AA.fi-mestaruussarja

Seuraa 
Liittynyt19.11.2010

Tällä topicilla pyöri joskus aikoinaan jalkapallo-topic, johon kilpailijat keksivät joukkueet pelaajineen, ja sitten tietyin väliajoin tulivat otteluiden tulokset ja pelattiin aivan kuin oikeassa sarjassa. Valitettavasti tämä topic kuoli kilpailun vetäjän epäaktiivisuuteen, jonka jälkeen siitä on tehty muutamia omia topicejaan. Nyt on aika herättää tämä kisa uudelleen henkiin, uudessa topicissa ja uudella nimellä. Tervetuloa AA.fi-sivujen omaan jalkapallon mestaruussarjaan.

 

Tässä kilpailussa pääset olemaan managerina jollekin joukkueelle, joka voi olla niin keksitty kuin oikeakin. Jokaisella joukkueella tulee olla nimi ja 25 pelaajaa +  pari muuta asiaa, jotka mainitaan alempana.

 

Säännöt:

1. Sarjassa on 8-20 joukkuetta, jotka kilpailevat keskenään joka kausi.

2. Kauden kesto riippuu kilpailijoiden määrästä.

3. Kauden systeemi riippuu joukkueiden määrästä.

4. Voitosta saa kolme pistettä, tasapelistä yhden ja tappiosta nolla.

5. Kauden voittaa eniten pisteitä sarjan loputtua kerännyt.

5.1. Tasatilanteissa verrataan seuraavia asioita (portaikossa mennään alaspäin, mikäli ylempi ei tuo ratkaisua):

-Keskinäisten otteluiden pisteet

-Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

-Kaikkien otteluiden maaliero

-Kaikkien otteluiden tehdyt maalit

-Mikäli mikään noista ei tuo ratkaisua, sijoitus jaetaan (ykkössijalla olevien kesken pelataan uusintaottelu, mikäli siellä on tasatilanne)

6. Kaudella pidetään yllä maalitilastoa (siitä lisää alempana).

 

Joukkueen tekeminen:

Jokaisen osallistujan täytyy tehdä itselleen joukkue. Joukkueen tekoa varten on täytettävä seuraava kaavake:

Joukkueen nimi:

Kotipaikan nimi:*

Stadionin nimi:

Kapasiteetti:**

Perustamisvuosi:

Valmentaja: (oma nimi)

Pelaajat:

Maalivahdit (3):

Puolustajat (8):

Keskikenttäpelaajat (8):

Hyökkääjät (6):

Aloituskenttä:***

Taktiikka:

Historia:****

 

Joukkueen nimi saa olla mikä vain, kunhan se pysyy hyvän maun rajoissa. Pelaajat voivat olla oikeita taikka keksittyjä, nimiväännöksiä etc. Millään kaavakkeen kohdalla ei ole merkitystä menestykseen, ne ovat kosmeettisia lisiä tuomassa omaa mielenkiintoaan.

Taktiikalla on merkitystä, sillä se määrää, kuinka suurella välillä maalisi arvotaan (katso alin teksti). Hyökkäyspainotteisella taktiikalla voit saada paljon maaleja, mutta myös päästää puolustuksen jäädessä vähemmälle. Puolustusvoittoisella taktiikalla taas voit pitää oman maalisi paremmin puhtaana, mutta maalien tekeminen onkin sitten vaikeampaa.

Erilaisia taktiikoita:

4-4-2

4-3-3

5-3-2

3-5-2

ja monta muuta. Numerosarjassa vasen luku on puolustajat, keskimmäinen keskikenttäpelaajat ja oikeanpuoleisin hyökkääjät. Numerosarjan tärkein sääntö on, että numeroiden summa on 10 ja jokaisessa kohdassa on vähintään yksi pelaaja, eli nollaa ei voi sinne laittaa! Hyökkääjien määrä saa olla max. 6.

 

Huomiot:

*ei maan nimeä!

**paljon katsojia mahtuu, valittava väliltä 500-50 000

***valittava 11 pelaajaa pelaajalistalta, joista yksi maalivahti, loput taktiikan mukaan puolustajia, keskikenttäpelaajia ja hyökkääjiä

****ei pakollinen täytettävä

 

Eli nyt kun osallistut mukaan tähän jalkapallosarjaan, muista täyttää kaikki kohdat kaavakkeesta (paitsi viimeinen, ellet halua). Kun saamme kahdeksan osallistujaa täyteen, on sen jälkeen 48 tunnin deadline, jonka aikana on mahdollista vielä ilmoittautua. Sitten alkaa kausi.

 

Ja jos jotakuta kiinnostaa, arvon tulokset satunnaislukugeneraattorilla. Taktiikka vaikuttaa maalien määrään, ja toimii apuna maalien määrää arvottaessa.

On se hurja. On se hurja kaveri.

Kommentit (1)

Zuissii
Seuraa 
Liittynyt4.4.2014

Joukkueen nimi: Agigos Fire

Kotipaikan nimi:* Agigo, jos saa olla fiktiota

Stadionin nimi: Del Agigos Stadion

Kapasiteetti: 50000

Perustamisvuosi: 1901

Valmentaja: (Zuise Del A Zuise)

Pelaajat:

Maalivahdit (3): Del Samos, Dipros Helloos ja Kirross Namiis

Puolustajat (8): Korento Sumos, Kalente Hirttoos, Kerra Koreest, Lake Mautti, Nurila Jepe, Mansikka Marja, Seppo Pasanen ja Kolee Kapi

Keskikenttäpelaajat (8): Kipin Kapin + Kaverit

Hyökkääjät (6): Helekutin monutti, Arri Pervari, Kelekokin Nokkeli, Räkänokka Ascheim, Käkäkokka Hichway ja Moniwa Kiwwate

Aloituskenttä:*** Eí vielä tiedossa

Taktiikka: 4-3-3

Historia:****  Alotettiin ku peruustaja (Huom. Pelaajian huonoa suomen-murretta) Kakasima Hitorallaa Sano  meijä esiedeltäjille et simmotist et luatais joukkue ja siit päästiin 113 vuode pääst AA.fi mestaruussarajaa kú pelattii Liikue Vaanilla.

Zuissi tässä Moi!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat