täydennä tarinaa.

Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Elikkä tämä on sellainen leikki, että... no tässä esimerkki:

Käyttäjä1: Aku meni(jonkun kaupan nimi). Hän oli todella(joku adjektiivi). Sen takia häntä tuijotettiin. Aku osti(joku ruok a ja juoma). Sitten hän meni maksamaan.

Käyttäjä2: Aku meni siwaan. Hän oli todella surulllinen. Sen takia häntä tuijotettiin. Aku osti maksalaatikkoa ja spriteä. Sitten hän meni maksamaan.

Next: kotona akua odotti(joku adjektiivi) pojat. He olivat jättäneet telkkarin päälle ja sieltä tuli(joku lastenohjelma). Aku vaihtoi kanavaa ja rupesi katsomaan(joku elokuva).

Tajusitte varmaan. Adjektiivit ynnä muut suluissa olevat sanat saa päättää itse. 

Bu matn tarjima qilingan

Kommentit (7)

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Akulla oli grillijuhlat. Hän oli kutsunut (joku akun sukulainen),(joku akun sukulainen) ja(joku akun sukulainen). Tulppu päätti tehdä kepposen ja laittoi salaa grilimakkaroihin(joku paha mauste). Aku söi makkaran ja melkein oksensi. Aku meni(joku kaupan nimi):n ostamaan uusia makkaroita.    

Bu matn tarjima qilingan

Zuissii
Seuraa 
Liittynyt4.4.2014

 

Akulla oli grillijuhlat. Hän oli kutsunut Hansun,Mummon ja Doran. Tulppu päätti tehdä kepposen ja laittoi salaa grilimakkaroihin chiliä. Aku söi makkaran ja melkein oksensi. Aku meni Ankkamarkettii:n ostamaan uusia makkaroita.    

Next:

kotona akua odotti(joku adjektiivi) pojat. He olivat jättäneet telkkarin päälle ja sieltä tuli(joku lastenohjelma). Aku vaihtoi kanavaa ja rupesi katsomaan(joku elokuva).

Zuissi tässä Moi!

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Kotona akua odotti märät pojat. He olivat jättäneet telkkarin päälle ja sieltä tuli seikkailija dora. Aku vaihtoi kanavaa ja rupesi katsomaan a nightmarevon elm street.

Next: Akua pelotti ensi yönä koska anightmare on elm street oli tosi()joku adjektiivi) elokuva. Hän hiphi yöllä alakertaan,ja näki ikkunassa (joku pelottava olento):n. Hän pelästyi, mutta huomasi että se oli vain puiden varjo. 

Bu matn tarjima qilingan

Ankkaiisalmelainen
Seuraa 
Liittynyt1.12.2013

Akua pelotti ensi yönä koska a Nightmare on Elm street oli tosi lapsellinen elokuva. Hän hiphi yöllä alakertaan,ja näki ikkunassa Iines Ankan. Hän pelästyi,mutta huomasi että se oli vain puiden varjo.

Next:Tulppu käveli(jotakin pitkin) kotiin. Hän huomasi Akun hänen pihallaan. Aku oli tunkemassa (jotakin) Tulpun postilaatikkoon. Tulppu suuttui ja löi Akua (jonnekkin). Sitten Aku lähti (joku adjektiivi) kotiin.

Owls are not what they seem.

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Tulppu käveli akun talon kattoa pitkin kotiin. Hän huomasi akun hänen pihallaan. Aku oli tunkemassa ydinpommia tulpun postilaatikkoon. Tulppu suuttui ja löi akua naamaan. Sitten aku lähti vihaisena kotiin.

Next: Aku himoitsi kostoa ja teki suunnitelman. Ensin hänen piti juosta (jonnekkin) ja varastaa sieltä ()jokin) sillä välin kun pojat harhauttaisivat tulppua

Bu matn tarjima qilingan

Zuissii
Seuraa 
Liittynyt4.4.2014

Aku himoitsi kostoa ja teki suunnitelman. Ensin hänen piti juosta tulpun vajaan  ja varastaa moottoriöljyä sieltä sillä välin kun pojat harhauttaisivat tulppua.

Next: Tulppu otti vajastaan moottorisahan, ja halusi kaataa sillä (jokin puu) nsa.

Tulppu huomasi, että öljy oli (jossain) ja aku oli (joku adjektiivi). Aku meni katsomaan poikien kanssa leffateatteriin (joku elokuva).

Zuissi tässä Moi!

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Tulppu otti vajastaan moottorisahan, ja halusi kaataa sillä akun pihalla olevan kirsikkapuun. Tulppu huomasi että öljy oli akun auton päällä, ja aku oli iloinen. aku meni poikien kanssa leffateatteriin hobitti 3.

next: Tulppu juoksi akun auton perässä yrittäen saada öljyn pois, mutta akun takakontti oli auki, ja sieltä lensi (joku terävä esine) joka oli lähellä mennä tulpun mahasta läpi.  nyt tulppu oli tosi (joku adjektiivi). hän tähtäsi ritsalla ja ampui bensakanisteria akun auton (joku paikka autossa) ja öljy kaatui tielle. sitten tulppu liukastui öljyyn ja jäi jälkeen.

Bu matn tarjima qilingan

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat