Edellisestä muistan.. 2

Seuraa 
Liittynyt16.10.2014

 Kun vanhasta topasta tuli jo melkein 200 sivua, niin uusi topa oli jo paikallaan.     Ohjeet vanhasta topasta:Kerronyt mahdollisimman selkeästi. Tämä topic on kuten monet muutkin, siis pitää kirjoittaa jotain edellisestä. Mutta nytpä kirjoitetaankin edellisestä kirjoittajasta asioita, mitkä hänestä parhaiten muistaa. Tälläisellä aiheella ei ole topiccia ennen ollutkaan.
Tämän topicin idea ei ole mitenkään kovin kantava, mutta kyllä uskon että tämä toimii. Ja jos tämän topicin idea on mielestänne huono, ja että tätä ei olisi pitänyt tehdä, kirjoittakaa se, ja perustelkaa! Muutenhan se viesti on aivan turha. Nyt vielä selvennykseksi esimerkkikin:

Esimerkki 1 Muistan edellisestä kirjoittajasta parhaiten sen, kun hän joskus kesälomalla kertoi että tapahtui näin ja näin..

 

Esimerkki2: Muistan esimerkki 1sestä sen, että hän on ---- ja ---- paljon -------

Ja jos ette sitten oikein mitään edellisestä kirjoittajasta tiedä, kirjoittakaa vaikka minkälaisia hänen viestinsä ovat. Ja jos ette sitäkään tiedä, jättäkää vastaamatta topicciin, ja vastatkaa sitten kun edellisenä on joku josta tietää.
Toope MacAnkka.

MacAnkan suvun aito Toope.

Kommentit (4)

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Tälle foorumille uuden topicin rajaksi on pääsääntöisesti määritetty 500, ja uuden topicin tekee pääasiassa moderaattori. Suosittelen sinua, uutena käyttäjänä, lukemaan säännöt ja muut sellaiset suositeltavat topicin (ohje topic topicien luontiin jne.). Selaile hieman ja silmäile näitä niin eiköhän keskuuteemme tule hyvä uusi käyttäjä.

Tsupikki ;D :3

3Duck
Seuraa 
Liittynyt24.3.2014

(Koklataan, XD) Toopesta muistan, Että hän teki tämän turhan topan.

Hei! Minä en käy enää paljoa AA.fi:ssä ehkä kerran parissa päivässä..
Onko nykytilanteeni ok?

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat