Pulinoihin Ankka-aiheista keskustelua!

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Modet jostain käsittämättömästä syystä kieltävät Ankka-aiheiden keskustelun pulioissa. Keskustelua Akkarista-topakin siirrettiin julkaisuihin, ja siellä Ankka-aiheinen keskustelu ei saa tarpeeksi huomiota, kun kuitenkin muistetaan että tämä on Aku Ankka-sivu. Pulinoissa se saisi enemmän huomiota ja porukka innostuisi enemmän Ankka-keskustelusta.

En siis tarkoita, että koko pulinat-alue olisi täynnä Ankka-keskustelua, vaan että pulinoihinkin olisi sallittua Ankka-aiheisia topiceja tehdä.

Keskustelua aiheesta ja nimiä listaan, koska tämä on samalla myös ADRESSI.

Nimet:

D10

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (3)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pulinat avattiin aikoinaan nimenomaan sitä varten että voi keskustella muista kuin ankka-aiheista. Sen vuoksi Pulinat-osioon ei tarvitse avata ankka-aiheisia ketjuja, koska niille on jo omat osiot.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Turha tähän on mitään adressia perustaa, keskustelukategorioiden noudattaminen on ihan perusjuttu foorumilla.

Tämä "käsittämätön syy" on se, että alun perin, kuten Don jo ehti muistuttaa, sivustolla sallittiin vain Disney-keskustelu. Olen jutellut toimituksen kanssa aiheesta, ja alun perin siellä oltiin nihkeitä avaamaan ei-Disney-aiheille oma kategoriansa, mutta saimme kuin saimmekin Pulinat. Kaikki muut kategoriat ovat edelleen ankka-aiheille, joten ei ole mitenkään äärimmäistä vaatia, että tämä yksi ankattomaksi tarkoitettu ketju pidetään sellaisena.

"En siis tarkoita, että koko pulinat-alue olisi täynnä Ankka-keskustelua, vaan että pulinoihinkin olisi sallittua Ankka-aiheisia topiceja tehdä." -> Ja miten tämä raja vedettäisiin, mikä määrä olisi sopiva ja kenen topic ei sitten enää pääsisikään Pulinoihin? Foorumeilla on tietyt kategoriat keskustelun selkeyttämiseksi; kaikkien on helpompi löytää tiettyjä keskusteluja, kun ne on jaettu aihepiireittäin. Jos näitä rajanvetoja lähdetään tulkitsemaan löyhästi, voidaan yhtä hyvin poistaa kaikki kategoriat ja perustaa vain yksi, ja siitä sotkusta ei kukaan sitten löydä yhtään mitään.

D10 @Off-Topic 7
Tässähän on syy siihen, miksi Ankasta täällä ei keskustella: Modet yrittävät ilmeisesti ihan vain syrjiäkseen Ankka-faneja kieltää kaiken Ankka-aiheisen keskustelun siirtämällä ne pulinoista jonnekin niin epä-aktiiviseen osioon, ettei keskustelua kukaan vain vahingossakaan huomaa.

Miksi moderoisin täällä vapaaehtoisesti, jos haluaisin syrjiä Ankka-faneja, joihin itsekin kuulun? Ei foorumi voi pyöriä yhden/kahden kategorian varassa, kaikkia ketjuja ei voi laittaa Pulinoihin.

D10 @Off-Topic 7
Mutta monet Ankka-aiheiset keskustelut sopisivat pulinoihin

Pulinat = ei-Disney-aiheinen keskustelu. Tähän nojaten väitän, että Ankka-aiheiset keskustelut eivät sovi pulinoihin.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat