2014/41

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Aku Ankka: Marsilaisten mahalasku
Jipii, Rodriquesin piirtämä tarina! Mielestäni nykypiirtäjistä toiseksi paras, nimittäin Arild Midthunin jälkeen. Käsikirjoitus oli onneksi myös hyvä: Aku ostaa oikean lentävän maton! Nimittäin kiinalaisesta pikku-puodista, jossa hauskaa oli etenkin se, että se antaa juuri sellaisen kuvan Kiinasta, kuin pitääkin. Pienessä puodissa oli tavallaan koko Kiina. Nuorempi symboloi kiinalaisia nykynuoria, jotka ovat täysin hurahtaneita älypuhelimiin, ja vanhempi sitten sellaista vanhaa kiinalaista viisautta, joka ei voi ymmärtää, mikä niissä vekottimissa on niin hienoa. Nuoremman takia ongelmiin jouduttiinkin, koska hän antoi Akulle vahingossa lentävän maton. Rodriques oli hienosti piiränyt maisemat, kun Aku ja Iines lentelivät matolla ilmojen halki. Ankanpojat olisivat kyllä voineet näyttäytyä vielä loppupuolellakin. Lopuksi todetaan vielä, että ei kiinalaiset nuoret niistä vekottimista eroon pääse, vaan tekevät vahingossa vain uudelleen virheitä. Lampussa nimittäin lienee lampunhenki, jonka nuorempi kiinalainen antaa Akulla tarinan viimeisessä ruudussa.
Arvosana: 9

Aku Ankka: Ankkalinnan juhla-ajot
Onnea Ankkalinnalle! Uudemman tarinan perään sopi kyllä hyvin tällainen vanha ja nostalginen Barks-pläjäys, joka sekin siis toivotti onnea Ankkalinnalle. Myös lopusta löytyvä tarinaan liittyvä artikkeli oli mielenkiintoinen. Hirveästi tästä ei kyllä tullut mieleen se alkuperäisversio. Innolla jään muuten odottamaan ensi kuun Barks-klassikkoa, josta artikkelissakin jo kerrottiin. Sekin on uusinta-versio. Avaruus-aiheisen tarinat ovat todella hyviä! Mutta myös tällaiset arkisetkin pöristelyt ovat mukavaa seurattavaa.
Arvosana: 9-

Aku Ankka: Agenttiauto
Heh heh! Kylläpä Aku taas sopan aikaan sai, kun sotilaidenkin piti hyökätä kimppuun. Aku sai vieläpä tietämättään tuhottua sotalentokoneetkin ;D Tämä oli kyllä todella hyvä, ja viimeisteli Akkarin täydellisesti! Ensin taikamatto-seikkailu, sitten Barksin nostalginen tarina ja lopuksi vielä hulvaton hollantilais-hupailu! Varsinkin kun Aku teki kaiken huomaamaattaan, oli tarina todella hauska! Pelle ja Iineskin oli mukana.
Arvosana: 9

Kokonaisarvosana: 9Tavallista parempi lehti. Tämä kuukausi vaikuttaa hyvältä.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat