennuskiveä, sekä pohjoisin saari on metsäpitoinen. Lisäksi kaupingin tavoitteena on järjestää laadukas koulutus sekä muut peruspalvelut.

Tsupikki ;D :3

Muumi Ankka
Seuraa 
Liittynyt5.11.2013

Kunnan nimi: Omenala

Pormestari: Jorma Kuivisto

Alue: 26

Muuta tietoa: Kaupunki on suurimmaksi osaksi Suomen kielinen. Taivoitteet ovat hyvin taloudellisia.

Kirjoitin tämän viestin åpuhelimella ~Qwhlrt 2013

Tuoppi
Seuraa 
Liittynyt30.7.2013

Kunnan nimi: Ekerstrand

Kaupunginjohtaja: Sylvester Mäkiruotsi

Alue: 35

Muuta tietoa: Kieli suomi ja ruotsi. Itärannikolla liikenteen solmukohdassa, hyvät yhteydet.

"Kamalaa olla näin sivistymätön" -Aku Ankka

Muumi Ankka
Seuraa 
Liittynyt5.11.2013

Pormestari Kuivisto rakentaa parin kaverinsa kanssa virastotalon. Talous on Kuivistolle kaikki kaikessa. Hän alkaa suunnittelemaan tontti kaavoja.

Kirjoitin tämän viestin åpuhelimella ~Qwhlrt 2013

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Danschwigissä aloitetaan väliaikaisten rakennusten rakentaminen ensimmäisille muuttajille (kunnanjohtaja palvelusväkineen perheineen majailee omassa huvilassaan). Størppan saareen (Suursaari) aloitetaan suurehkojen rivi- ja kerrostalojen rakentaminen. Lisäksi Lille-saarelle (toiseksi pohjoisin) raivataan tilaa tehtaille. Norra-saareen (pohjoisin). Væstrikseen rakennettuun väliaikaismajotukseen on tilaa noin 500 henkilölle. Paikoista tällä hetkellä reilu kymmenkunta on täytetty.

Tsupikki ;D :3

Tuoppi
Seuraa 
Liittynyt30.7.2013

Ekerstrand aloittaa tonttien valmistelun taloja varten. Ensiksi rakennetaan kouluja ja terveysasemia sekä kauppoja.

"Kamalaa olla näin sivistymätön" -Aku Ankka

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Danscwigin Størppan saareen on rakentumaisillaan terveyskeskus (yhteydessä sairaala), suurkoulu, kirkko, poliisilaitos, palokunnantilat, maistraatti sekä pankki.

//: Ensimmäiset asukkaat saivat kunniatehtäväksi myydä yleishyödykkeitä tulevia varten.

Tsupikki ;D :3

Muumi Ankka
Seuraa 
Liittynyt5.11.2013

Yleis kaupallisia rakennuksia on noussut pikku hiljaa. Kauppa ja Koulu avataan. Taloja aletaan rakentamaan asukkaita varten.

Kirjoitin tämän viestin åpuhelimella ~Qwhlrt 2013

Jez02
Seuraa 
Liittynyt15.12.2010

Kunnan/kaupungin nimi: Koivuranta

Pormestari/kaupunginjohtaja: Heikki Hölmöläinen

Alue: 6

Muuta tietoa: Kaupunki tähtää vesivoimaan ja hyviin meriyhteyksiin.

 

Kai se saari siellä on kuutosen?

Don't waste your time, or time will waste you

Ankanpää
Seuraa 
Liittynyt1.10.2013

Nimi: Haukilahti

Pormestari: Tuukka Haukio

Alue: 23

Muuta epäolennaiset olennaista tietoa: kieli on suomi

Olen aina oikeassa! Olen oikeassa silloinkin, kun olen väärässä!

Siikahan se siinä
Seuraa 
Liittynyt1.9.2014

Joo, saari on kutosen

Kunnan nimi: Siikaranta/Sikstrand

Kunnanjohtaja: Janne Pätkänen

Alue: 8

Muuta tietoa: Kaksikielinen kunta. Kielet suomi ja ruotsi. Pyrkii olemaan ekologinen ja lähellä luontoa kaikissa ratkaisuissa.

siika wuz hier

Mikael McDonald
Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

Kunnan nimi: Damsborough (suomeksi käännettynä kutakuinkin Padonturut)
Kaupunginjohtaja: Newel Alldrigde
Alue: 11
Muuta tietoa: Damsboroughin ensimmäiset jäsenet ovat alun perin pohjoisesta meren yli tulleita uudisasukkaita, mistä johtuen alueen alkuperäiskieli on pohjoisten kansojen yhteiskielestä eriytynyt, suomesta (mistä johtuen kieli on varsin vokaalipainotteista) ja englannista (mistä erisnimien englantilaistyyppiset nimet juontuvat) vaikutteita imenyt kieli. Tämä kieli (josta damsborughilaiset käyttävät nimeä Iava) on myös hallintokieli, mutta lisäksi suomi on toinen hallintokieli. Tavoitteena on rakentaa hyvinvoiva ja kehityksen etujoukossa kulkeva yhteisö. Talous tulee todennäköisesti perustumaan vedestä saataviin hyötyihin, mutta myös alueen etelä- ja lounaisosien vuoristoseutujen mahdollisia hyötymahdollisuuksia tullaan tutkimaan. Alueen topografia on seuraavanlainen: etelässä ja lounaassa on vuoristoista ja korkeaa seutua, rantaviivojen tienoilla on melko alavaa, viljelysmaahan soveltuvaa, tienoota (minne rakennettavien patojen johdosta alue on saanut nimensä), keskiosat Damsboroughista ovat laajojen metsien peitossa ja yleisesti ottaen alueella virtaa paljon jokia.

 

("Mick McD")   

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat